- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi PapatyaBuketleri
yanlış yapıyorsun konu sahibi P PapatyaBuketleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış yapıyorsun konu sahibi P PapatyaBuketleri
Tanimam etmem ama cidden uzuldum konu sahibine ya. Bile bile lades yapacak. Papatya buketleri olacak kan damlayan guller.
Oooff ooff.
Sen kararını vermişsin insallah mutlu olursun canım en azından nişanlın bu kadar da olsa sahıp cıkmıs benımkisi hic cıkmadı :) Bu arada kesinlikle taviz vermeArtık ok yaydan çıktı.. Abisi ve ablası evimize geldiği için (anne babasını ben özellikle istemedim yine tatsızlık çıkarırlar diye) ben de gidiyorum onlara. Annemin gönlü de oldu. Abisi ablası vekaleten geldiler zaten babalarının onayını alarak.. Ne gelinliğim türbanlı olacak ne de evlendikten sonra ben.. Nişanlım bunu kabul etti ve abisi ablası da.. Sadece anne babalarının yaşlı inadı için yapıyorlar. Hani bakın biz bu kadar uğraşıyoruz siz de bu yaşlıları cocuk gibi düşünüp yapıver kızım evlenene kadar sıkıntınız sonra kımse sizi rahatsız etmez dedi abisi (45 yasında adam) Çok haklısınız hepinizin yorumlarını dikkatle okuyorum. ve hak da veriyorum.
madem açık olmana bir şey demiyorlar niye eşe dosta kapalı diyecekler ?Nişanlım kabul etti bunu. Ama ailesi, açık olmama birşey demiyor. eş dosta kapalı gelinim var diyecek. dertleri bu
Arkadaslar, nişanlimla 1 bucuk yıl kadar anlaştık. Nişanlımın ileride tesettüre girmem gibi bir isteği vardı ve ben de kabul ettim. Bu konuyu kendi aramızda hallettik ve iki tarafta özveri ile hareket etti. Ancak düğüne 2 buçuk ay kala nişanlımın ailesi gelinliğin türbanlı olmasını istedi ve bunu isterken de bizim evimizde, bizi kıracak derece sert davrandılar. Başka türlü olmayacağını üstüne basa basa söyleyip çekip gittiler. Nişanlım, ailesini sakinleştirmek yerine benim gönlümü yapmaya çalıştı ancak ben kendi aileme yapılanı sindiremediğim için nişanı bozdum. aradan 8 ay geçti. Bu sürede eski nişanlımla ara sıra konuşmaya devam ettik. Bizim aramızda en ufak bir tartışma yaşanmamıştı ve çok saygılıydık. Nişanlım hata ettiğini ve beni savunması gerektiğini kabul etti ve tekrar barışmak için elinden geleni yaptı.. 2 hafta önce abisi ve ablası ile bize gelip annemin (babam vefat etti) gönlünü aldılar. (kayınvalidem ve kayınpederim gelmedi) . Gönül alındı, gelinliğe karışılmamak üzere yola devam kararı aldık ve yüzüklerimizi taktık.
Şimdi bu haftasonu ben de onun ailesine el öpmeye gideceğim ancak, ailesinin özel isteği başıma bir eşarp takmamdı. Kabul ettim ve tatsızlık çıkmasın diye takacağım. Buraya kadar tamam. Lütfen dini kısmını geçip, nişanlım için bir fedakarlık olarak görün bunu. Çünkü asıl sorum şu olacak sizlere; Nişanlım, onlara giderken birer de bluz eşarp gibi hediyeler almamı istiyor. Bunca zaman sonra, arada böyle bir soğukluk varken onlara gideceğim, üstelik istedikleri kılıkla.. Nişanlım, onlar utansın sen iyi olduğunu göster filan diyor ama ben gururuma yediremiyorum. Sizce gururumu bir kenara bırakıp hediye de almalı mıyım, yoksa almamalı mıyım? Okuduğunuz için teşekkürler şimdiden