- 25 Kasım 2013
- 1.184
- 692
- 53
- Konu Sahibi PapatyaBuketleri
bakArkadaşlar, ileride kapanabileceğimin sözünü verdim evet ama b, 1 yıl iki yıl sonra kendşmş hazır hissettiğimde.. Nişanlım kabul etti bunu. Ama ailesi, açık olmama birşey demiyor. eş dosta kapalı gelinim var diyecek. dertleri bu ve çok yaşlılar inat ediyorlar.. evet onlara giderken (farklı şehirdeler) kapanmayı kabul ettim ve gerçekte kendimi hazır hissedince de kapanacaktım ileride.. Ama gelinlik de türbanlı olacak denince koptuk.. Olay bu yani..
büyük ihtimal kızıyorsun ama bugün bunun için yarın başkabişey için sen kendi kararlarını veremeyecek hale geleceksin...
sadece kapanmak değil bu, kv canı ne isterse sen onu yapacaksın kapıdan hamuda kalk ellerinin üzerinde yürüyerek gir dese yapacaksın ....
bu kötü mü diyeceksin ama evet kötü.. bak bir kere elini kaptırınca gerisini düzeltmek o kadar çok zor ve zahmetli ki....
ilk sorunda kv diyecek ben istedim diye sen nişanlını affettin örtündün mü ben istedim diye de herşeyi yapacaksın ...
bir yapacaksın iki yapacaksın sen iyi niyetli yaklaşırsın aman yaşlı gönlü olsun diye , ama öyle değil işte...
gözünü aç diye uyarıyoruz seni. bırak bir kapanma mevsuzu yüzünden evlilik olmayacaksa olmasın ya.
seni olduğun gibi kabul etmeyenlere kendini şirin göstermeye çalışma ..yaranamayacaksın ...