Banyo paspasları nasıl yıkıyorsunuz?

Çamaşır suyu kullanınca illa rengi dönüyor yoksa yağ salça rengi değil.

Markete gittim. BEzim bitmişti. Yeminle sarı harici bez baktım. En ucuz sarıydı yine sarı aldım
Ama şöyle bisey var, sari bezler çabuk tırtlıyor. Bozuluyo kokuyo falan. Yeşiller belki 2 katı fiyatı ama ömrü inan 5 kere daha uzun. Akmaz kokmaz. Koroplast bana para ver reklam yaptım kaç gündür

Ama şöyle bisey var, sari bezler çabuk tırmalıyor. Bozuluyo kokuyo falan. Yeşiller belki 2 katı fiyatı ama ömrü inan 5 kere daha uzun. Akmaz kokmaz. Koroplast bana para ver reklam yaptım kaç gündür
Reklam yabıyur mune ablawağağğaaüğağ

Ama şöyle bisey var, sari bezler çabuk tırtlıyor. Bozuluyo kokuyo falan. Yeşiller belki 2 katı fiyatı ama ömrü inan 5 kere daha uzun. Akmaz kokmaz. Koroplast bana para ver reklam yaptım kaç gündür
bacım koroplastın kurucusu bile bu kadar reklam yapmamıştır, ne övdün be

Vay arkadaş bezleri dilinize doladınız
Tercih meselesi, kimi insan her işi için ayrı bezleri olsun ister, kimi de benim gibi öfff onlarla mı uğraşacağım deyip mutfaktaki tüm bezleri atar, almıyorum bez mez, mutfak tezgahımı şakır şukur yıkayıp kâğıt havluyla kuruluyorum, israf diyeceksiniz ama bizde en çok kullan at malzemeler tüketiliyor ironi değil gönderme değil ben tembelimdir o yüzden sevmem öyle her şeye ayrı bez, biblolar, süs eşyaları, konsollar, vitrinler ben çıldırırım onları temizlemek ruhumu sıkar, son yıllarda akım dediler herkes minimalist yaşama döndü, ben o akımı tembelliğim nedeniyle 51 yıldır yaşıyorum zaten

Oğlum küçükken altına kaçırdığı zamanlarda çisli kakalı kıyafetleri direkt makineye atmıyordum. Önce legende elimde yıkayordum. Hala da çok kirli şeyleri önden bi yıkıyorum. Birde her çamaşıra ön yıkama yapıyorum mutlaka.
Ama mutfak bezleri makinede nasıl olur bilemedim şimdi. Bulaşık leğenini banyoyu silerken kullanmak gibi olmazmi?

Oldu mu şimdi bu?
Ben seni oğluma alacaktım.
Ne edeceğiz şimdi?

Ben beyazlar ve renkliler olarak ayırıyorum sadece ama sizinki de aklıma yattı

Kv dem ve eltisi çamaşır suyuyla diş fircaliyorlardi bembeyaz diye övcünüp sonra diş etleri çekilip döküldü dişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…