Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banyo paspasını kilimlerlerle falan atıyorum max. Onun dışında ayrı yıkarım ben de.Herkese iyi akşamlar.
Öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Özel olarak sadece o ürünü mü yoksa kirlilik derecesine göre vs mi?
Az önce bir olay yaşadım inanılmaz canım sıkıldı, ne yapacağımı şaşırdım. Evliyim, ailemden başka şehirde yaşıyorum. Annem de 1 haftalığına yanıma geldi. Bir kaç parça kıyafeti vardı yıkar mısın dedi ben de eşimin kendimin aynı renkteki kirlilerini attım baktım makine hala çok boş, banyodaki paspası da attım. (1 hafta olmamıştı sereli) annem farketti. O kadar üzüldü, bozuldu ki. "Tuvalette Yere serdiğin paspasla nasıl çamaşırları aynı anda yıkarsın, ben bir daha giyemem o kıyafetleri" ve daha abartı şeyler söyledi. Özür diiledim, makina bitince çıkarıp tekrar yıkarım dedim "anlamı kalmadı ki çöp oldu artık, iğrenç bir şey yaptın" vb sözlerle baya payladı. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmam gerekiyor, nasıl telafi edebilirim bu durumu? Yıkandığı için çok sorun görmemiştim hiç bilemedim. Çok leş hissettim kendimi
Her kiyafetin materyali, kir orani ayni degil ki hepsini ayni derecelerde yikayalim.Ikiside normal kiyafetse birlikte yikanmalarının ne zararı var ki? İki parça kıyafeti annesinin diye ayrı yıkamak doğaya katliam yapmak gibi bir şey.
Ben de bebeğim olduktan sonra bebekli kimsenin evinde bir şey yemeyeceğim dedim çünkü 2 yaşındaki oğlum tüm yemeklerin içinde. Bazen kepçeleri vs boşaltıp davul çalıyor onlarla vsBir daha kimsenin evinde bir şey yiyemeyeceğim.
Tşk.
ayy iç çamaşırlar normal çamaşırlarla atılmayacaksa başka nasıl atılacak ki zatenben iç çamaşırlarını da normal çamaşırlarla yıkıyorum mesela.
ayy iç çamaşırlar normal çamaşırlarla atılmayacaksa başka nasıl atılacak ki zaten
N Nergizolsun hanımefendiye sorabilirizİç çamaşırlarıyla birlikte yıkamak gibi birşey bu.Bende ayrı yıkarım
Kutsal salata kasesi olayindan sonra sizinki bal dök yala benceBen de bebeğim olduktan sonra bebekli kimsenin evinde bir şey yemeyeceğim dedim çünkü 2 yaşındaki oğlum tüm yemeklerin içinde. Bazen kepçeleri vs boşaltıp davul çalıyor onlarla vs
Ay o ne ben kaçırdımKutsal salata kasesi olayindan sonra sizinki bal dök yala bence
Ay o ne ben kaçırdım
Yanlış bir fantezi sonucu eşinin yanan pipisini salata kasesine koydukları suda dinlendirmisti üyelerden biri.Ay o ne ben kaçırdım
Hangi konu ya oYanlış bir fantezi sonucu eşinin yanan pipisini salata kasesine koydukları suda dinlendirmisti üyelerden biri.
yoo valla hiç gelin olmadım ama 25 senedir öyle yıkıyorumAh be yeni gelincim