tayin çıkması için nikahımızı düğünden önce kıydırdık. ancak iş yeri sıkıntı çıkarıyor müdürü göndermiyor. o yüzden hiçbir şey planladığımız şekilde gitmedi. eşim de hassas bir insan çabuk düşüyor malesefPeki evlenirken planınız nasıldı? Yani şehirler farklı şekilde evlilik sürmez o süreci nasıl planladınız?
Eşiniz yanlış yapıyor sizi bu kadar hastanelik edecek kavgalar varsa destek alın. Uzaktan ilişki bile zorken evlilik daha da zordur.
Direkt boşa gitsin demek istemiyorum evlilik kolay kurulmuyor ama adım atmak lazım. Eşinizle daha ciddi bir konuşma yapmalısınız.
Siz evli olduğunuzu düşünüyor musunuz? Bana pek
daha aynı evin içine giremeden bitirmek pek bana doğru gelmiyor. çünkü yan yana böyle bir insan değilMerhaba soru sahibi, henüz evlendiğinin farkına varamamış bir ana kuzusu eşiniz.
Ben bu tipleri hiç anlamıyorum başına zorla silah dayayarak mı evlendirdiler niye kendi ailesini kurduğunun farkında değil, ne bu aile düşkünlüğü bu kadar?
Niyetin var mı bilmem daha bir yılda bu kadar problem var, çok uzamadan sen de daha üzülmeden bitirmen.
Benim eşimde yanyanayken çok iyiydi melekti ama bağımlıydı ben boşanmak zorunda bırakıldım ailesine bagimliydi sürekli öncelik onlardı.daha aynı evin içine giremeden bitirmek pek bana doğru gelmiyor. çünkü yan yana böyle bir insan değil
Peki bayramda bohça geleceği önceden belli değil miydi? Bu planı yapmadan önce deseydi madem bohça geldiğinde evde olmam lazım bayramda sen gel diye.nişan düğün tanışma isteme bohça eşimin tarafında çok önem verilen şeyler . bohça getirmeye 30 kişi geldikleri için evde yapılacak çay getirme götürme erkeklerle ilgilenme işlerini kocam üstlendi
yalan değil hastanede geçti iki günüm. onun izni bugün bitiyor. yarın işe başlayacak. o yüzden geçti artık. cuma günü geleceğim diyor ama ben istemiyorum bu sefer de. her şey birbirine girmiş durumdaBiraz yalan mi soyleseniz acaba ? Beni hastaneye kaldirdilar acildeyim falan gibi ? Bide bohca bir gun ,bir aksam verilecek gunlerce bohca mesarsimi olmayacak ki ? Devlette oldugunuza gore tatil 9 gun .ilk gunlerinveya son gunleri neden gelmiyor ?
bayrama birkaç gün kala belli oldu. ısrarla beni çağırdı gitmedim. yola çıkabilecek durumda değildim.Peki bayramda bohça geleceği önceden belli değil miydi? Bu planı yapmadan önce deseydi madem bohça geldiğinde evde olmam lazım bayramda sen gel diye.
Bizde de bu tür merasimler çok önemlidir. Düşünüyorum kardeşime bohça geleceği gün ben de eşimin yanına gidemezdim, evde kıyamet kopardı muhtemelen. Ama bunu eşimle önceden konuşurdum zaten, son anda onu yanlız bırakmazdim bayram günü.
O zaman bu konuyu çok büyütmeyin bence. Eşinize de yola cikabilecek durumda olsam seni yalnız bırakmak istemezdim, gelirdim diyin. Bence şuan sizin ailesini sevmediğinizi, onları istemediğinizi düşünüyor. İnsan ne kadar severse sevsin ailesini istemeyen birinden soğur. O yüzden önce eşinizin bu düşüncesini değiştirin sonrada tayin konusunu çözmeye çalışın. Aileni tabiki seviyorum ama ayrı bir şehirde daha mutlu bir evliliğimiz olur diyebilirsiniz mesela.bayrama birkaç gün kala belli oldu. ısrarla beni çağırdı gitmedim. yola çıkabilecek durumda değildim.
