Evli degilsiniz siz, nihak kiymissiniz o kadar.....herkese iyi akşamlar. direkt durumu anlatacağım. eşimle 1 senedir evliyiz, benim mesleğimden dolayı ayrı şehirlerde yaşıyoruz. düğünümüzde bir takım sorunlar oldu ve iki aile birbiriyle görüşmüyor. bundan dolayı ikimizin de psikolojisi bozuldu. eşim ailesiyle yaşıyor ben ise tek yaşıyorum. bu zamana kadar uzun müddet yalnız kaldığımız olmadı. düğünden sonra kv evinde kaldık uzun bir süre. sonra ben tek evime geldim. hala tayin bekliyoruz eşim pek de istekli değil bir şey yapmıyor tayin için. neyse asıl olay bu bayram tatilini eşimle birlikte evimizde geçirecektik. bu planı eşim kendi yaptı. kaynım evleniyor ve karşı taraf bohça getirecek diye eşim planımızı iptal etti ve bayramı ailesiyle geçirdi. ben gitmedim evimizde tek başıma bayram geçiriyorum. olay biraz inada döndü. çünkü gitmek istesem asıl kendi ailemin yanına giderdim ama ben baş başa kalalım diye hiçbir yere gitmedim. kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum. 3 haftadır bu konudan kavga ediyoruz. birkaç gündür de konuşmalarımızı iyice kestik. ne düşünmem gerekiyor yorum yapar mısınız, siz ne yapardınız
Senin o mal değneği eşinin boyu devrilsin ne düşüncen daha bu kadar bencil boş adam içinherkese iyi akşamlar. direkt durumu anlatacağım. eşimle 1 senedir evliyiz, benim mesleğimden dolayı ayrı şehirlerde yaşıyoruz. düğünümüzde bir takım sorunlar oldu ve iki aile birbiriyle görüşmüyor. bundan dolayı ikimizin de psikolojisi bozuldu. eşim ailesiyle yaşıyor ben ise tek yaşıyorum. bu zamana kadar uzun müddet yalnız kaldığımız olmadı. düğünden sonra kv evinde kaldık uzun bir süre. sonra ben tek evime geldim. hala tayin bekliyoruz eşim pek de istekli değil bir şey yapmıyor tayin için. neyse asıl olay bu bayram tatilini eşimle birlikte evimizde geçirecektik. bu planı eşim kendi yaptı. kaynım evleniyor ve karşı taraf bohça getirecek diye eşim planımızı iptal etti ve bayramı ailesiyle geçirdi. ben gitmedim evimizde tek başıma bayram geçiriyorum. olay biraz inada döndü. çünkü gitmek istesem asıl kendi ailemin yanına giderdim ama ben baş başa kalalım diye hiçbir yere gitmedim. kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum. 3 haftadır bu konudan kavga ediyoruz. birkaç gündür de konuşmalarımızı iyice kestik. ne düşünmem gerekiyor yorum yapar mısınız, siz ne yapardınız
Çocuk yapmayin kesinlikleherkese iyi akşamlar. direkt durumu anlatacağım. eşimle 1 senedir evliyiz, benim mesleğimden dolayı ayrı şehirlerde yaşıyoruz. düğünümüzde bir takım sorunlar oldu ve iki aile birbiriyle görüşmüyor. bundan dolayı ikimizin de psikolojisi bozuldu. eşim ailesiyle yaşıyor ben ise tek yaşıyorum. bu zamana kadar uzun müddet yalnız kaldığımız olmadı. düğünden sonra kv evinde kaldık uzun bir süre. sonra ben tek evime geldim. hala tayin bekliyoruz eşim pek de istekli değil bir şey yapmıyor tayin için. neyse asıl olay bu bayram tatilini eşimle birlikte evimizde geçirecektik. bu planı eşim kendi yaptı. kaynım evleniyor ve karşı taraf bohça getirecek diye eşim planımızı iptal etti ve bayramı ailesiyle geçirdi. ben gitmedim evimizde tek başıma bayram geçiriyorum. olay biraz inada döndü. çünkü gitmek istesem asıl kendi ailemin yanına giderdim ama ben baş başa kalalım diye hiçbir yere gitmedim. kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum. 3 haftadır bu konudan kavga ediyoruz. birkaç gündür de konuşmalarımızı iyice kestik. ne düşünmem gerekiyor yorum yapar mısınız, siz ne yapardınız
