- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dönmeni sevdiği için istiyor gibi gelmedi bana. Anası bakmış pabuç pahalı, konuşmuştur biraz. O da işlerin bu raddeye geleceğini düşünmemiştir. Barışsan da drğişmez eskiye dönersende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.
Ne gerek var aynı şeyleri bir daha yaşamaya, canına kastın mi var ya da hayatta mutsuz olmak ve acıdan mi hoşlanıyorsunuz.Arkadaşlar iyi akşamlar .Benim konularimi bilenler bilir.Bosanali üç ay oldu .Bir buçuk yaşında bir oğlum var .İki buçuk yıl evli kaldm.Dovdü, sövdü, hakaretler seni istemiyorum git defol demeler ailemi evime almayıp onlara küsmeler .Üstüne annesinin aşsağılamasi kene ,sütü bozuk kanı bozuk gibi hakaretleride vardı.Ben ona saplantılı olduğum için ayrılırsam ölürüm dediğim icin bu işkenceye dayandm ayrilmadm.Ama bir yere kadar en sonunda bende tamam dedim kabullndm anlaşmalı ayrıldık .3aydr psikologa gdyrm güçlü olmstm kendim bile inanamydm kendime çok az bir dugu kalmisti içimde .Dün evimden esyalarmi toparlamaya gittm.Anneside evdeydi .Ağladı barışın çocuk var gel odaya konuşalım dedi .Oturdum eski eş aynı kibir aynı kendi begenmisliginde sende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.Fakat ben bir şey yapmadım .Ne yaptm söyle dyrm cevap yok .Sen beni sevmiyordun defalarca kovdun şimdi ne değişti dyrm yine ses yok.Ben şu hatayi yaptm demekte yok.Sadece sasrdgm beni hiç sevmiyordu biliyrm ama dönmemi istemesi kafamı karstrdi .Resmen bosanalida üç ay oldu.Donmiycem biliyrm o aynı insan.Cok sevyrdm çok acı çektim unutana kadr.Evdem gitmesin diye yalvarıp pacalarina yapismisligim vardı .Şimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi
Anası kedi gibi olmuştuBundan sonra evleneceği kişi senden iyi olamayacağı için bir de başlarına ikinci bir kadını sarmak istemiyodur annesi , boşver sen hazır kurtulmussun
Su ısrarınız konusunda haksızsınız bence. Baba ile görüşmeden büyüyen kız çocukları yani baba eksikliği yaşayanlar büyüdüğünde ya o eksiklikle erkeklerin ilgisi için yapmadıkları kalmaz,ya babası yaşında birisiyle birlikte olurlar .Erkeklerle normal ilişkisi olabilen sayısı diğer kızlara göre bayağı az olur. Eşi kızına normal davranıp şiddet uygulamıyorsa ara ara görüştürmeli kızını.Adam zaten yeterici kadar zarar vermedimi cocuga, sana siddet hakaret küfür uygulayarak? Hadi diyelim baskalarina karsi iyi, böyle çift kisilikli insana cocugunu nasil emanet edersin? Aklim cidden almiyor.
Evet normal sartlarda tabiki cocuk iki ebeveyni ile iyi anlassin. Ama adamda gayret sifir. Yada sifira yakin. Siddetli bir adam. Annesi ayri bir psikopat. Yani insan cocugunu böyle insanlardan korumak ister normalinde. O gayret ilk basta diger ebeveynden gelmeli bir sefer. Ona ragmen ben yine görüstürmezdim cocugumu ya.
Yani burda bir cocugun fiziksel ve psikolojik sagligi söz konusu ve sen halen emojili sekilde cevap veriyorsun, oysa ben gayet ciddiyim. Bu düsüncelerde tek olan bende degilim. Herkes fark ediyor. Orda adam bir iki güzel söz söyleseydi vay senin ve o cocugun hali. Bu hali ile bile kafa karistiriyor çünkü. Anlik felan deme. Konu açacak kadar kafa karistiriyor.
Ve lütfen güç felan bir forumdan arama. Burda herkes cahil olsa ve "eveeet, firsat bu firsat, kesinlikle o adam ile birlesmen lazim evladin için" dese, birlesecekmiydin? o gücü kendinde bulmalisin. Psikologa gitmelisin, gerekirse haplara basla. Bunu evladina borçlusun.
En bilinen örnek Serenay SarıkayaSu ısrarınız konusunda haksızsınız bence. Baba ile görüşmeden büyüyen kiz çocukları yani baba eksikliği yaşayanlar büyüdüğünde ya o eksiklikle erkeklerin ilgisi için yapmadıkları kalmaz,ya babası yaşında birisiyle birlikte olurlar .Erkeklerle normal ilişkisi olabilen sayısı diğer kızlara göre bayağı az olur. Eşi kızına normal davranıp şiddet uygulamıyorsa ara ara görüştürmeli kızını.
Pişkin tabi valla umarım beni yaniltorda iyi baba olurYok artık pes yani ne pişkin arsızmış öyle
Sende ufacık birşeyler kaldıysa da gör tamamen bitir diye çıkmış karşına
Böyle bir adamı çocuğumla da muhatap etmem de babası işte
Asla asla o az olan kafa karisligim acabam yok bugün dönmek yokSenden baska kimsenin (annesinin bile) onu cekemeyecegini anlamis.
