Kv dem ve eltisi çamaşır suyuyla diş fircaliyorlardi bembeyaz diye övcünüp sonra diş etleri çekilip döküldü dişleri
Sivri zekalılar. Dünyanın geri kalanı bunu yapmıyorsa bir sebebi vardır değil miKv dem ve eltisi çamaşır suyuyla diş fircaliyorlardi bembeyaz diye övcünüp sonra diş etleri çekilip döküldü dişleri
İnanmak istemiyorum
Resmen kusasım geldi şu an midem kalktiwc maşrapasini mutfakta kullanana bile bu kadar şaşirmadim buna şok oldum
Sivri zekalılar. Dünyanın geri kalanı bunu yapmıyorsa bir sebebi vardır değil mi
Ay bunun benzerimi annem anneannem ve teyzemler de yapar. Onlar ama duşakabin kenarı yada çamaşır makinesinin deterjan gözünü yaparlarArttırayım aklıma gelmişken
Eskidiği için diş fırçasını yenileyen ve eski fırçası ile -nasılsa atılacak diye- ocak lavabo kenarı gibi yerleri fırçalayan var
Bunu yapmayan var mı ya? Ocak değil ama pek çok şey fırçalanır ki eski fırçalarla. Mesela kum kabinda bazı kalıntılar yapışmış oluyor, ona kaynar su koyup eski diş fırçasıyla fırçalıyorum. Öğrenci evinde macun çekmiştik camlara, yapısıp çıkmayan yerler vardi, deterjanla diş fırçasıyla fırçalayıp çıkarmıştıkArttırayım aklıma gelmişken
Eskidiği için diş fırçasını yenileyen ve eski fırçası ile -nasılsa atılacak diye- ocak lavabo kenarı gibi yerleri fırçalayan var
Ben de onu yazacaktım.Bunu yapmayan var mı ya? Ocak değil ama pek çok şey fırçalanır ki eski fırçalarla. Mesela kum kabinda bazı kalıntılar yapışmış oluyor, ona kaynar su koyup eski diş fırçasıyla fırçalıyorum. Öğrenci evinde macun çekmiştik camlara, yapısıp çıkmayan yerler vardi, deterjanla diş fırçasıyla fırçalayıp çıkarmıştık
Böyle şeyler için sıfırdan gidip fırça mi alıyor insanlar, çok ilginç
Ya onlar normal de fırın ocak yapmamalısın bence yaBunu yapmayan var mı ya? Ocak değil ama pek çok şey fırçalanır ki eski fırçalarla. Mesela kum kabinda bazı kalıntılar yapışmış oluyor, ona kaynar su koyup eski diş fırçasıyla fırçalıyorum. Öğrenci evinde macun çekmiştik camlara, yapısıp çıkmayan yerler vardi, deterjanla diş fırçasıyla fırçalayıp çıkarmıştık
Böyle şeyler için sıfırdan gidip fırça mi alıyor insanlar, çok ilginç
Foto bana ait değil zaten netten buldumKaynanam yüzünden sarı bez travmam var benim fotoğrafı görünce anksiyetem tutturossmandaki sünger bezleri deneyin çok daha işlevsel aynı rakamlarda sadexe ebatları küçük
Anam babam usulu şart şurt ayırt eden kadınlar baş tacıBen annemin esyalarini tek yikar evin diger kirlilerini birlestirmezdim ki paspas hic mantikli degil. El beziyle yer bezini ayirmayanlar gibi bir is olmus.
Sıfır diş fırçası bile olsa çok kullanışlı değil bence, en güzeli kullan at malzemeler, banyo klozet vs temizliklerinde su zımparası kullanılabilir, bir sürü kimyasala maruz da kalmıyorsunuz böylece, ıslat ve zımparala sonra doğru çöpe.Ya onlar normal de fırın ocak yapmamalısın bence ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?