• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo paspasları nasıl yıkıyorsunuz?

Ben de banyo paspaslarını çamaşır makinesine atıp yıkıyorum ama başka kıyafetlerle birlikte değil. Anneniz huylanmış olabilir ama annenizin kıyafetlerini tekrar yıkarsanız sorun olmaz diye düşünüyorum yani çöp olacak kadar da kötü bir şey değil. Bu arada çamaşır makinesine spor ayakkabı, araba paspası vb şeyler atıp yıkayanlar var ben bundan çok huylanırım, onlar girdikten sonra çamaşır makinesi çöp oldu diye düşünürüm :)

Banyo paspasını kaldırdım. Banyoya ayrı terlikle giriyoruz, arada terlikleri makinede yıkıyorum. Böyle daha iyi. Kıyafetlerle birlikte yıkanmamalı, birçok bakteri ürüyordur banyo nemli kalıyor sonuçta.
Dışarıda yemek yediğimiz birçok yerde garsonlar, yemek hazırlayanlar tuvalete önlükle girip el yıkamadan çıkıp gidiyorlar. Kaç kez denk geldik bu duruma. Artık dışarıda yemekten tiksindik. Evde ne kadar dikkat etsek de pis insanlar sayesinde o b.ka bir şekilde temas ediyoruz maalesef. Aslında huylansa da anneniz bir şekilde zaten temas ediyor mikroplarla.

Bir üye yazmış erkekler tuvaletinde sabun bitmiyor diye, doğru söylüyor. Bunu bildiğimiz için Marketten aldıklarımızı ayrı bir bölüme koymaya başladık buzdolabında. Paketlere dokununca elimizi yıkıyoruz. Her şey bir yere kadar ama tuvalet sonu el yıkamamak nedir ya, b.kunu koy ağzına ye o zaman yani. İnsanı zorla okb yapıyorlar.

Herkese iyi akşamlar.
Öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Özel olarak sadece o ürünü mü yoksa kirlilik derecesine göre vs mi?
Az önce bir olay yaşadım inanılmaz canım sıkıldı, ne yapacağımı şaşırdım. Evliyim, ailemden başka şehirde yaşıyorum. Annem de 1 haftalığına yanıma geldi. Bir kaç parça kıyafeti vardı yıkar mısın dedi ben de eşimin kendimin aynı renkteki kirlilerini attım baktım makine hala çok boş, banyodaki paspası da attım. (1 hafta olmamıştı sereli) annem farketti. O kadar üzüldü, bozuldu ki. "Tuvalette Yere serdiğin paspasla nasıl çamaşırları aynı anda yıkarsın, ben bir daha giyemem o kıyafetleri" ve daha abartı şeyler söyledi. Özür diiledim, makina bitince çıkarıp tekrar yıkarım dedim "anlamı kalmadı ki çöp oldu artık, iğrenç bir şey yaptın" vb sözlerle baya payladı. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmam gerekiyor, nasıl telafi edebilirim bu durumu? Yıkandığı için çok sorun görmemiştim hiç bilemedim. Çok leş hissettim kendimi
Tuvalette ayağının altında duran paspasla ben de kıyafet atmam. Sifon çekerken herkesin kapağı kapatmama ihtimali de var. Paspaslar ayrı yıkanmalı bence de.
Telafi için yeni kıyafetler alabilirsin 🌸🥰

Ben de banyo paspaslarını çamaşır makinesine atıp yıkıyorum ama başka kıyafetlerle birlikte değil. Anneniz huylanmış olabilir ama annenizin kıyafetlerini tekrar yıkarsanız sorun olmaz diye düşünüyorum yani çöp olacak kadar da kötü bir şey değil. Bu arada çamaşır makinesine spor ayakkabı, araba paspası vb şeyler atıp yıkayanlar var ben bundan çok huylanırım, onlar girdikten sonra çamaşır makinesi çöp oldu diye düşünürüm :)
Annem yapıyor bunu 🥲

Bu arada konuyu bdvden taşıdım zira paspaslar kıyafetlerle yıkanmalı mı yıkanmamalı sorusunun cevap bulması sonrası konu sahibesi dahil saçlarını sirkeyle yıkama, sarı bezler, mikrofiber yeşil bezler😏 temizlik rutinlerinin de yazıldığı bir konu haline döndü, geyikte dönüyor haliyle, o yüzden topiğin taşınması daha hayırlı.
Nasıl taşınıyor 🤔 konu sahibi olarak benim mi yapmam gerekiyor bunu yoksa üst merciler mi? Hatam sonucu anamla aramdaki derdi paylaşayım dedim 35 sayfa olmuş 😅 gerçekten nerden nereye geldi

Banyoda paspas yok. Ayak havlusu var. Ayrı yıkıyorum. Makinamda 15 dakikalık kısa program var. Onda yıkıyorum. Anneniz tepkisinde haklı. Evdeki en pis nesnelerden biri.
İç çamaşırları ayrı. Bebeklerin kıyafeti kendi bebek deterjanlarıyla, renkliler ayrı, siyahlar ayrı, beyazlar ayrı. Temizlik bezleri ayrı. Yaptığım maksimum mix çarşaflarla yüz havlusunu yıkamak. Onu da yüksek ısıda yıkadığım için taş gibiler.
Ayrıca otelim olduğu zamanlarda gördüklerimden sonra kesinlikle oteldeki havlulari carsaflari kullanmamya yeminliyim
Yüz havlusu poposundaki kakayi mı silen ararsin , çarşafla masturbasyon yapıp boşalan mı ararsın, o carsaflarda bilmemneresinin tüyünü alan adamlar mı ararsın, yani gördüklerimden sonra asla ve asla ne airbnb de ne otelde havlu ve carsaf kullanmam , 60 derece yıkamaya anca lekesi çıkar o insan atıklarının asla mikrobu çıkmaz. Adamların kıçını sildiği havluya millet yüzünü siliyor otelde
Ben bir kere temizlenmemiş odaya girmek zorunda kaldım tadilat için kusuyordum. Adam klozetin kapağına dışkısını yapmış. Kullandığı prezervatifi de yere atmış. Geçen instagramda izledim. Kettle’da iç çamaşırlarını kaynatıyorlarmış. Biz tekstil ürünlerini çamaşırhaneye veriyoruz. Kan, sperm.. vs çıkıyor. Güneş yağı lekesi çıkmıyor. Büyük otellerin kendi bünyesinde çamaşırhanesi oluyor. Belli bir oda sayısının yukarısı için daha makul.
Bizde bu hafta istanbul’da airbnb ile ev kiraladık. Bebekler aynı odada kalınca birbirlerini uyandırıyor. Aslında ev güzeldi, güvenli bir sitedeydi. Ama ev sahibi kadın herşeyin ucuzuna kaçmış. Beyaz eşyalar dökülüyordu, 2. El almış heralde. Perdeler kir içindeydi. Tencerelerde bir kalıp yağ birikmiş. Pislikten eşimin göZünde arpacık çıktı. Uygulamadaki evlerin geneli mi böyle yoksa bizim şansımıza mı böylesi denk geldi bilemiyorum.

Back