Tatlı Tarifi Barbie Pasta (Prenseslerim Ve Barbie Rapunzel Sponsorlugunda)

süper olmuş ellerinize sağlık, ben biblo diye alır baş köşeye koyarım valla :9::9::9: başarılar dilerim, kızlarda pek marifetliymiş maaşallah eee böyle anneleri olunca :nazar::nazar::nazar:

ne hatası resmen kusursuz olmuş görünüyor...ellerine sağlık valla :46:

süper olmuş ellerinize sağlık, ben biblo diye alır baş köşeye koyarım valla :9::9::9: başarılar dilerim, kızlarda pek marifetliymiş maaşallah eee böyle anneleri olunca :nazar::nazar::nazar:
Cok tesekkür ederim cnm ya,cok hossun:16:

ufaklar cnm daha,8 ve 4 yasindalar.elleri alissin diye yaptiriyorum,onlarda pek merakli yapmaya,hemen önlükleri takip geliyorlar:9:

ellerine sağlık bende kızıma böyle bir sürpriz yapsam çok beğenir sanırım.

Begenildigini okudukca cok seviniyorum.cok tesekkür ederim.tadi da cok güzeldi.:56::56:
seninde tarifini bekliyordum aslinda ben.pastalarla aran iyi diye hatirliyorum.
olurda birgün denersen sonucu mutlaka paylasmani isterim
:16::16:
canım çok doğru inanılmaz iyidir benim aram fakat zamanım yoktu kaç yarışmayı öyle es geçtim :(
1 hafta tatilim oldu yani bu hafta oda hep temizlikle geçti pazartesi yine ders başı bugün bitti temizlik daha :1:

Çok harika bir sunum bence
Kırmızı olmamasına üzülecek bir durum yok çünkü pembe renk süper olmuş :1:
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim :16:

çok güzel bir pasta olmuş, insan kesmeye kıyamaz, yarışmada başarılar dilerim:16:

canım çok doğru inanılmaz iyidir benim aram fakat zamanım yoktu kaç yarışmayı öyle es geçtim :(
1 hafta tatilim oldu yani bu hafta oda hep temizlikle geçti pazartesi yine ders başı bugün bitti temizlik daha :1:
Keske katilabilseydin.
anneler hep ayni demi,tatil oldumu evin kizlariyla temizlige baslarlar:9:

Keske katilabilseydin.
anneler hep ayni demi,tatil oldumu evin kizlariyla temizlige baslarlar:9:
kuzum belki garip olucak ama ben tatil olmuşken beraber yapalım dedim annemi yalnız bırakmak istemedim tek başına yapmasın vicdan yaparım deyse hatta ağlarım sen niye tek yapıyosun beni beklesenee diye :D
biz anne kız deiğiliz gören herkes abla kardeş sanıyo :D
Allah' ım bozmasın :16:
yarışmadaaa en bolll' undan şanslar :1:

Back