Cay getirip goturmeyi kayniniz ustlenseydi ayy bu konu beni cok gerdi senmi boşanırsin biz mi dava açalımnişan düğün tanışma isteme bohça eşimin tarafında çok önem verilen şeyler . bohça getirmeye 30 kişi geldikleri için evde yapılacak çay getirme götürme erkeklerle ilgilenme işlerini kocam üstlendi
Ne demek farkında değil, bebek mi bu adam? Açık konuşacağım, imzayı atana kadar he demiş aklı sıra sizi kandırmış ve şuanda sizi ailesinin olduğu yere getirtip hep birlikte yaşamak istiyor. Ha siz oraya taşınınca iyi olur mu, sanmam, annesi ne derse o. Sizi görmek için gün sayması gerekirken umrunda değil. Neden evlenmiş merak ettim.dediğim gibi evlendiğimizden beri ayrı şehirlerde olduğumuz için henüz evli olduğunun farkında değil. en fazla 20 gün beraber kaldık onda da tek bir kavgamız olmamıştı
Kusura bakmayın da bayram için böyle karar olur mu? Bir de evlenecek kaynınızın hazırlıkları var bilerek mi bu bayramı seçtiniz?herkese iyi akşamlar. direkt durumu anlatacağım. eşimle 1 senedir evliyiz, benim mesleğimden dolayı ayrı şehirlerde yaşıyoruz. düğünümüzde bir takım sorunlar oldu ve iki aile birbiriyle görüşmüyor. bundan dolayı ikimizin de psikolojisi bozuldu. eşim ailesiyle yaşıyor ben ise tek yaşıyorum. bu zamana kadar uzun müddet yalnız kaldığımız olmadı. düğünden sonra kv evinde kaldık uzun bir süre. sonra ben tek evime geldim. hala tayin bekliyoruz eşim pek de istekli değil bir şey yapmıyor tayin için. neyse asıl olay bu bayram tatilini eşimle birlikte evimizde geçirecektik. bu planı eşim kendi yaptı. kaynım evleniyor ve karşı taraf bohça getirecek diye eşim planımızı iptal etti ve bayramı ailesiyle geçirdi. ben gitmedim evimizde tek başıma bayram geçiriyorum. olay biraz inada döndü. çünkü gitmek istesem asıl kendi ailemin yanına giderdim ama ben baş başa kalalım diye hiçbir yere gitmedim. kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum. 3 haftadır bu konudan kavga ediyoruz. birkaç gündür de konuşmalarımızı iyice kestik. ne düşünmem gerekiyor yorum yapar mısınız, siz ne yapardınız
adamin kültüründe içice yasamak varsa en basindan evlenmeyecektin.aylardır sorunumuz bu eşim beni sürekli kalabalık ortamlara veya aile ortamına sokmak istiyor ancak bizim her şeyden önce düzenimiz yokken ben kısıtlı zamanımızda ailesiyle olmak istemiyorum. kendi evimiz olmasına rağmen ve beraber yaşamamamıza rağmen her tatilimde oraya gidiyorum. sırf bu sebepten boşanmayı iyice düşünmeye başladım..
Kusura bakmayın da bayram için böyle karar olur mu? Bir de evlenecek kaynınızın hazırlıkları var bilerek mi bu bayramı seçtiniz?
Eşinizin verdiği bir karar ama bayram 3 günlük siz 3 haftadır bunu kavgasını mı yapıyorsunuz.. Konuda anlatmadıklarınız var.
bayrama birkaç gün kala öğrendik bohça getirileceğini. ben tanışmada da nişanda da gittim bütün tatillerimde oradaydım. bu bayramı evimizde geçirelim farklı yerlere gidelim şeklinde plan yaptık ben de kendimi ona göre ayarladım.Kusura bakmayın da bayram için böyle karar olur mu? Bir de evlenecek kaynınızın hazırlıkları var bilerek mi bu bayramı seçtiniz?
Eşinizin verdiği bir karar ama bayram 3 günlük siz 3 haftadır bunu kavgasını mı yapıyorsunuz.. Konuda anlatmadıklarınız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?