Tatlı Tarifi Barbie Pasta (Prenseslerim Ve Barbie Rapunzel Sponsorlugunda)

süper olmuş ellerinize sağlık, ben biblo diye alır baş köşeye koyarım valla başarılar dilerim, kızlarda pek marifetliymiş maaşallah eee böyle anneleri olunca

ne hatası resmen kusursuz olmuş görünüyor...ellerine sağlık valla

süper olmuş ellerinize sağlık, ben biblo diye alır baş köşeye koyarım valla başarılar dilerim, kızlarda pek marifetliymiş maaşallah eee böyle anneleri olunca
Cok tesekkür ederim cnm ya,cok hossun

ufaklar cnm daha,8 ve 4 yasindalar.elleri alissin diye yaptiriyorum,onlarda pek merakli yapmaya,hemen önlükleri takip geliyorlar

ellerine sağlık bende kızıma böyle bir sürpriz yapsam çok beğenir sanırım.

Begenildigini okudukca cok seviniyorum.cok tesekkür ederim.tadi da cok güzeldi.
seninde tarifini bekliyordum aslinda ben.pastalarla aran iyi diye hatirliyorum.
olurda birgün denersen sonucu mutlaka paylasmani isterim
canım çok doğru inanılmaz iyidir benim aram fakat zamanım yoktu kaç yarışmayı öyle es geçtim
1 hafta tatilim oldu yani bu hafta oda hep temizlikle geçti pazartesi yine ders başı bugün bitti temizlik daha

Çok harika bir sunum bence
Kırmızı olmamasına üzülecek bir durum yok çünkü pembe renk süper olmuş
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim

çok güzel bir pasta olmuş, insan kesmeye kıyamaz, yarışmada başarılar dilerim

canım çok doğru inanılmaz iyidir benim aram fakat zamanım yoktu kaç yarışmayı öyle es geçtim
1 hafta tatilim oldu yani bu hafta oda hep temizlikle geçti pazartesi yine ders başı bugün bitti temizlik daha
Keske katilabilseydin.
anneler hep ayni demi,tatil oldumu evin kizlariyla temizlige baslarlar

Keske katilabilseydin.
anneler hep ayni demi,tatil oldumu evin kizlariyla temizlige baslarlar
kuzum belki garip olucak ama ben tatil olmuşken beraber yapalım dedim annemi yalnız bırakmak istemedim tek başına yapmasın vicdan yaparım deyse hatta ağlarım sen niye tek yapıyosun beni beklesenee diye
biz anne kız deiğiliz gören herkes abla kardeş sanıyo
Allah' ım bozmasın
yarışmadaaa en bolll' undan şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…