Baş belası kv ve ona ev almak isteyen kocam

Peki konusunu tekrar eşimin açmasını mı bekleyim yoksa ben konuyu açıp söyleyim mi. Uyuyamıyorum ya.
O yanında uyuyor mu rahat rahat uyandır söyle şimdiye söylemediğin kabahat ben diyorum ki bunca şeye bana teklif bile edeemezzzz. Sen daha içine dert ediyorsun

Ben ücretsiz izne ayrıldığımda kalan para bize yetmez. Tek kuruşum o kötü insanlara gitsin istemiyorum.

ama sizde buna karşı durabilecek dirayet göremedim ben. hala eşimi kırmak istemiyorum diyorsunuz.
yoksa hayır istemiyorum diyeceksiniz bu kadar. ama siz bahane arama peşindesiniz.

Unutma ki canım senin idare ettiğin kadar kimse etmiyor görünen o. Bana gore sorun varsa dağılmadan da toplanmıyor. Bi kere de sen dağıt ortalığı . Onlar toplayacak mi bakalim ana oğul görümce
O olaylar olunca o kadar sert davrandım ki. Asla taviz vermedim aylarca. Ben ki çok yumuşak yüzlü bir insandım. Herkes şaşırdı. Kvnin oyunları boşa çıkınca şimdi de yeniden melek ve maduru oynadı. Aylardır bu meselerle uğraşmaktan yoruldum.

ama sizde buna karşı durabilecek dirayet göremedim ben. hala eşimi kırmak istemiyorum diyorsunuz.
yoksa hayır istemiyorum diyeceksiniz bu kadar. ama siz bahane arama peşindesiniz.
Lanet olsun ki öyle bir yapım var. O kadından ölesiye nefret ediyorum.

Annene küfretmis neler yapmış. Kusura bakma ama mağduru falan oynamıyor sen kendini kandırıyorsun. Üzmek istemem ama is kocanda bitiyor . Adam seni hala saydırmıyor ailesine. Siz aile oluyorsunuz bebeğinin rızkını hala babasi anasi ayni evde yapamiyormus yok vicdanmis diye hala 1. Aile gördüğü annesigile veriyor . vidi vidi fos bunlar. Seninde vicdanını merhametini çözmüş oraya oynuyor kocan .

Aldırma canım daha sizin ev yokmuş bize alsak bizim yok daha desen ,birde vicdan azabı çekecek durum yok ortada bu kadar iyi niyetli olmayın hep kaybedersiniz sizene eşinizin ailesinden ,başka türlü ev alsanız kiraya verirdiniz öbür türlü parayı ölü yatırıma bağlamak gibi birşey niye eşinizin ailesine bakmak zorundamisiniz o zaman evlendirmeseydi kocanız ölene kadar bsksaydi ailesine,
Benim eşimin aileside toplanmış birgün butun kardeşleri toplanıp belli bu miktar koyup ev alcaklarmis anne babasına daha bizim evimiz yok ailesine ev alicaz, veremem dedim eşime annen baban ölecekte paramı geri alicam birde kira alamiyacaz ölü yatırım dedim vermedim.

Ben bana yapılanları haketmiyorum ve hazmedemiyorum. Yakında bi çocuğumuz olacak. Farklı sorumluluklarımız var. Yardım etmek istiyorsan evlatlık görevim diyorsan et karışmam ama ev almak çok abartı üstelik de evleri varken. Bize yapılanları ödüllendiriyor gibi neden kendimizi zora sokup dertsiz başımıza dert alalım. Böyle söyleyim mi sence?

şu şu sebeplerden dolayı istemiyorum. üstelik ücretsiz izine ayrıldığımda geçim sıkıntısı çekmekte istemiyorum deyin.
kısa ve net. siz adamı ikna etmenin peşindesiniz.
O beni ikna etmeye çalıştı. Lanet olsun ki yardım isteğiyle gelen birisine sert konuşamıyorum geri çeviremiyorum.

Gayet yumusak bile söylüyorsun. Ben olsam ağzıma geleni sayarım ama sana benim gibi yap.diyemem ilişkiler farklıdır sen daha iyi bilirsin eşinin nabzını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…