Banyo paspasları nasıl yıkıyorsunuz?

Banyo paspasını kilimlerlerle falan atıyorum max. Onun dışında ayrı yıkarım ben de.

Daha az once yikadim hep tek yikiyorum. Asla kiyafetlerle birlikte yıkamam. Banyo paspaslarini toz bezleriyle bile birlikte yikamiyorum.
Camasir konusunda biraz takintiliyim. Renklerine, turlerine gore ayirarak yikarim. On yikamasiz da hicbir seyi yikamam. Kendi kirli suyuyla donuyormus gibi geliyor icim almiyor.

Banyo paspasları benim de kırmızı çizgimdir temizlik bezleriyle beraber atıyorum çamaşır suyu koyuyorum makinenin gözüne.

Ikiside normal kiyafetse birlikte yikanmalarının ne zararı var ki? İki parça kıyafeti annesinin diye ayrı yıkamak doğaya katliam yapmak gibi bir şey.
Her kiyafetin materyali, kir orani ayni degil ki hepsini ayni derecelerde yikayalim.
Esiminkileri uzun, yuksek devir sikmayla yikarken kendiminkileri hassas ve düsük devirde yikiyorum. Bu sekilde yikadigim icin doga katliami yaptigimi da düsünmüyorum kiyafetlerim böylece ilk gün oldugu gibi olan ürünleri sonra giymeleri icin verebiliyor ya da satabiliyorum.

Son düzenleme:
Ben de bebeğim olduktan sonra bebekli kimsenin evinde bir şey yemeyeceğim dedim çünkü 2 yaşındaki oğlum tüm yemeklerin içinde. Bazen kepçeleri vs boşaltıp davul çalıyor onlarla vs
Kutsal salata kasesi olayindan sonra sizinki bal dök yala bence

Ah be yeni gelincim
yoo valla hiç gelin olmadım ama 25 senedir öyle yıkıyorum
bizde annem hemen hemen her renk grubunu ve kıyafet grubunu da ayrı yıkar. (mesela pantolanları ayrı, tişörtleri ayrı, grileri ayrı...)
ben o nirvanada (!) olmadım, o kadar ayırmam ama iç çamaşırını ayırırım -iç çamarının yanında fanila atarım fanila olarak da renkli giydiğim için doluyor, kışın. yazın fanila giymeyince yatarken giydiğim şeylerle atıyorum penyeyse. sütyenleri genelde elde yıkarım sıvı deterjanla, makine ömrünü kısaltıyor, arada atarım makineye.. çorapları makineye atmadan bi sabunlu sudan geçiririm, ev kıyafeti-pijama ile dışarıda giydiğim şeyleri özellike pantolonları bir mesela hiç birlikte atmam. paspas kullanmıyorum. el örgüsü bildiğiniz paspas var bir odamda (kilim gibi bir şey) onu tek başına yıkıyorum. ama benim kıyafetim çok makine dolana kadar bekler öyle yıkarım. 3 parçayı çalıştırmam. ve daha gider bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…