Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu anda kapanmaların pek çoğu bir tarafa yanaşmak için zaten.bı kadının tesettur yada carsafla ortunmesıde baska bı kadının kalcalarının arasına gırecek sekılde vucut hatlarını bellı eden tayt gıymesı kadar dogal bence yada kalcalarını gostercek sekılde kısa sort gıymesı.Ben antalyada yasıyorum her ıkısıde var burda ıkısıde normal gelıo bana cunku herkesın kendı dusuncesı kım ne gıyerse gıysın sonucta baskalarının kıyafetıne karısırsak onun ÖZGÜRLÜĞÜNÜ kısıtlamıs oluruz öyle değil mi .Bu kadın musluman bu yuzden carsaflı yada bu kadın dinsiz bu yuzden kıçı bası acık dıye dusunmemek lazım ınsanlar nasıl ısterse oyle gıyınır buna kımsenın karısmaya hakkı yok haddi de deil zaten.Ama şu bır gercek kı carsaflı ların yada turbanlıların bu konuda elestırlmelerının tek sebebı İSLAMİYET diye düsünüyorum.Eğer çarsaf yada tessettur avrupada YENİ TİREND olsaydı insanlar kapanmayı islamiyet için deilde tarz olsun diye yapsaydı bukadar eleştirilirceğini düşünmüyorum.Ülkemizde islam dinine ve onun vecibelerinıi yerine getirenlere karşı bi antipati oluşturulmaya çalışılıyor ve çogu ÖZGÜRLÜK yanlısı insanlar bu oyuna alet oluyor ve sonunda kendilerıyle çelişkiye düşüyorlar...
bı kadının tesettur yada carsafla ortunmesıde baska bı kadının kalcalarının arasına gırecek sekılde vucut hatlarını bellı eden tayt gıymesı kadar dogal bence yada kalcalarını gostercek sekılde kısa sort gıymesı.Ben antalyada yasıyorum her ıkısıde var burda ıkısıde normal gelıo bana cunku herkesın kendı dusuncesı kım ne gıyerse gıysın sonucta baskalarının kıyafetıne karısırsak onun ÖZGÜRLÜĞÜNÜ kısıtlamıs oluruz öyle değil mi .Bu kadın musluman bu yuzden carsaflı yada bu kadın dinsiz bu yuzden kıçı bası acık dıye dusunmemek lazım ınsanlar nasıl ısterse oyle gıyınır buna kımsenın karısmaya hakkı yok haddi de deil zaten.Ama şu bır gercek kı carsaflı ların yada turbanlıların bu konuda elestırlmelerının tek sebebı İSLAMİYET diye düsünüyorum.Eğer çarsaf yada tessettur avrupada YENİ TİREND olsaydı insanlar kapanmayı islamiyet için deilde tarz olsun diye yapsaydı bukadar eleştirilirceğini düşünmüyorum.Ülkemizde islam dinine ve onun vecibelerinıi yerine getirenlere karşı bi antipati oluşturulmaya çalışılıyor ve çogu ÖZGÜRLÜK yanlısı insanlar bu oyuna alet oluyor ve sonunda kendilerıyle çelişkiye düşüyorlar...
Aynen katiliyorum. Birak sokaktaki is as bulma umudu ile kapananlari, artistler bile ac-kapa artema halinme geldiler uc kurus daha fazla kazanmak ugruna.. Ulkenin hali trajikomik.. Bir ampulun pesine ulkenin nerdeyse yarisi bir anda kapandi, millet isine bakiyor, issiz ac dolasacagina modaya uyuyor, menfaat dunyasi..şu anda kapanmaların pek çoğu bir tarafa yanaşmak için zaten.
peki burası Suudi Arabistan mı?Ozgurluk yanlisi deyince ustume alindim. Ozgurluk iste boyle birseydir, kimi insan baskalarinin tecrubelerinden ders cikartir, kimisi ise anca kendi kaybettiginde anlar:
Eki Görüntüle 1364967
Bu da kanun ciktiginin ertesi gunu sokaklara dokulen Iranli kadinlarin 1979da tesettur zorunlu hale geldigindeki gec kalmis protestolari:
yanlış sonuçta..fakir işsiz kesimi bu şekilde yanlarına çekiyorlar..oy alıyorlar..asgari ücretlere adam gibi zam yapsalarda ünüversite öğrencisi gencecik insanlar daha özgür bireyler olabilse..Peki açılmaların sebebi ne?Bırak insanlar ne tarafa yanasırsa yanassın bundan sana ne yada bana ne...
