Tatlı Tarifi Barbie Pasta (Prenseslerim Ve Barbie Rapunzel Sponsorlugunda)

Annem böyle seyler bilmezdi, bizim zamanimizda yoktu böyle seyler

Cok begendim pegasus, kizlarinla cok zevk aldigini da tahmin ediyorum.
Pastayi cok begendim orasi ayri bir konu ama bir de cok imrendim yaaaa

jelibonla hic denemedim acikcasi.marshmallowla yumusak bir hamur oluyor,cokta kolay aciliyor zaten.pudra sekerinden oldugunu sanmiyorum,kullandigin jelibondandir

nıye gülüyorsun? amacıma ulaştım ama elbet yanlış gıden bişiler vardı, fazla açılmadı hamur
ve bır dılım kestikten sonra hamur kaydı pastadan ve yemek zordu, lastik gibi
kullandigin jelibondandir kesinlikle.anladim ne dedigini vakti zamaninda bende renkli, marshmallowa benzer bi seker türü almistim.acemiydim o zaman.buda yumusak, olur diye onla denedim.aynen seninki gibi oldu,zor acildi,sert bir hamur oldu,pastada durmadi ve haliyle yenmedi,üzerinden onu siyirdik da yedik..

jelibon degildi ama benimki,yine renkli yumusak marhmallow benzeri biseydi.(yada jelibondu,bilmiyorum,benim bildigim jelibonlara benzemiyordu )

yani demem o ki marhmallow la yaptinmi cok yumusak oluyor.eger türkiyedeysen hazirda alabilirsin.

benim pastami begenmessen böyle olur iste
reklam amacli yorum
Annem böyle seyler bilmezdi, bizim zamanimizda yoktu böyle seyler

Cok begendim pegasus, kizlarinla cok zevk aldigini da tahmin ediyorum.
Pastayi cok begendim orasi ayri bir konu ama bir de cok imrendim yaaaa

cok cok tesekkür ederim cnm.cok eglenerek yaptik kesinlikle.biraz döktük,biraz topladik,arada güldük....

cnm senin varsa kuzun,dene derim.

yas kacti bu arada:44:

Son düzenleme:
cok cok tesekkür ederim cnm.cok eglenerek yaptik kesinlikle.biraz döktük,biraz topladik,arada güldük....

cnm senin varsa kuzun,dene derim.

yas kacti bu arada:44:

Benim henüz yok belki bir iki sene sonra
Büyüyene kadar da yillar gececek :)
Ama kiz kardesimle denerim olmadi
Yasim yirmi bes :):):)

Benim henüz yok belki bir iki sene sonra
Büyüyene kadar da yillar gececek :)
Ama kiz kardesimle denerim olmadi
Yasim yirmi bes :):):)
Allah gönlünüze göre versin o zaman

Cok cabuk büyüyorlar ama,mesela benim büyügü 8 yasinda,2 gündür bi heves,yemek yapiyor benimle,sogan,domates,patates dogruyor,karistiriyor,masayi hazirliyor.2 seneye kalmaz mutfagi teslim ederim

Son düzenleme:

masallah :)
Kücük yastan ögrenmeleri en güzeli bence ilerde zorluk cekmezler, isin olsa onlar alirlar direk elinden.

Son düzenleme:

marshmallow koydum zaten içine, renk vermesi için jelibon koydum
sadece jelıbonla yapmadım yani

teşekkürler pegasuso7 :)

pasta çok güzel görünüyor özellkle pandismanya çok güzel tutmuş fakat marshmallow ve sütlü kuverturu nasıl bulabiliriz . marshmallow nasıl bişi pamuklu yumuşak bişiymi.

pasta çok güzel görünüyor özellkle pandismanya çok güzel tutmuş fakat marshmallow ve sütlü kuverturu nasıl bulabiliriz . marshmallow nasıl bişi pamuklu yumuşak bişiymi.
Cok tesekkür ederim.
Marshmallowlari türkiyedeysen migrosta satiliyor diye biliyorum.Haribo markasi yanilmiyorsam:26:
Yumusak,beyaz bisey.Fotografinida cektim zaten.
Ama dedigim gibi türkiyedeysen malzeme alacagin parayla,bi pastaneye git,direk seker hamuru al derim.

Hem ugrasmamista olursun

Cevap gec geldi kusura bakma.Yazan olmaz diye pek bakmiyorum buraya

Kafana takilan bisey olursa,burdan veya özelden sorabilirsin

harika bir pasta ellerinize sağlık şok oldum hazır gibi başka yaptığınız yemek ve pastaları da eklediğiniz bir başlığınız yok mu tariflerden denemek isterim inşallah ben de bir gün ben de anne olur ve çocuklarıma böyle pasta yapabilirim

pastanız çok güzel görünüyor..
beni kızımdan barbi pastası istiyor ne yapıcam ben?..

işin şakası bir yana şeker hamurunu pastaneden mi aldınız kendiniz mi yaptınız?

pastanız çok güzel görünüyor..
beni kızımdan barbi pastası istiyor ne yapıcam ben?..

işin şakası bir yana şeker hamurunu pastaneden mi aldınız kendiniz mi yaptınız?
Cok tesekkür ederim .Cocuklar cok seviyor böyle seyleri.
Ilk sayfada tarif var,ordada yazmistim.Maalesef yasadigim yerde seker hamuru alabilecegim bir pastane yok,o yüzden kendim yaptim...

Son düzenleme:
Cok tesekkürler.Insallah sizinde boy boy cocuklariniz olur

mükemmel olmuş , çocuk doğum günlerinde, diş pastası bilmem ne çıktı şimdi, o günlerde süper bi tarif, çok bilgilendirici , her detayı çekmişsiniz , valla ellerinize sağlık çok beğendim .

mükemmel olmuş , çocuk doğum günlerinde, diş pastası bilmem ne çıktı şimdi, o günlerde süper bi tarif, çok bilgilendirici , her detayı çekmişsiniz , valla ellerinize sağlık çok beğendim .
Cok tesekkür ederim cnm.begenmene cok sevindim.Hersey cocuklar icin

şimdi baya bi moda oldu bu pastalar , hep merak ederdim ama hiç peşine düşüp araştırmamıştım belkide üşendim nasılsa yapmıcam diye , marshmelow ilginç miş , burdan bulur yAPARIM inş. bebeğim olursa

Allah gönlüne göre versin cnm
Bende boy boy 3 tane,o yüzden merakliyiz bizde cicili seylere
Eger türkiyede yasiyorsan pastaneden hazir seker hamuruda alabilirsin.Ugrasmak istemezsen yani.

Allah gönlüne göre versin cnm
Bende boy boy 3 tane,o yüzden merakliyiz bizde cicili seylere
Eger türkiyede yasiyorsan pastaneden hazir seker hamuruda alabilirsin.Ugrasmak istemezsen yani.

amiiinnn inş. birgün benimde bebişlerim olur 3 tane sizin gibi , bende şeker hamurları arar yada yapmaya çalışırım zevkle bebeklerime koştur koştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…