Birak gelsin .niye istemiyorsun ? İyice uzaklasacaksiniz . Biraz senin ailende tavir koysun ne olacak bu tayin isi fakan diye sıkıstirsinlar .okadar evlenmissiniz bir evde biraz yasayip karar verin bari .gelme falanda demeyin belki gelip gitmekten bikip tayin ister .belki geldiginde cinselligi kisitlayin veya daha romantik anlar yasatin heveslenir veya istedigi olmayinca dhaa cok cabalaryalan değil hastanede geçti iki günüm. onun izni bugün bitiyor. yarın işe başlayacak. o yüzden geçti artık. cuma günü geleceğim diyor ama ben istemiyorum bu sefer de. her şey birbirine girmiş durumda
İyi de adam bu düzenden memnun. Aynı evin içine girmek için çabası yok. Tayin işi olmazsa şunu yaparız diye bir B planı bile yok. Ailesinden kopmak istemiyor, ne olursa olsun benim evim eşim orada diyip çıkıp gelmesi lazım. Ya bir de kusura bakmayın ama bohça getirmeye 30 kişi gelir mi? Üstelik bu kolonide erkekler de var ve eşiniz erkek kısmına çay kısır börek servisi yapacakmış. Daha saçmasını okumam derken mutlaka geliyor yenisi. Siz istediğiniz kadar yan yana böyle değil yazın, malesef öyle. Bu adam gibiler aileden kopamaz. Ya benim ne işim var bohçayla börekle, ben yokum eşimle beraber geçireceğim bayramı demeyen adamdan beklentiniz olmasın. 1 hafta 10 gün gelince de bedeni sizinle ama ruhu ailesiyle. Cinnet geçirme kriz falan kendinizi bir hiç için yıpratıyorsunuz yazacağım ama yok diyeceksiniz. Ek olarak aileleriniz de görüşmüyor. Yani tüm kainat siz beraber olmayın diye çalışıyor. Zararın neresinden dönsen kar, bence bitirin.daha aynı evin içine giremeden bitirmek pek bana doğru gelmiyor. çünkü yan yana böyle bir insan değil
1 senelik evlisiniz ama ayrı evlerde yaşıyorsunuz. Aranızda bağ oluşmamış ki. İstekli olmamasının sebebi sizin pes edip onun bulunduğu yere gitmenizi sağlamak olabilir. Ben böyle bir olay yaşasam benim yanıma gelmek, benimle vakit geçirmek istemiyor diye düşünürdüm.herkese iyi akşamlar. direkt durumu anlatacağım. eşimle 1 senedir evliyiz, benim mesleğimden dolayı ayrı şehirlerde yaşıyoruz. düğünümüzde bir takım sorunlar oldu ve iki aile birbiriyle görüşmüyor. bundan dolayı ikimizin de psikolojisi bozuldu. eşim ailesiyle yaşıyor ben ise tek yaşıyorum. bu zamana kadar uzun müddet yalnız kaldığımız olmadı. düğünden sonra kv evinde kaldık uzun bir süre. sonra ben tek evime geldim. hala tayin bekliyoruz eşim pek de istekli değil bir şey yapmıyor tayin için. neyse asıl olay bu bayram tatilini eşimle birlikte evimizde geçirecektik. bu planı eşim kendi yaptı. kaynım evleniyor ve karşı taraf bohça getirecek diye eşim planımızı iptal etti ve bayramı ailesiyle geçirdi. ben gitmedim evimizde tek başıma bayram geçiriyorum. olay biraz inada döndü. çünkü gitmek istesem asıl kendi ailemin yanına giderdim ama ben baş başa kalalım diye hiçbir yere gitmedim. kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum. 3 haftadır bu konudan kavga ediyoruz. birkaç gündür de konuşmalarımızı iyice kestik. ne düşünmem gerekiyor yorum yapar mısınız, siz ne yapardınız
Canınızın kıymeti yok mu? Daha kaç gününüz hastanede geçecek? Eş dediğin böyle zamanlar için değil mi, hasta olacaksın eşin bakacak, zor zamanlar geçireceksin eşin yanında duracak destek olacak. Sizinki annem göndermiyor diyen liseli sevgili gibi. Ben hastaneye gidecek kadar kötü hissedeceğim ve eşim ya kusura bakma misafire çay tepsi tutuyorum gelemem diyecek. Bu kabul edilemez, kötü günümde yanımda olmayan eşi ne yapayım? Evlilik böyle bir şey değil, sen orada ben burada olmaz. Pat diye hamile kalmayın dikkat edin lütfen. Koca olamayan adamdan baba da olmaz.yalan değil hastanede geçti iki günüm. onun izni bugün bitiyor. yarın işe başlayacak. o yüzden geçti artık. cuma günü geleceğim diyor ama ben istemiyorum bu sefer de. her şey birbirine girmiş durumda
Çok haklısınız. Ama yenıbevlısınız. Yangına körükle gıtmek istemıyorum. Aıleler neden tartıstı merak ettım. Allah yardımcın olsun. Daha adam eşinin ayrı bır ev olduğun farkında bıle deılherkese iyi akşamlar. direkt durumu anlatacağım. eşimle 1 senedir evliyiz, benim mesleğimden dolayı ayrı şehirlerde yaşıyoruz. düğünümüzde bir takım sorunlar oldu ve iki aile birbiriyle görüşmüyor. bundan dolayı ikimizin de psikolojisi bozuldu. eşim ailesiyle yaşıyor ben ise tek yaşıyorum. bu zamana kadar uzun müddet yalnız kaldığımız olmadı. düğünden sonra kv evinde kaldık uzun bir süre. sonra ben tek evime geldim. hala tayin bekliyoruz eşim pek de istekli değil bir şey yapmıyor tayin için. neyse asıl olay bu bayram tatilini eşimle birlikte evimizde geçirecektik. bu planı eşim kendi yaptı. kaynım evleniyor ve karşı taraf bohça getirecek diye eşim planımızı iptal etti ve bayramı ailesiyle geçirdi. ben gitmedim evimizde tek başıma bayram geçiriyorum. olay biraz inada döndü. çünkü gitmek istesem asıl kendi ailemin yanına giderdim ama ben baş başa kalalım diye hiçbir yere gitmedim. kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum. 3 haftadır bu konudan kavga ediyoruz. birkaç gündür de konuşmalarımızı iyice kestik. ne düşünmem gerekiyor yorum yapar mısınız, siz ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?