oylama tarihi yaklastikca heyecan basiyor yanliz:18:aynen ..............
Cok tesekkür ederim cnm ya,cok hossunsüper olmuş ellerinize sağlık, ben biblo diye alır baş köşeye koyarım vallabaşarılar dilerim, kızlarda pek marifetliymiş maaşallah eee böyle anneleri olunca
ne hatası resmen kusursuz olmuş görünüyor...ellerine sağlık valla
canım çok doğru inanılmaz iyidir benim aram fakat zamanım yoktu kaç yarışmayı öyle es geçtimBegenildigini okudukca cok seviniyorum.cok tesekkür ederim.tadi da cok güzeldi.
seninde tarifini bekliyordum aslinda ben.pastalarla aran iyi diye hatirliyorum.
olurda birgün denersen sonucu mutlaka paylasmani isterim
Cok tesekkür ederim,umarim begenmissindirEllerine sağlık canımYarışmada başarılar dilerim
Tesekkür ederim.ellerine sağlık bende kızıma böyle bir sürpriz yapsam çok beğenir sanırım.
Keske katilabilseydin.canım çok doğru inanılmaz iyidir benim aram fakat zamanım yoktu kaç yarışmayı öyle es geçtim
1 hafta tatilim oldu yani bu hafta oda hep temizlikle geçti pazartesi yine ders başı bugün bitti temizlik daha
Cok tesekkür ederim,evet pembede güzel durdu.keske ikram edebilseydimÇok harika bir sunum bence
Kırmızı olmamasına üzülecek bir durum yok çünkü pembe renk süper olmuş
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
Cok tesekkürlerçok güzel bir pasta olmuş, insan kesmeye kıyamaz, yarışmada başarılar dilerim
Cok tesekkür ederim,umarim begenmissindir
sizden bu laflari duymakta cok güzel,tekrar tesekkürlerBeğenmemek mümkün müÇok güzel görünüyor
Cok tesekkür ederim,Keske teknoloji o kadar gelisseydide,size ikram edebilseydimçok güzel görünüyor ama buellerinize sağlık olsada yesek
kuzum belki garip olucak ama ben tatil olmuşken beraber yapalım dedim annemi yalnız bırakmak istemedim tek başına yapmasın vicdan yaparım deyse hatta ağlarım sen niye tek yapıyosun beni beklesenee diyeKeske katilabilseydin.
anneler hep ayni demi,tatil oldumu evin kizlariyla temizlige baslarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?