Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz sizin de kadınlara hizmet etmeniz gerektiğini düşünmüş herhalde. Daha yeni evli sayılırsınız zaten başbaşa doğru düzgün vakit geçirmemişsiniz bu da sizin için bir fırsat olmalıydı bohçay gelene her türlü hizmet ypılır bohça getirme ne Allah aşkına nişan düğün olsa neyse. Asıl ailenin anlayışlı olması gerekirken onlar da teşvik etmemiş. Yazık ol ış ne diyeyim ben olsam şartlarımı zorlar
Baska bir yorumunuzda yaptığınız yolculuklardan
evet evli gibi değiliz. bir arada olduğumuzda bizden iyisi yok aslında. ama uzaklaştığımızda çok şiddetli kavgalar ediyoruz. defalarca hastanelik oldum. evde tek başıma cinnet geçiriyorum. psikolojim yerle bir yani düğünümüzden beriOrtada bir evlilik var gibi görünmüyor ya.
Tayin için de çabası yok diyorsunuz.
Yanımda olmayan eşi ben ne yapayım? Daha da yeni evlisiniz, can atması lazım bir arada olmak için. Bohça için ailesinin yanında kalmayı tercih etmiş resmen.
Ben çekemezdim açıkçası, bohçasını verir yollardım.evet evli gibi değiliz. bir arada olduğumuzda bizden iyisi yok aslında. ama uzaklaştığımızda çok şiddetli kavgalar ediyoruz. defalarca hastanelik oldum. evde tek başıma cinnet geçiriyorum. psikolojim yerle bir yani düğünümüzden beri
Eşiniz sizin de kadınlara hizmet etmeniz gerektiğini düşünmüş herhalde. Daha yeni evli sayılırsınız zaten başbaşa doğru düzgün vakit geçirmemişsiniz bu da sizin için bir fırsat olmalıydı bohçay gelene her türlü hizmet ypılır bohça getirme ne Allah aşkına nişan düğün olsa neyse. Asıl ailenin anlayışlı olması gerekirken onlar da teşvik etmemiş. Yazık ol ış ne diyeyim ben olsam şartlarımı zorlar
Baska bir yorumunuzda yaptığınız yolculuklardan
evet evli gibi değiliz. bir arada olduğumuzda bizden iyisi yok aslında. ama uzaklaştığımızda çok şiddetli kavgalar ediyoruz. defalarca hastanelik oldum. evdeOrtada bir evlilik var gibi görünmüyor ya.
Tayin için de çabası yok diyorsunuz.
Yanımda olmayan eşi ben ne yapayım? Daha da yeni evlisiniz, can atması lazım bir arada olmak için. Bohça için ailesinin yanında kalmayı tercih etmiş resmen.
Napacakmış bohçaları oturup kendi mi açacakmış? Bohça getirme saçmalığında bir erkeğin ne gibi bir işi olabilir? Bahane etmiş. 1 yıllık evlilik, bir araya doğru düzgün gelemeyen karı koca ve kaç gün tatilde karısının yanına gitmeyen bir adam. Adam dedim pardon..
çok kalabalık geldikleri için orada bulunması gerekmiş. geleneklerine çok bağlı bir aile. misafirliğe de çok önem veriyorlar. ama yine de seçim yapmış oldu gözümdeNapacakmış bohçaları oturup kendi mi açacakmış? Bohça getirme saçmalığında bir erkeğin ne gibi bir işi olabilir? Bahane etmiş. 1 yıllık evlilik, bir araya doğru düzgün gelemeyen karı koca ve kaç gün tatilde karısının yanına gitmeyen bir adam. Adam dedim pardon..
