Tatlı Tarifi Barbie Pasta (Prenseslerim Ve Barbie Rapunzel Sponsorlugunda)

Ay cn ya kiyamam
Kiz cocuklari bir baska oluyor gercektende..
Amin cnm,Allah bozmasin

tesekkür ederim tekraradan

Ay cn ya kiyamam
Kiz cocuklari bir baska oluyor gercektende..
Amin cnm,Allah bozmasin

tesekkür ederim tekraradan
herkez değil ablacım malasef arkadaşlarımın çoğu annelerine çokk çektiriyo o kadınların ne kadar üzüldüğünü görünce daha bi düştü anneme Allah' ıma sonsuz şükürler olsun ailemle hiç bir zaman kavga etmedim bu hem aileye hemde çocuga bakıyo Allah' ım bu güzel vatanımıza hayırlı evlatlar bağışlasın düşmanın kötülerin şerrinden gazabından korusun :)
senin minnaklarınıda öp yerime

Cok haklisin cnm benim,aile olmak zor is.emek istiyor.ben inanmiyorum ki hic bir anne,baba cocugunun kötülügünü istesin.anne gibisi varmidir

iki tarafli saygi en önemlisi,bi kere ipin ucu kactimi yakalamasida zor olur.

öperim cnm,bizde seni öptük

Son düzenleme:
muhteşem olmuş,ellerinize sağlık..
hayran kaldım gerçekten,çocuklarınız çok şanslı böyle marifetli anneleri var:) e tabi siz de şanslısınız 3 çocuk annesi olarak

muhteşem olmuş,ellerinize sağlık..
hayran kaldım gerçekten,çocuklarınız çok şanslı böyle marifetli anneleri var:) e tabi siz de şanslısınız 3 çocuk annesi olarak
Cok tesekkür ederim güzel yorumunuz icin.

begenmenize cok sevindim.
Allah isteyen herkese versin cocuk

Harika olmuş
Ve pembe olması da çok iyi olmuş
Ellerine sağlık canım cidden çok emek vermişsin..

Senin ve kızlarının ellerine ve emegine sağlık çok güzel olmuş hemen deneyeceğim çok beğendim anlatım fotolar çok güzel devamını bekliyoruz canım ...

Senin ve kızlarının ellerine ve emegine sağlık çok güzel olmuş hemen deneyeceğim çok beğendim anlatım fotolar çok güzel devamını bekliyoruz canım ...
oy benim cnm,tesekkür ettik teyzesi.sen arabali yap berkoma,teyzesi onunda tarifini verir.

bende şeker hamuru ile pasta yaptım
ama çok zor açtım hamuru, acaba içine sadece jelıbon ve o puf jelıbonlardan koydugum için mi? bazılarıne jelıbonları erıtırken içine pudra şekeri koyuyormus, sence etkısı var mı?
fecii zordu hamurunu açmak ve fazlda açamadım zaten.

..................

nıye gülüyorsun? amacıma ulaştım ama elbet yanlış gıden bişiler vardı, fazla açılmadı hamur
ve bır dılım kestikten sonra hamur kaydı pastadan ve yemek zordu, lastik gibi

benim pastami begenmessen böyle olur iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…