Banyo sıkıntısı

Evettttt genel temizliğine önem verip spontane sevilenler varrrrr
Genelden kastımız nedir?
Spontane gayet sevişilebilinir lakin gündelik temizliği, sevişme bakımıyla karıştırmamak esastır.
Duştan çıktığı andan bahsetmiyoruz ama insan duş aldıktan 3 4 saat içinde bedeni tekrar kirlenmiş oluyor bana göre çünkü malum canlıyız, tuvalet ihtiyacımız var, oraya buraya oturuyoruz, ellerimiz her yere değiyor, vücudumuz terlemeye başlıyor.
El yıkamakla taharetle falan duşu karıştırmayalım lütfen, onlar zaten olması gerekenler ama bir sevişme öncesi göğsünüzü bilimum yerlerinizi tamamen arındıramayacağınıza göre, saçınızı yıkamak size bağlı, birkaç dk içinde vücut yıkanır, yıkanmalıdır.
Siz de bunu talep edin bi zahmet.

İşte ona kalsa bütün gün oralarımız terliyor tuvalete felan gidiyoruz o seninki de terliyor hemde bütün gün üniformayla duruyorsun daha çok terliyor haberi yok
yok ben o konuda hak verdim esinize, iliski oncesi banyo yapilmasi lazim, çoğunluk sadece iliski sonrasi banyoyu biliyor:) oncesi onemli degil. Esinize hak verdim de, kendisi neden yapmiyor onu sordum?

İyi akşamlar bayanlar. 2 yıllık evliyim. Eşim birlikte olacağımız zaman hep banyo yapmamı istiyor. Mesela dün akşam banyo yaptım ama bu akşam bana yanaşıyor ondan önce banyo yapalım diyor çoğunlukla ben yapıyorum o yapmıyor bu da beni zorluyor içimdeki arzu istek haz tamamen gidiyor. Hani pis ya da kokmuş bir insanda değilim genel temizliğime bakımıma dikkat ederim. Sırf böyle yaptığı için çoğu zaman tartışıyoruz artık alışkanlık olmuş. Bende tam tersine bir anda gelen hazzı şehveti seviyorum. Ne yapmam gerek ?
Hem kendi istiyor hem de sizi zorla banyoya sokuyor ama kendi girmiyor. Bi dahaki sefere siz de onun yıkanmasını isteyin. Hep o mu isteyecek?

Çalışmıyorsunuz sanırım
Karı koca bir rutin oluşturun
Eşiniz işten gelince direk duşa girsin
O çıkınca yemeğinizi yiyin, eşiniz sofrayı toplayıp bulaşıkları makineye dizerken siz alın çocuğunuzu onla beraber alın duşunuzu
Hem günün teri kokusu gider rahatlarsınız hem çocuğunuz için uyku vaktinin geldiğini gösteren bir rutin oluşur, bebiş de mis gibi mışıl mışıl uyur
Ne kadar kokmuyorum desenizde mümkün değil, hiç birşey olmasa yemek kokarsınız, teninizin kendi kokusu ağırlaşır…..
Bu zaten sağlıklı bir alışkanlık edinmekte beis yok
İlla sevişeceğiniz zaman duş almak yerine hergün alın sevişesiniz gelirsede müsait olun işte
Tuz kokan ter kokan adamla da iğrenmiyorsunuz diye vıcık vıcık sevişmeyin, pisliğin hazzı mı olur, mikrop kapacaksınız

koku hassasiyetim var demişsiniz de, koku hassasiyetiniz dediğiniz gibi olsaydı kocanız koktuğu günler dikkatiniz dağılırdı odaklanamazdınız ,duşa girmesini rica ederdiniz . sandığınız gibi koku hassasiyetiniz yok o yüzden kocanız kokarken bile sıkıntı yaşamıyorsunuz. benim koku hassasiyetim var ateşim bilumum yerlerimi de kavursa duşsuz asla... hem kendim hem eşim duş almalı hatta duşta daha konforlu ahahah :KK70:

Saçınızı ıslatmadan basit bir duş 5 dknızı alır.