Daha bir senelik evlisiniz ve eşiniz sizinle baş başa kalmak için zaman yaratmak yerine bohça olayında kendisine düşen görev sadece araba sürmek olabilir bir erkeğin bunu tercih ediyor. Siz eşiniz tarafından arzu edilip sevildiğinize emin misiniz? Ve sizinle iletişimide kesmiş kesinlikle siz hal evli değilsiniz adam bekar hayatı yaşıyor resmen aile evinde ve şikayetçi değil canı istediğinde sizde hazırsınız. Yerinizde olsam açık açık konuşur böyle devam eder ve tahin için bir şeyler yapmazsa bir aile istediğimi ve geleceğimi düşünerek başka adımlar atmak zorunda kalacağımı söylerdim.herkese iyi akşamlar. direkt durumu anlatacağım. eşimle 1 senedir evliyiz, benim mesleğimden dolayı ayrı şehirlerde yaşıyoruz. düğünümüzde bir takım sorunlar oldu ve iki aile birbiriyle görüşmüyor. bundan dolayı ikimizin de psikolojisi bozuldu. eşim ailesiyle yaşıyor ben ise tek yaşıyorum. bu zamana kadar uzun müddet yalnız kaldığımız olmadı. düğünden sonra kv evinde kaldık uzun bir süre. sonra ben tek evime geldim. hala tayin bekliyoruz eşim pek de istekli değil bir şey yapmıyor tayin için. neyse asıl olay bu bayram tatilini eşimle birlikte evimizde geçirecektik. bu planı eşim kendi yaptı. kaynım evleniyor ve karşı taraf bohça getirecek diye eşim planımızı iptal etti ve bayramı ailesiyle geçirdi. ben gitmedim evimizde tek başıma bayram geçiriyorum. olay biraz inada döndü. çünkü gitmek istesem asıl kendi ailemin yanına giderdim ama ben baş başa kalalım diye hiçbir yere gitmedim. kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum. 3 haftadır bu konudan kavga ediyoruz. birkaç gündür de konuşmalarımızı iyice kestik. ne düşünmem gerekiyor yorum yapar mısınız, siz ne yapardınız
dediğim gibi evlendiğimizden beri ayrı şehirlerde olduğumuz için henüz evli olduğunun farkında değil. en fazla 20 gün beraber kaldık onda da tek bir kavgamız olmamıştıKaç yaşında kocanız? Hala ana kuzusu gibi geldi bana. Kişisel gelişimini tamamlayamamış bence. 3-5 gün ayrı kalınca kocamla birbirimizi deli gibi özlüyoruz, cinsellik de dahil. Yani bu adam hala bekar gibi takılıyo çok garip. Çok yanlış. Böyle giderse daha çok üzüleceksiniz. Ya kendine çekidüzen versin, ya da vedalaşın (kendiniz için)
ben bu yüzden boşanmak istediğimi bir kaç kere dile getirdim açık açık konuşup. bu yüzden şuan gurur yapıyorDaha bir senelik evlisiniz ve eşiniz sizinle baş başa kalmak için zaman yaratmak yerine bohça olayında kendisine düşen görev sadece araba sürmek olabilir bir erkeğin bunu tercih ediyor. Siz eşiniz tarafından arzu edilip sevildiğinize emin misiniz? Ve sizinle iletişimide kesmiş kesinlikle siz hal evli değilsiniz adam bekar hayatı yaşıyor resmen aile evinde ve şikayetçi değil canı istediğinde sizde hazırsınız. Yerinizde olsam açık açık konuşur böyle devam eder ve tahin için bir şeyler yapmazsa bir aile istediğimi ve geleceğimi düşünerek başka adımlar atmak zorunda kalacağımı söylerdim.
kopuyor zaten, numaramı dahi değiştirdimAna kuzusu ile uğraşmak zor.
Cicim aylarında önceliği her fırsatta siz olmalıydınız.
Eltimin bohçasına tercih edilsem, kıyamet kopardı.
İlişki başlamadan bitmiş ne yazıkki, çok üzgünüm sizin adınıza. Kimse hak etmez bunu.kopuyor zaten, numaramı dahi değiştirdim![]()
nişan düğün tanışma isteme bohça eşimin tarafında çok önem verilen şeyler . bohça getirmeye 30 kişi geldikleri için evde yapılacak çay getirme götürme erkeklerle ilgilenme işlerini kocam üstlendiBana neden pekte bohcaymis gibi gelmedi.Bir erkeğin bohça getirmede ne gibi bir işi olabilir.Buyuk ihtimal işi inada bindirip sizin oraya gitmenizi bekliyordu.Neler yaşadınız bilmiyorum ama biraz daha gözlemlemenizi öneririm.Muhtemelen ailesine gereksiz derecede bağlı ve bu sizi çok yorar.
Bu gurur değil bu benim istediklerim olacak sende hep uyacak ve hazır olacaksındır. Aklı selim her erkek bu olayda senin haklı olduğunu düşünür ve ona göre hareket eder küsmek yerine. çünkü kim eşiyle baş başa kalmak istediği için suçlu ilan edilir ki ve trip atıp naz yapması gerekn kişi sensin prenses kocalar değil.ben bu yüzden boşanmak istediğimi bir kaç kere dile getirdim açık açık konuşup. bu yüzden şuan gurur yapıyor
evet başından beri baş başa kalmayı dile getirdiğim için suçluyum, o da ailesiyle olmak istemediğim için öfkeleniyorBu gurur değil bu benim istediklerim olacak sende hep uyacak ve hazır olacaksındır. Aklı selim her erkek bu olayda senin haklı olduğunu düşünür ve ona göre hareket eder küsmek yerine. çünkü kim eşiyle baş başa kalmak istediği için suçlu ilan edilir ki ve trip atıp naz yapması gerekn kişi sensin prenses kocalar değil.
Daha önce ailesi ile ilgili kavga ettiyseniz inada bindirmiş sizi illa yakınlaştıracaktır. Geçmiş olsun bacım eşinde kaybetme korkusu yoksa işin çok zor olacak.evet başından beri baş başa kalmayı dile getirdiğim için suçluyum, o da ailesiyle olmak istemediğim için öfkeleniyor