gelmiyor. yine sen gel diye diretiyor.O zaman bu Cuma da gelmesin diye diretmeyin. Naz niyaz yapmaya çalışıyorsunuz sanırım ama eğer boşanmaya baksanız ters teper bu durum. Gelsin hasret giderin barışın işte. Bu şekilde sadece kendini cezalandirmis oluyorsun.
30 kişi bohça getirmeye mi gelmiş bayramda? Başka bir şey mi yapacaklar Neden bu kadar abartmışlar?1 aydır görüşmedik hiç şuanda
Bosanmak icin neyi bekliyorsunuzgelmiyor. yine sen gel diye diretiyor.
öyle bir enerjisi de maddiyatı da yok.Esinin orada sevgilisi olma ihtimali var mi? Yani zekasinda ya da erkeklik hissinde bir sorun yoksa bu ihtimali de dusunun derim bu arada.
bayramın 2. günü geldi bohça. bugün de işe başladı
Polis olabilir Migren.eşiniz işbaşı yaptığına göre kamuda çalışmıyor mu?
polis adamın müdürüne ne yahu tayinden?Polis olabilir Migren.
Gerçi benim ailemden de kamu görevlisi olanlar var, cuma günü iş başı yapan duydum Migren. Resmiyette olmasa bile çağırılıyorlar galiba.polis adamın müdürüne ne yahu tayinden?
müdürüm bırakmıyor diyen polis ilk sefer görüyorum.
benim de ilk aklıma polis sağlıkçı filan olabileceği gelmişti ama
sağlıkçıların müdürü yok şefi olur, tayine yine karışmaz.
polislerin müdürü olur tamam da, tayine karışmaz.
benim babam (emekli şimdi) da kardeşim de ulaştırma sektöründe, kamu çalışanıGerçi benim ailemden de kamu görevlisi olanlar var, cuma günü iş başı yapan duydum Migren. Resmiyette olmasa bile çağırılıyorlar galiba.
Bizimkiler de öyle çakılı kadro resmen. Tayin durumu öğretmenler gibi değil. Evlenmeden düşünmeleri gereken kocaman bir konuymuş. Aile birliği ayol daha ne olsun?benim babam (emekli şimdi) da kardeşim de ulaştırma sektöründe, kamu çalışanı
ve evet, ikisi de bayram izni mefhumu olmadan çalşan kişiler.
ama mesela her 2si de öyle evlendim eş durumu tayin olcam diye çekip gidemez bir yere, mümkün değil, tayin meseleleri karışık onların.
o nedenle tam anlamadım ben evlenirken ne düşünmüşler. -adman işinin ne olduğunu bilmeden de anlamak zor-
konuyu açanın üyelik pasifleştirilmiş. burada tahmin yaparak da biz bir yere varamayız.Bizimkiler de öyle çakılı kadro resmen. Tayin durumu öğretmenler gibi değil. Evlenmeden düşünmeleri gereken kocaman bir konuymuş. Aile birliği ayol daha ne olsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?