- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.078
- 898
öylemi dersin![]()
ciddiyim öyle :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öylemi dersin![]()
jelibonla hic denemedim acikcasi.marshmallowla yumusak bir hamur oluyor,cokta kolay aciliyor zaten.pudra sekerinden oldugunu sanmiyorum,kullandigin jelibondandirbende şeker hamuru ile pasta yaptım
ama çok zor açtım hamuru, acaba içine sadece jelıbon ve o puf jelıbonlardan koydugum için mi? bazılarıne jelıbonları erıtırken içine pudra şekeri koyuyormus, sence etkısı var mı?
fecii zordu hamurunu açmak ve fazlda açamadım zaten.
kullandigin jelibondandir kesinlikle.anladim ne dedigini vakti zamaninda bende renkli, marshmallowa benzer bi seker türü almistim.acemiydim o zaman.buda yumusak, olur diye onla denedim.aynen seninki gibi oldu,zor acildi,sert bir hamur oldu,pastada durmadi ve haliyle yenmedi,üzerinden onu siyirdik da yedik..nıye gülüyorsun? amacıma ulaştım ama elbet yanlış gıden bişiler vardı, fazla açılmadı hamur
ve bır dılım kestikten sonra hamur kaydı pastadan ve yemek zordu, lastik gibi![]()
reklam amacli yorumbenim pastami begenmessen böyle olur iste![]()
Annem böyle seyler bilmezdi, bizim zamanimizda yoktu böyle seyler
Cok begendim pegasus, kizlarinla cok zevk aldigini da tahmin ediyorum.
Pastayi cok begendim orasi ayri bir konu ama bir de cok imrendim yaaaa![]()
cok cok tesekkür ederim cnm.cok eglenerek yaptik kesinlikle.biraz döktük,biraz topladik,arada güldük....
cnm senin varsa kuzun,dene derim.
yas kacti bu arada:44:
Allah gönlünüze göre versin o zamanBenim henüz yok belki bir iki sene sonra![]()
Büyüyene kadar da yillar gececek :)
Ama kiz kardesimle denerim olmadi
Yasim yirmi bes :):):)
Allah gönlünüze göre versin o zaman
Cok cabuk büyüyorlar ama,mesela benim büyügü 8 yasinda,2 gündür bi heves,yemek yapiyor benimle,sogan,domates,patates dogruyor,karistiriyor,masayi hazirliyor.2 seneye kalmaz mutfagi teslim ederim![]()
kullandigin jelibondandir kesinlikle.anladim ne dedigini vakti zamaninda bende renkli, marshmallowa benzer bi seker türü almistim.acemiydim o zaman.buda yumusak, olur diye onla denedim.aynen seninki gibi oldu,zor acildi,sert bir hamur oldu,pastada durmadi ve haliyle yenmedi,üzerinden onu siyirdik da yedik..
jelibon degildi ama benimki,yine renkli yumusak marhmallow benzeri biseydi.(yada jelibondu,bilmiyorum,benim bildigim jelibonlara benzemiyordu)
yani demem o ki marhmallow la yaptinmi cok yumusak oluyor.eger türkiyedeysen hazirda alabilirsin.
reklam amacli yorum
cok cok tesekkür ederim cnm.cok eglenerek yaptik kesinlikle.biraz döktük,biraz topladik,arada güldük....
cnm senin varsa kuzun,dene derim.
yas kacti bu arada:44:
Cok tesekkür ederim.pasta çok güzel görünüyor özellkle pandismanya çok güzel tutmuş fakat marshmallow ve sütlü kuverturu nasıl bulabiliriz . marshmallow nasıl bişi pamuklu yumuşak bişiymi.
Cok tesekkür ederim .Cocuklar cok seviyor böyle seyleri.pastanız çok güzel görünüyor..
beni kızımdan barbi pastası istiyor ne yapıcam ben?..
işin şakası bir yana şeker hamurunu pastaneden mi aldınız kendiniz mi yaptınız?
Cok tesekkürler.Insallah sizinde boy boy cocuklariniz olurharika bir pasta ellerinize sağlık şok oldum hazır gibi başka yaptığınız yemek ve pastaları da eklediğiniz bir başlığınız yok mu tariflerden denemek isterim inşallah ben de bir gün ben de anne olur ve çocuklarıma böyle pasta yapabilirim![]()
Cok tesekkür ederim cnm.begenmene cok sevindim.Hersey cocuklar icinmükemmel olmuş , çocuk doğum günlerinde, diş pastası bilmem ne çıktı şimdi, o günlerde süper bi tarif, çok bilgilendirici , her detayı çekmişsiniz , valla ellerinize sağlık çok beğendim .![]()
Allah gönlüne göre versin cnmşimdi baya bi moda oldu bu pastalar , hep merak ederdim ama hiç peşine düşüp araştırmamıştım belkide üşendim nasılsa yapmıcam diye , marshmelow ilginç miş , burdan bulur yAPARIM inş. bebeğim olursa![]()
Allah gönlüne göre versin cnm
Bende boy boy 3 tane,o yüzden merakliyiz bizde cicili seylere
Eger türkiyede yasiyorsan pastaneden hazir seker hamuruda alabilirsin.Ugrasmak istemezsen yani.