- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi PapatyaBuketleri
yanlış anne ve baba elinde heba olmuş bir bireyy.
Peki sana karşı da böyle kedi gibi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış anne ve baba elinde heba olmuş bir bireyy.
Aynen birde o var.... Bir de baba vefatında gelmeme durumu varsa ohhoooooo o zaman sana geçmiş olsun canım. Artık ilerde kayınvalide için buraya konular açarsın...Bana kalirsa evlendikten sonra baski artacak. Hediye hikayesinide annesi söylemiştir nisanlina. Alma bisey bence. babamin vefatında bi gelmeyen kv denin kp in ne ölüsü ölüme ne dirisi dirime olurdu. Hic bisey haketmiyorlar.
kurtarıcı değil de ..Sende kurtarıcı :),tercıhın başımız üstüne,ama şükür ediyorum,böle örnekler karşında evlenmediğim için,cınnet geçirirm ayol,biz ağbimıze gideriz,gece tuvalete gıtmeyız,yanlış anlaşılır,ne bıleyım karı koca hanı gece bişey yapar,bızde öle korıdorda tuvaletın ışığını yak fılan dıye,tuvalete gıtmeyız.
Sen bu gidişle delirirsin inan bana... sana zerre kadar deger vermiyen annesine babasina ezdiren adami erkek yerinw koyup birde cocuk yapiyorsun ve hala koruyorsun pess dogrusu size yardim edilmezki yardim istemiyorsunuz sadece şikayet edip biraz rahatlamak yardim mi istiyorsun avukat tut boşan.inşallah o gün gelir.
bazen sorarım ama net cevap vermez..
baba ayrı vakaa
anne ayrı vakaa..
arada kaybolmuş bi yapısı var..
Tahammül edilecek gibi degil... Sende gerçekten iyi sabirlisin..inşallah o gün gelir.
bazen sorarım ama net cevap vermez..
baba ayrı vakaa
anne ayrı vakaa..
arada kaybolmuş bi yapısı var..
evetttPeki sana karşı da böyle kedi gibi mi
Ona ben de katılıyorum, bizim sülalede çok oldu, düğünde gelin gayet straplez giymiş ertesi gün full türban, ne alaka, bir günde 3.gözü mü açıldı diyo insan
Zaten kapanacam dedikten sonra ha düğünde ha sonra ne fark eder bir gün önce bir gün sonra, tamam dediği anda kapanmalı bence de
Düğün günü açık olmak istemek aslında içten içe kapanmayı istememektir, ilerde düğün resimlerine baktığında kendini öyle görmek istiyo çünkü,istemeden yapılınca da sonuç felaket oluyo
Arkadaşlar, ileride kapanabileceğimin sözünü verdim evet ama b, 1 yıl iki yıl sonra kendşmş hazır hissettiğimde.. Nişanlım kabul etti bunu. Ama ailesi, açık olmama birşey demiyor. eş dosta kapalı gelinim var diyecek. dertleri bu ve çok yaşlılar inat ediyorlar.. evet onlara giderken (farklı şehirdeler) kapanmayı kabul ettim ve gerçekte kendimi hazır hissedince de kapanacaktım ileride.. Ama gelinlik de türbanlı olacak denince koptuk.. Olay bu yani..
İyi barievettt
oo bekarken evin şımarık küçük kızıydım ...Tahammül edilecek gibi degil... Sende gerçekten iyi sabirlisin..
ben zaten açığım neden düğünde kapanayım?
Arkadaşlar, ileride kapanabileceğimin sözünü verdim evet ama b, 1 yıl iki yıl sonra kendşmş hazır hissettiğimde.. Nişanlım kabul etti bunu. Ama ailesi, açık olmama birşey demiyor. eş dosta kapalı gelinim var diyecek. dertleri bu ve çok yaşlılar inat ediyorlar.. evet onlara giderken (farklı şehirdeler) kapanmayı kabul ettim ve gerçekte kendimi hazır hissedince de kapanacaktım ileride.. Ama gelinlik de türbanlı olacak denince koptuk.. Olay bu yani..