Bağımlılık gibi forum ne iğrençlikler çıkacak diye bakmadan edemiyorumKayinvalidem sofrabezleriyle kıyafetleri bir yıkar.
Anlatamadım. Yemek kokuyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bağımlılık gibi forum ne iğrençlikler çıkacak diye bakmadan edemiyorumKayinvalidem sofrabezleriyle kıyafetleri bir yıkar.
Anlatamadım. Yemek kokuyolar
Direkt mi kullanıyorsun, süngeri mi kaplıyorsun?Ben de eskiyen tül perdeleri atmam. Keser keser kullanırım. Cifle harika bir ikili oluyorlar.
Yok sarı bez boyutunda kesip öyle toplu iken bulaşık süngeri kadar oluyor kullan at ürün sert desenli perdeden yapılırdıHayal edemedim süngeri mi kaplyorsunuz perdeye?
Prim mi veriyorlar nedir 2 gündür yeşil bez yeşil bezAy inşallah çok heyecanlıyım
Rengi farklı iken işlevi değişiyor sanki aynı bez iştePrim mi veriyorlar nedir 2 gündür yeşil bez yeşil bez
Vermiyorlar ama haketmedim miPrim mi veriyorlar nedir 2 gündür yeşil bez yeşil bez
Ay hayır ya biri mikrofiber bi kereRengi farklı iken işlevi değişiyor sanki aynı bez işte
Valla bilemiyorum senden bir huylandım ben yeşil diyerek bir gönderme mi yapıyorsun temizlik sektörüne işmar mı ediyorsun bezin rengi niye özellikle yeşil, bunun mavi kırmızı beyaz gibi renkleri yok muVermiyorlar ama haketmedim mi
Var ama konu mutfak bezlerinden açılmıştı benim kullandığım marka da 2serli satiyo o bezi. İkisi de yeşil. Şimdi burdan bu kadar yeşil de yeşil diye kendimi yırtmışken, bu firmalardan biri ciksin, bizde size yollayalım şöyle bir deste yeşil, Kk gibi yerde bu kadar reklam yaptınız desinler diye bekliyorum. Ama bende bu şans varken bana verecekleri tek yeşil demet maydanoz sapı falan olur zaten. influencerlardan neyim eksik anlamadım kiValla bilemiyorum senden bir huylandım ben yeşil diyerek bir gönderme mi yapıyorsun temizlik sektörüne işmar mı ediyorsun bezin rengi niye özellikle yeşil, bunun mavi kırmızı beyaz gibi renkleri yok mu
Firmaya mail attın mı 2 gündür hakkınızda yorumlar yazıp yurdum kadınını sizin ürünleri almaya teşvik ettin dedin mi?Var ama konu mutfak bezlerinden açılmıştı benim kullandığım marka da 2serli satiyo o bezi. İkisi de yeşil. Şimdi burdan bu kadar yeşil de yeşil diye kendimi yırtmışken, bu firmalardan biri ciksin, bizde size yollayalım şöyle bir deste yeşil, Kk gibi yerde bu kadar reklam yaptınız desinler diye bekliyorum. Ama bende bu şans varken bana verecekleri tek yeşil demet maydanoz sapı falan olur zaten. influencerlardan neyim eksik anlamadım ki
Yok arayıp haber mi verecektim bezcilere bxbdbxb o kısmı düşünemedim ben galiba bxbxbxbFirmaya mail attın mı 2 gündür hakkınızda yorumlar yazıp yurdum kadınını sizin ürünleri almaya teşvik ettin dedin mi?
Seni artık yeşil bezlerle anacağım, ne zaman bir yeşil mikrofiber bez görsem gülme tutacak
Iyide desenli olanlar ve başka renkleri de var........ konu mizaha döndüğüne göre sarı bez yeşil bezde neymiş renklendirin mutfakları desenli bezlerleAy hayır ya biri mikrofiber bi kere
Amaaaaan sen öğrenememişsin, ağlamayana meme bile vermiyorlar mikrofiber bez üreticileriyle irtibata geçeceksin, yorumlarını gözlerine sokacaksın, 2 günde edindikleri müşterilerdeki payını dillendireceksinYok arayıp haber mi verecektim bezcilere bxbdbxb o kısmı düşünemedim ben galiba bxbxbxb
Evi yeni aldığımızda para bitti tabi badanacı tutamadık. Kendimiz yapınca da batırdık yerleri. Yerlere kireç çözücü döküp taş motorunun ucuna yumuşak uç bağlayıp yerleri misler gibi yapmıştık. Derzleri de o yöntemle pırıl pırıl yaptık sonuçta ev sıfır değildi. Banyonun duvarlarını bile temizletmiştim eşime. Ev pambık gibi olduHem taşlama hem zımpara yapanlardan değil mi onu temizlikte kullanırsak
Ay üşenirim ben kalk iletişim numarası mail bul. Otur yaz da bekle ki geri dönüş alasın. Influencer olamıyorum tembelliktenAmaaaaan sen öğrenememişsin, ağlamayana meme bile vermiyorlar mikrofiber bez üreticileriyle irtibata geçeceksin, yorumlarını gözlerine sokacaksın, 2 günde edindikleri müşterilerdeki payını dillendireceksin
Ben bile niyetlendim patron yeşil bez almaya.Amaaaaan sen öğrenememişsin, ağlamayana meme bile vermiyorlar mikrofiber bez üreticileriyle irtibata geçeceksin, yorumlarını gözlerine sokacaksın, 2 günde edindikleri müşterilerdeki payını dillendireceksin
Koroplast hdhxhxh olm bende potansiyel var ha. Reklam yıldızı yapsınlar beni
Yok arayıp haber mi verecektim bezcilere bxbdbxb o kısmı düşünemedim ben galiba bxbxbxb
Onu bile yapamam yurtdisinda yaşıyorum ben buraya gelirken 2 şer 3 er paket alıp gelmişim idare ediyorum onlaCidden aşırı hak ettin yalnız.
Bari şey yap, Hepsiburada link getirle bizi linkle de alalım, o link kazancı ile de muhtemelen bir senelik bezi bedavaya