Öyle kötü bakmayın terörist değilim
Hakkımda ‘teyze o teyze’ dedin ama ben 30-40 yaşlarında değilim. Hatta biliyor musun senden bile gencim.
Yüzünü göremediğim bir insan yanımdan geçerken biraz uzaklaşanlardan biriyim bende.Ama niyetim peçeli şahsı aşşağılamak değil tamamen kendimi güvene almaktır.Nerden bilebilirim o peçenin altında bir erkek,bir sapık veya katil olmadığını?İtiraf ediyorum başlarda ne lens ne gözlük taktım. Niye mi? Yolda geçerken bana ters ters bakanları görmemek için.
Parkon, 2011 yilinda umreye gitmistim. Orda 1 hafta normal basörtüsüyle 1 hafta peceli dolastim. Ben bu peceye öyle alistim ki eve gelince cikardim anca. Türkiye de havaalinda bi cok kisi afedersin öküzün trene baktigi gibi baktilar. Her güvenlikten gecisimde üstümü basimi didik didik arayip durdular. üstümde bisey bulamayinca suratli düstü her seferinde. Insanlar korkabilir ama bu cidden gurur kirici bisey. Benim orda allah rizasi icin taktigim seyde insanlar art niyet aradi. Acitasyon degil bu bi gercek. Ben hayatimda bir defa yasadiysam bunlari, günlük takanlarin gereksiz alinganlik yaptigini düsünmem..Yüzünü göremediğim bir insan yanımdan geçerken biraz uzaklaşanlardan biriyim bende.Ama niyetim peçeli şahsı aşşağılamak değil tamamen kendimi güvene almaktır.Nerden bilebilirim o peçenin altında bir erkek,bir sapık veya katil olmadığını?
Veya yüzünü görmediğimiz kişi 18 lik genç kız mı,70 yaşında nine mi nerden bilebiliriz?Tabii ki teyze diyeceğiz ki 70 lik nineyse peçenin altındaki ayıp olması.
Çok saçma bir alınganlık ve buram buram acıtasyon kokan bir yazı olmuş.
Parkon, 2011 yilinda umreye gitmistim. Orda 1 hafta normal basörtüsüyle 1 hafta peceli dolastim. Ben bu peceye öyle alistim ki eve gelince cikardim anca. Türkiye de havaalinda bi cok kisi afedersin öküzün trene baktigi gibi baktilar. Her güvenlikten gecisimde üstümü basimi didik didik arayip durdular. üstümde bisey bulamayinca suratli düstü her seferinde. Insanlar korkabilir ama bu cidden gurur kirici bisey. Benim orda allah rizasi icin taktigim seyde insanlar art niyet aradi. Acitasyon degil bu bi gercek. Ben hayatimda bir defa yasadiysam bunlari, günlük takanlarin gereksiz alinganlik yaptigini düsünmem..
Iyi havaalindaki aramalar normal diyelim ama bakislar cidden cok rahatsiz edici. Sen belki sadece mesafeli olmaya calisiyosun icinde kötülük beslemeden ama karsi tarafa bunun nasil yansidigini bilmiyosun. Biri senin görünüsüne bakip yanindan uzaklassa kendini nasil hissedersin?Bende yazıdan alındım,çünkü peçeli insanları hiçbirşekilde horgörmediğim halde yanından geçerken uzaklaşıyorum dediğim gibi.Asla incitmek veya gururlarını kırmak değil amacım bunu yaparken.Horgörenler de vardır sen yaşadım diyorsan.
Havaalanında aranmana bozulma dışhatlarda hep yapıyorlar bunu.10 yaşındaki kızımın ayakkabısına kadar çıkarttırdılar.
İşte diyorum ya,buna alınmamak lazım.Iyi havaalindaki aramalar normal diyelim ama bakislar cidden cok rahatsiz edici. Sen belki sadece mesafeli olmaya calisiyosun icinde kötülük beslemeden ama karsi tarafa bunun nasil yansidigini bilmiyosun. Biri senin görünüsüne bakip yanindan uzaklassa kendini nasil hissedersin?
saadece çarşaflı değil genelden biraz farklı herkez dışlanıyor..havaalanında ataisitm dediği için bir genci 3 kişi dövmütü yayınlandı bu olayIyi havaalindaki aramalar normal diyelim ama bakislar cidden cok rahatsiz edici. Sen belki sadece mesafeli olmaya calisiyosun icinde kötülük beslemeden ama karsi tarafa bunun nasil yansidigini bilmiyosun. Biri senin görünüsüne bakip yanindan uzaklassa kendini nasil hissedersin?