Çocuğunuz varsa salonda mutfakta gelişmiyordur zaten olay, yatak odasında oluyordur. Yatağa geçmeden 5 dk duş almayı alışkanlık haline getirebilirsiniz. Yani ona söyletmeden kendim alırım zaten.

Aynısını da karşıdan beklerim.

Ya hem söyleyip o anda o hazzı büyüyü bozmak istemiyorum dediğim gibi ben aldığım hazza bakarım
Yani demekki sizi rahatsız etmiyor ama ben de huylanıyorum o yüzden duşa önem veririm . cinselliği heykel gibi sırt üstü yatayım da adam gidip gelsin diye yaşamıyoruz, her yer her yere her şekilde değiyo :KK70: bütün gün tuvalete gidiliyo terleniyo. Ben de duşa önem veriyorum o yüzden , he biz zaten işe bakımlı gitmek adına günlük duş aldığımız için ekstra sorun olmuyor bizde bu duş

Olması gereken bu zaten hergun duş alınır. Duş almak ve diş fırçalamak şart. (Karsilikli) Ozellikle oralsız ilişki yaşanmıyorsa dussuz asla olmaz,hijyen değil 😏

koku hassasiyetim var demişsiniz de, koku hassasiyetiniz dediğiniz gibi olsaydı kocanız koktuğu günler dikkatiniz dağılırdı odaklanamazdınız ,duşa girmesini rica ederdiniz . sandığınız gibi koku hassasiyetiniz yok o yüzden kocanız kokarken bile sıkıntı yaşamıyorsunuz. benim koku hassasiyetim var ateşim bilumum yerlerimi de kavursa duşsuz asla... hem kendim hem eşim duş almalı hatta duşta daha konforlu ahahah :KK70:
Duş almayıp da kokmayan adam var mı ya😅 Hasbam kendi pis pis sevişiyor kadını zorluyor. Yok öyle! Duş almadan bende istemem asla.

Duş almayıp da kokmayan adam var mı ya😅 Hasbam kendi pis pis sevişiyor kadını zorluyor. Yok öyle! Duş almadan bende istemem asla.
aynen öyle en basiti gün içinde mutlaka terliyoruz ... ne kadar temiz olursak olalım , hergün saç yıkamak şart değil ama bence vücut duşu zaten olmalı ,ilişki öncesi ve sonrasıda kesinlikle şart... altı üstü lliflenmek bu kadar zor olmamalı :KK43:

İyi akşamlar bayanlar. 2 yıllık evliyim. Eşim birlikte olacağımız zaman hep banyo yapmamı istiyor. Mesela dün akşam banyo yaptım ama bu akşam bana yanaşıyor ondan önce banyo yapalım diyor çoğunlukla ben yapıyorum o yapmıyor bu da beni zorluyor içimdeki arzu istek haz tamamen gidiyor. Hani pis ya da kokmuş bir insanda değilim genel temizliğime bakımıma dikkat ederim. Sırf böyle yaptığı için çoğu zaman tartışıyoruz artık alışkanlık olmuş. Bende tam tersine bir anda gelen hazzı şehveti seviyorum. Ne yapmam gerek ?
Banyoda yapın , en alakalı cevap bu olur + yatağa girmeden duşa girer insan duş almadan mı yatıyorsunuz kafamda deli sorular + eşin niye duş almıyor

Sende de mesela kokuyosun diye böylede söylenmez azma insanın gururu incinir ben çok alınırdım sen de aynısını gör duşa yapamıyorum de

aynen öyle en basiti gün içinde mutlaka terliyoruz ... ne kadar temiz olursak olalım , hergün saç yıkamak şart değil ama bence vücut duşu zaten olmalı ,ilişki öncesi ve sonrasıda kesinlikle şart... altı üstü lliflenmek bu kadar zor olmamalı :KK43:
Evet saçlarım temiz oluyor genelde zaten öncesinde vücudumu temizliyorum. Mis mis birşeyler sürüyorum. Eşim her zaman mis gibi kokuyorsun der. O da zaten işten gelince hemen duş alır. Kendi almayıp da bana da duş al diyemez birde o ayrı bir konu..

X