Baş başa bayram geçirme planımızı iptal edip aile evinde kalan eşim

Ben size hemen boşanın demeyeceğim. Henüz beraber bir evin içinde yaşayamamış, birbirinize alışamamışsınız. Herkesin ayrı yerlerde düzeni oluşmuş. herkes kendi düzenini bozma konusunda problem yaşıyor belli ki. Karşı taraf aile evinde, aileleriniz de konuşmuyormuş. Evde ne tür konuşmalar yapılıyor, baskı görüyor mu, neler dönüyor bilmiyoruz.

Ben de bayram tatili varken eşinizin yanınıza gelmesi gerektiğini düşünüyorum ama bu olaydan yola çıkıp "seni sevmiyor, boşan" da diyemem açıkçası. İlişkilerin çoğu iletişimsizlikten dolayı yıpranıyor, bitiyor. Belli ki sizin aranızda iletişim problemi var. Doğru iletişim kurmak yerine çatışıyorsunuz. Eşiniz geldiğinde onunla kavga etmeden alın karşınıza sakin sakin konuşun. Onu yanınızda isteme nedenlerinizi, aile evine neden gitmek istemediğinizi güzel bir şekilde aktarın derim. Eğer eşiniz aile evinde kalma konusunda ısrarcıysa, ileride sizin de oraya gelmenizi istiyorsa bunu kabul edemeyeceğinizi, seviyor olsanız da böyle bir durumda boşanmayı düşüneceğinizi söyleyin ama tehdit eder gibi değil, iki medeni insanın yapacağı bir konuşma şeklinde. Çekişme, tartışma olmadan, suçlamadan nazik bir şekilde derdinizi anlatmanız çok önemli. Tartışma olduğu zaman iki taraf da inada bindirir çünkü.

Zor bir süreçten geçiyorsunuz, umarım her şey sizin için güzel olur.

normalde gelip sizi görüyormuş aslında. bohça muhabbeti aşırı garibime gitti o neymiş öyle. yine de bu tartışmanın çıkışı ikinizin de tahammülünün tükenmesiyle ilgili olabilir mi? çünkü zor bir durumda yaşıyorsunuz, ev bir değil. boşanmadan önce aynı eve geçip deneyin bence de.. ve asıl mesele, düğünde ne oldu?

Evli degilsiniz siz, nihak kiymissiniz o kadar.....

Senin o mal değneği eşinin boyu devrilsin ne düşüncen daha bu kadar bencil boş adam için

Çocuk yapmayin kesinlikle

Cay getirip goturmeyi kayniniz ustlenseydi ayy bu konu beni cok gerdi senmi boşanırsin biz mi dava açalım

ben bu işlerden pek anlamam ama bohça açımında kadınlar olmaz mı sadece? yakınlarda isteme&nişan'a gittim şimdi evde birlikte yapılanlardan. bohça açılacağı zaman bütün erkekler çıktı, bizi yalnız bıraktılar. affedersiniz, ne salak adetler bunlar. sanki eskisi gibi birileri elinde saatlerce emek verip, işleyerek sanat eserleri yapıyor. niye trendyol'dan alınan seri üretimleri birbirimize gösteriyoruz?

1 yıldır tayin için hiç adım atılmadı mı? Niye sürekli yolculuk yapıyorsunuz? Siz bir daha eşinizin yanına gitmeyin, o gelsin sadece.
Bugün de çıkın gidin tatile, gezmeye. Yerleşin bi otele, oradan paylaşımlar yapın, gezin. Eşiniz de bohça açsın

Bu evlilik olmamis kendinizi yiprattiginizla kalmissiniz. Yerinizde olsam coktan bosanmistim. Kagit ustunde evlilik bile bundan avantajlidir hic degilse anasini danasini cekmezsin. Adam es olmayi beceremiyor koskoca bir sene gecmis duzen kuracak olan coktan kurardi kendinize daha fazla zulmetmeyin

Aynı evde yaşamayan evli bir erkeğin bohça için ailesiyle kalması çok büyük işaret.
Yeni evli ve üstelik karısından uzak bir adamın cidden dağları delip yanında kalması gerekir.
Yani karısıyla sevişmek, gezmek varken bohça kovalayan adamdan olmaz.
Aynı şehire gelseniz de anam babam kardeşim der. Adam aileci çok net.

