Baş başa bayram geçirme planımızı iptal edip aile evinde kalan eşim

Baska bir yorumunuzda yaptığınız yolculuklardan

evet evli gibi değiliz. bir arada olduğumuzda bizden iyisi yok aslında. ama uzaklaştığımızda çok şiddetli kavgalar ediyoruz. defalarca hastanelik oldum. evde tek başıma cinnet geçiriyorum. psikolojim yerle bir yani düğünümüzden beri

Ben çekemezdim açıkçası, bohçasını verir yollardım.

Baska bir yorumunuzda yaptığınız yolculuklardan

evet evli gibi değiliz. bir arada olduğumuzda bizden iyisi yok aslında. ama uzaklaştığımızda çok şiddetli kavgalar ediyoruz. defalarca hastanelik oldum. evde

Kaç yaşında kocanız? Hala ana kuzusu gibi geldi bana. Kişisel gelişimini tamamlayamamış bence. 3-5 gün ayrı kalınca kocamla birbirimizi deli gibi özlüyoruz, cinsellik de dahil. Yani bu adam hala bekar gibi takılıyo çok garip. Çok yanlış. Böyle giderse daha çok üzüleceksiniz. Ya kendine çekidüzen versin, ya da vedalaşın (kendiniz için)

Daha bir senelik evlisiniz ve eşiniz sizinle baş başa kalmak için zaman yaratmak yerine bohça olayında kendisine düşen görev sadece araba sürmek olabilir bir erkeğin bunu tercih ediyor. Siz eşiniz tarafından arzu edilip sevildiğinize emin misiniz? Ve sizinle iletişimide kesmiş kesinlikle siz hal evli değilsiniz adam bekar hayatı yaşıyor resmen aile evinde ve şikayetçi değil canı istediğinde sizde hazırsınız. Yerinizde olsam açık açık konuşur böyle devam eder ve tahin için bir şeyler yapmazsa bir aile istediğimi ve geleceğimi düşünerek başka adımlar atmak zorunda kalacağımı söylerdim.

dediğim gibi evlendiğimizden beri ayrı şehirlerde olduğumuz için henüz evli olduğunun farkında değil. en fazla 20 gün beraber kaldık onda da tek bir kavgamız olmamıştı

ben bu yüzden boşanmak istediğimi bir kaç kere dile getirdim açık açık konuşup. bu yüzden şuan gurur yapıyor

Bana neden pekte bohcaymis gibi gelmedi.Bir erkeğin bohça getirmede ne gibi bir işi olabilir.Buyuk ihtimal işi inada bindirip sizin oraya gitmenizi bekliyordu.Neler yaşadınız bilmiyorum ama biraz daha gözlemlemenizi öneririm.Muhtemelen ailesine gereksiz derecede bağlı ve bu sizi çok yorar.

nişan düğün tanışma isteme bohça eşimin tarafında çok önem verilen şeyler . bohça getirmeye 30 kişi geldikleri için evde yapılacak çay getirme götürme erkeklerle ilgilenme işlerini kocam üstlendi

ben bu yüzden boşanmak istediğimi bir kaç kere dile getirdim açık açık konuşup. bu yüzden şuan gurur yapıyor
Bu gurur değil bu benim istediklerim olacak sende hep uyacak ve hazır olacaksındır. Aklı selim her erkek bu olayda senin haklı olduğunu düşünür ve ona göre hareket eder küsmek yerine. çünkü kim eşiyle baş başa kalmak istediği için suçlu ilan edilir ki ve trip atıp naz yapması gerekn kişi sensin prenses kocalar değil.

evet başından beri baş başa kalmayı dile getirdiğim için suçluyum, o da ailesiyle olmak istemediğim için öfkeleniyor

Peki evlenirken planınız nasıldı? Yani şehirler farklı şekilde evlilik sürmez o süreci nasıl planladınız?
Eşiniz yanlış yapıyor sizi bu kadar hastanelik edecek kavgalar varsa destek alın. Uzaktan ilişki bile zorken evlilik daha da zordur.
Direkt boşa gitsin demek istemiyorum evlilik kolay kurulmuyor ama adım atmak lazım. Eşinizle daha ciddi bir konuşma yapmalısınız.

evet başından beri baş başa kalmayı dile getirdiğim için suçluyum, o da ailesiyle olmak istemediğim için öfkeleniyor
Daha önce ailesi ile ilgili kavga ettiyseniz inada bindirmiş sizi illa yakınlaştıracaktır. Geçmiş olsun bacım eşinde kaybetme korkusu yoksa işin çok zor olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…