• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo paspasları nasıl yıkıyorsunuz?

Çamaşırlarla asla alakası yok ama bi şey anlatasım geldi.

Şimdi evde eşimle ikimizsek salata yaparken falan domatesin kafasını ısırırım kolay soyulsun diye.

Geçen arkadaşım geldi ailesiyle. Kızla yemek hazırlıyoruz ben dalmışım domatesin kafasını ısırdım. Sonra da bozuntuya vermedim ay tadı güzelmiş ben yiyim bunu böyle çok severim ya falan diyorum.

Aradan geçti biraz kız beni ne kadar tanıdıysa kardeşim yabancı sayılmayız biz de evde kafasını ısırıp öyle soyuyoruz utanma soy onu da dedi :D

Bu kadar tşk

Simdi bi dakka, donlarimiz pantolonumuza, pantolonlarimizda tshirtumuze degiyor uzerimizdeyken 😂😂😂 neden makinede de kavusmasinlar, neden hepsini ayiriyoruz? İste benim makine 4-5 oantolonla dolmuyor, ben ne yapayim? Ya da benim bir kulodum kirmizi, biri ten rengi, oburu siyah vs. Onlar neden birlikte yikansin, ten rengi morcivert cikar o zaman 😂😂😂
Ben donların başkaca giysiden ötekileştirilmesini son derece yanlış bulduğumdan ötürü kıyafetlerimden ayırmıyorum. Hatta biz renklerimizle güzeliz deyip ten rengiyle kırmızı donumu da buluşturuyorum. Allah’tan renk geçmedi şimdiye kadar 😂
Ayrıca bu donlar size ne etti arkadaşlar her gün duş alıp değiştiriyoruz zaten bu kadar dışlamayın onları🥹😂

152446 yıldır çamaşır yıkarım, makineyi boş görsem paspasları diğer çamaşırlarla atmak asla aklıma gelmez. Bu nasıl bir normalleştirmedir şaşırdım.
Paspas, kilim, makineye girecek tarzdaki halıları birlikte yıkarız ve tabii ki asla yanlarına normal çamaşır atmayız.
Annenizin yerinde olsam ben de bir daha giymezdim o kıyafetleri.
Ama olan olmuş artık. Annenize hediye bir şeyler alın bence sorun çözülsün.

Şimdi evde eşimle ikimizsek salata yaparken falan domatesin kafasını ısırırım kolay soyulsun diye.

Geçen arkadaşım geldi ailesiyle. Kızla yemek hazırlıyoruz ben dalmışım domatesin kafasını ısırdım. Sonra da bozuntuya vermedim ay tadı güzelmiş ben yiyim bunu böyle çok severim ya falan diyorum.

Aradan geçti biraz kız beni ne kadar tanıdıysa kardeşim yabancı sayılmayız biz de evde kafasını ısırıp öyle soyuyoruz utanma soy onu da dedi :KK70:

Bu kadar tşk

Bir daha kimsenin evinde bir şey yiyemeyeceğim.
Tşk.

Ama gerçekten lütfen iç çamaşırinu bebeklerin üstü ile atmayın aynı suda yikanmasin ya makinem bozulduğunda bile elimde ayrı yıkadım ben hepsini özellikle iç çamaşırı ve çoraplar mutlaka ayrıdır 😶‍🌫️
Bebekler bebek diil artik, uzun yillar ankarada yasamis olmanin verdigi aliskanlikla bebe dedim. 8 ve 6 yasindalar, kiyafetler beraber yikaniyor 🤓 hepimiz saglikliyiz cok sukur 🙃

Sizin dediginiz sekilde ancak mantar ya da baska bir vajinal enfeksiyonum olursa yaparim, saglik sorunu yoksa boyle devam

Aradan geçti biraz kız beni ne kadar tanıdıysa kardeşim yabancı sayılmayız biz de evde kafasını ısırıp öyle soyuyoruz utanma soy onu da dedi :KK70:

Bu kadar tşk
Bende ilk kez gittiğim arkadaş ortaminda karpuzun kalan yerini dişleyip kemirmistim ağzımı sile sile önce şaşırsalarda sonra çok hoşlarına gitti herkesin içinde bir karpuz canavarı yatiyormus meğer 😁

Ya ben bu temizlik işini çok overrated buluyorum. Bence işin içine çok giren sokağa bile çıkamaz yani neler var bilseniz 😆 böyle programlar var baya ilginc ve eğlenceli ( ama bence izlemeyin, takıntı varsa biraz çok tetiklenebilir uyarayım) .