Bayramı ailesinin yanında geçirmek istemiş, ailesine güç gösterisi yapabilmek için size de gel demiş. Siz gelmeyince gururu incinmiş. Söz dinletemeyen koca olmuş paşa. Yoksa ailesine derdi ben yokum ona göre plan yapın. İstese gayet ayarlayabilirdi. Bohça üç beş saatlik iş. Ailesi sizi ve sizin evliliğinizi düşünüyor olsaydı bohça tarihini daha düzgün bir zamana alır ( bohça işi saçma o ayrı) yada oğullarına git derlerdi.

Ayrıca aileler kavga etti diye niye psikolojiniz bozuluyor? Düğün zamanı sorun çıkmayan evlilik sayısı çok azdır.

dediğim gibi evlendiğimizden beri ayrı şehirlerde olduğumuz için henüz evli olduğunun farkında değil. en fazla 20 gün beraber kaldık onda da tek bir kavgamız olmamıştı
Ne demek farkında değil, bebek mi bu adam? Açık konuşacağım, imzayı atana kadar he demiş aklı sıra sizi kandırmış ve şuanda sizi ailesinin olduğu yere getirtip hep birlikte yaşamak istiyor. Ha siz oraya taşınınca iyi olur mu, sanmam, annesi ne derse o. Sizi görmek için gün sayması gerekirken umrunda değil. Neden evlenmiş merak ettim.

Kusura bakmayın da bayram için böyle karar olur mu? Bir de evlenecek kaynınızın hazırlıkları var bilerek mi bu bayramı seçtiniz?

Eşinizin verdiği bir karar ama bayram 3 günlük siz 3 haftadır bunu kavgasını mı yapıyorsunuz.. Konuda anlatmadıklarınız var.

Ayrı evlerde yaşanılan evliliğe evlilik demem ben en başında zaten.Kocanız da anasının memesinden ayrılamamış birisi, sizi gerçekten sevseydi uçarak gelirdi emin olun.

Bence bu evliliğin kurtarılacak bir tarafı yok, planları siz yapıyorsunuz.Ailenize gitmeyerek kendinizden ödünü siz veriyorsunuz ama kocanız nazlanan taraf.Dilekçeyi hazır edin bence bir an önce.Bulunduğunuz şehirde düzgün insanlar çıkar belki karşınıza.

adamin kültüründe içice yasamak varsa en basindan evlenmeyecektin.

Yani şaşkın okudum, olmamış bu evlilik, adam ailesinden çıkamamış. Yüz verme, pes ettiğin dk mutsuz olacaksın. Sen çabalayacagina bırak bu konunun uzerine evliliğine saygısı varsa o uğraşsın.

Kadınlar arasinda olan bı durum değil mi bu zaten?

Şimdi okudum da çay servisi için mi gelmedi cidden?

Hayir bayramin ilk gunu mu geliyor bu bohca? Hadi diyelim tatilin 4. gunu gelecek bohca, esiniz sizin yaniniza gelir bir kac gun beraber gecirirsiniz sonra bohca icin geri donebilirdiniz.
Ama esiniz cok aileci, benim hic icime sinmedi bu durum. 1 yillik evlilik ve 9 gunluk bir tatil var ve esiniz anaciginin dizinin dibinden ayrilamamis.
Herkesin dugunde kavga cikiyor. Turkiyede dugun adeti gibi birsey bu.
Tamam uzak mesafe iliskisi de zor ama bu boyle olmamali.
Kaldi ki ben her zaman anne evinden erkek alinmayacagini savunmusumdur. Erkek dedigin bir sure sonra aile evinden ayrilip, kendi basina yasamasi lazim. Ondan sonra koca diye alinacak kivama geliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…