Huylu huyundan vazgecmez, sakin barisayim deme.
Evet ya gerçekten sevdiğinden istemiyo ama ne olursa olsun onun bana dön diyecegini asla dusunmzdm .İmkanszdi .Ama oh içimin yağları eridiSen onsuz da yapabileceğini gösterdin, unutmaya başladın, hayatının merkezine kendini koydun ve dönmeni istedi.. Ee hala neden diye mi soruyorsun? Nedeni ortada değil mi?
Ahahaaaa kuş2 yıldır evliyim ve yaşadıklarınızı yaşasam ve bana arpan fazla gelmiş diyen bir eski eş kişisi olcak varya diyeceğim tek söz bana fazla geldiyse yarısını sana vereyim senin arpan azsa bu ne terbiyesizlik gerçekten ortada birde bebek var onun hatrına size saygı göstermeli 2 yıldır evliyim ve 5 aylık bir bebeğim var ve çalışıyorum çocuğumada kayınvalidem bakıyo böyle bir terbiyesizlik olamaz bırak geri dönmeyi şehir değiştir bence . sende çalışan ekonomik özgürlüğü elinde olan bir bayansın sanırım bu asalak tipi ne diye çekeceksin zaten kuş da ötmüyormuş erkeklik taslıyor sana kendince ama kuş ötmüyor adamın bence ötmeyen kuşunun da üstünü kapatıyo sana hakaretler ve şiddetle aşırı sinirlendim ya terbiyesiz puşt
Syluyorumda anlamiyo benim evladım erkek..Babasıyla niye görüşmesin.Cani ciğeri ya .Ha baktm evladima zarar veriyolar ben çizgiyi çekerim.Cicuk üzerinden intikam almam ben .Yazık günahSu ısrarınız konusunda haksızsınız bence. Baba ile görüşmeden büyüyen kız çocukları yani baba eksikliği yaşayanlar büyüdüğünde ya o eksiklikle erkeklerin ilgisi için yapmadıkları kalmaz,ya babası yaşında birisiyle birlikte olurlar .Erkeklerle normal ilişkisi olabilen sayısı diğer kızlara göre bayağı az olur. Eşi kızına normal davranıp şiddet uygulamıyorsa ara ara görüştürmeli kızını.
Bir kere hata yapilir 2. ..... anla yani yapma ayol delimisin tertemiz kurtulmussunArkadaşlar iyi akşamlar .Benim konularimi bilenler bilir.Bosanali üç ay oldu .Bir buçuk yaşında bir oğlum var .İki buçuk yıl evli kaldm.Dovdü, sövdü, hakaretler seni istemiyorum git defol demeler ailemi evime almayıp onlara küsmeler .Üstüne annesinin aşsağılamasi kene ,sütü bozuk kanı bozuk gibi hakaretleride vardı.Ben ona saplantılı olduğum için ayrılırsam ölürüm dediğim icin bu işkenceye dayandm ayrilmadm.Ama bir yere kadar en sonunda bende tamam dedim kabullndm anlaşmalı ayrıldık .3aydr psikologa gdyrm güçlü olmstm kendim bile inanamydm kendime çok az bir dugu kalmisti içimde .Dün evimden esyalarmi toparlamaya gittm.Anneside evdeydi .Ağladı barışın çocuk var gel odaya konuşalım dedi .Oturdum eski eş aynı kibir aynı kendi begenmisliginde sende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.Fakat ben bir şey yapmadım .Ne yaptm söyle dyrm cevap yok .Sen beni sevmiyordun defalarca kovdun şimdi ne değişti dyrm yine ses yok.Ben şu hatayi yaptm demekte yok.Sadece sasrdgm beni hiç sevmiyordu biliyrm ama dönmemi istemesi kafamı karstrdi .Resmen bosanalida üç ay oldu.Donmiycem biliyrm o aynı insan.Cok sevyrdm çok acı çektim unutana kadr.Evdem gitmesin diye yalvarıp pacalarina yapismisligim vardı .Şimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi
Evet evet artk kuşlar gibi özgürüm o aynalara bakmaya devam etsin egoistBir kere hata yapilir 2. ..... anla yani yapma ayol delimisin tertemiz kurtulmussun
Kuş ötmeyince sinir yapabilir evet.2 yıldır evliyim ve yaşadıklarınızı yaşasam ve bana arpan fazla gelmiş diyen bir eski eş kişisi olcak varya diyeceğim tek söz bana fazla geldiyse yarısını sana vereyim senin arpan azsa bu ne terbiyesizlik gerçekten ortada birde bebek var onun hatrına size saygı göstermeli 2 yıldır evliyim ve 5 aylık bir bebeğim var ve çalışıyorum çocuğumada kayınvalidem bakıyo böyle bir terbiyesizlik olamaz bırak geri dönmeyi şehir değiştir bence . sende çalışan ekonomik özgürlüğü elinde olan bir bayansın sanırım bu asalak tipi ne diye çekeceksin zaten kuş da ötmüyormuş erkeklik taslıyor sana kendince ama kuş ötmüyor adamın bence ötmeyen kuşunun da üstünü kapatıyo sana hakaretler ve şiddetle aşırı sinirlendim ya terbiyesiz puşt
AhahaaaaaaKuş ötmeyince sinir yapabilir evet.