Okuldayken bir arkadaşım labda şu bakteri testi yapan cihazlarla eğlenirdi, bir arkadaşın sakalında baya gaytada olan şeyler çıkmıştı 😆 taharetlenip sonra artık nasıl yikadiysa elini bilemicem😆 bir arkadaşım erkeklerle tokalasmayi bırakmıştı çünkü kızlar tuvaletinde her gün dolan sabunluk erkeklerinkinde haftada bir bile bitmiyor 🥲

Bor de bu üslup olayı annelerde otomatik mi geliyor ya. Ben bir tek benimki böyle sanırdım. Yanlış bir şey varsa düzgünce soyle yani ne o öyle çöp oldu falan. Ne gerek var yani kalp kırmaya. Benimkisi de aynı valla.
Sen bir de yüz ifadelerini görseydin.. dünyanın en rezil insanı gibi hissettim. Hayal kırıklığı ile tiksintinin birleşimi bir ifade

Benim erkek kardeşim de benim tam tersimdir. Reklamlardaki domestos mikrobu gibidir; çocukken el yıkamaz, banyo yapmayı sevmezdi, köye gittiğimizde köy deresine boklu kanallara girerdi. Babam ona paslı boyun derdi hatta. Hiç doğru dürüst hasta olduğunu hatırlamıyorum. Hiçbir mikrop etkilemiyor çocuğu, covid bile olmadı; yani olduysa da hiçbir belirti vermedi.
Ya bayıldım bu tarife😂 Ben de Domestos mikrobu gibiyimdir.
Deprem bölgesinde 8 gün kaldım, tuvalet yok, su yok, taş yanına işeyen elini yalandan şaşalla yıkiyor, bazen onu bile yapamıyor, o halde yemek sırasına giriliyor, ekmege dokunuluyor, pis pis kıyafetlerle yatıyorsun ,inşaat pisliği dolu tulumu her gün giyiyorsun, insanlar yer bulamayıp birbirinin uyku tulumunda yatıyor falan ... Kızların çoğu haşat oldu, bin pişman oldular geldiklerine. Kaşıntı basanlar falan oldu,vucudu kabaranlar oldu.
Benim vücudum pisliğe , susuzluga öyle alışmış ki (kamplardan falan) rahatsız bile olmadim.
😂😂😂
Hayatımdaki biri sayılır mısın bilmem yengenc ama sayılıyorsan hayatımda hayat tarzını en sevdiğim insanlardan birisin. Arkadaş olsak 3 gün sonra beni kapı önüne koyardın ama yine de çok seviyorum :D
Yaa çok tatlısın🥰 Arkadaş olsak muhtemelen benim evimde bulusmazdik.
Kedimin mutfakta sandalyesi var her yemekte masada onun kısmına yiyecegi şeylerden koyuyoruz,yalaya yalaya yiyor 😂😂 havlumu,donumu,tsortumu bir yıkarım, sifonu da klozeti kapatmadan çekerim, o son bakışı atmak önemli 😂😂😂😂
Temizliği çok seviyorum nasıl biri bir arkadaşıyla gezmeyi sever
Yada yemek yapmayı veya bir film izlemeyi sever bende temizlik yapmayı seviyorum
Terapi varya ha işte benim için temizliğin adı🤣
Ablanzda belki böyledir
Ablam başak burcu. Onun evinde banyo kapının hemen yaninda. Bana pijema vs veriyor, banyoda soyunup içeri öyle giriyorum (ben kendi pijemami getirsem rahatsız olur çünkü kedimin tüyünden tiksiniyor). Telefonumu özel bir mendille siler, o silmeden telefonuma dokunduysam bana zorla el yikattirir. Hatta kendi evimde kendi kedime dokundugum için bile elimi yikattirir 😂😂😂
Onun da dünyada sinavi yıllarca benim gibi bir kardeşle aynı odada yaşamak...

Yaa çok tatlısın🥰 Arkadaş olsak muhtemelen benim evimde bulusmazdik.
Kedimin mutfakta sandalyesi var her yemekte masada onun kısmına yiyecegi şeylerden koyuyoruz,yalaya yalaya yiyor 😂😂 havlumu,donumu,tsortumu bir yıkarım, sifonu da klozeti kapatmadan çekerim, o son bakışı atmak önemli 😂😂😂😂
Kedi anasıyım ben kedinin herhangi bi şeyi bana garip gelmiyor :D

Bu moplar makinede yıkanıyor mu ağalar 🤨 Ben gariban gibi habire elimde yıkıyorum bir yerde illallah edip yeni alıyorum. Vay arkadaş
Ben atıyorum onları da, oda değiştirirken bez de değiştiriyorum en son hepsini bir atıyorum

Back