- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de iğrenç açıkçası. banyo paspaslarını ayrı yıkarım. makinaya ek olarak çamaşır suyu da koyarım. ama eşim için bunlar saçma detaylar. kişiye göre değişiyor yaniHerkese iyi akşamlar.
Öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Özel olarak sadece o ürünü mü yoksa kirlilik derecesine göre vs mi?
Az önce bir olay yaşadım inanılmaz canım sıkıldı, ne yapacağımı şaşırdım. Evliyim, ailemden başka şehirde yaşıyorum. Annem de 1 haftalığına yanıma geldi. Bir kaç parça kıyafeti vardı yıkar mısın dedi ben de eşimin kendimin aynı renkteki kirlilerini attım baktım makine hala çok boş, banyodaki paspası da attım. (1 hafta olmamıştı sereli) annem farketti. O kadar üzüldü, bozuldu ki. "Tuvalette Yere serdiğin paspasla nasıl çamaşırları aynı anda yıkarsın, ben bir daha giyemem o kıyafetleri" ve daha abartı şeyler söyledi. Özür diiledim, makina bitince çıkarıp tekrar yıkarım dedim "anlamı kalmadı ki çöp oldu artık, iğrenç bir şey yaptın" vb sözlerle baya payladı. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmam gerekiyor, nasıl telafi edebilirim bu durumu? Yıkandığı için çok sorun görmemiştim hiç bilemedim. Çok leş hissettim kendimi
Alt iç çamaşırıyla normali beraber yıkıyorsanız iğrenç çünkü. Çamaşır suyu vs katıyorsanız bir şey diyemem ona.Ama ben iç çamaşırlarını da normal çamaşırlarla yıkıyorum mesela. Bunu iğrenç bulanlar da var.
Balık veya çiğ et (kırmızı ve özellikle tavuk) değmiş mutfak eşyalarını biz makineye atmıyoruz. Atmak durumunda kalırsak çamaşır suyuyla yıkıyoruz. Balık kokusu sinebiliyor bazen diğerlerine de (bol kimyasal çeşitli tablet kullanmamız nadir) çiğ et içinse zaten diğerlerine değmemesi gerekiyor. Kontaminasyon olur özellikle tavuk temasından dolayı.Sonuçta balık yaptığımız tavayı da kek yaptığımız borcamı da aynı makineye atıyoruz yıkandığı sürece bana problem gelmiyor, aynı mantık Ben de pisim, olur öyle. İstemiyorsa kendi ayrı yıkasın madem
Bana iğrenç gelmiyor ikisi de doğrudur Çiğ et dediğiniz nedir çiğ etin temas ettiği tabağı da makineye atıyorum atmamam mı lazım?Alt iç çamaşırıyla normali beraber yıkıyorsanız iğrenç çünkü. Çamaşır suyu vs katıyorsanız bir şey diyemem ona.
Balık veya çiğ et (kırmızı ve özellikle tavuk) değmiş mutfak eşyalarını biz makineye atmıyoruz. Atmak durumunda kalırsak çamaşır suyuyla yıkıyoruz. Balık kokusu sinebiliyor bazen diğerlerine de (bol kimyasal çeşitli tablet kullanmamız nadir) çiğ et içinse zaten diğerlerine değmemesi gerekiyor. Kontaminasyon olur özellikle tavuk temasından dolayı.
ben mutfak bezlerini makinaya atıyorum ön yıkamada çamaşır suyuyla tertemiz oluyor vallaAnnemin eşyalarını makinede yıkayamıyorum ben,sadece iç çamaşırını falan. Diğer her şeyi özel ıvır zıvırlı olduğu için elde yıkıyoruz ama sizin anne de fazla abartmış. Tek deliyi kendi annem sanıyordum
Banyo paspasıyla anca ayak havlusu ve banyo silmekte kullandığınız bezler atılabilir. Kıyafetle beraber yıkanmaz. Mutfak bezlerinizi de ayrıca çamaşır suyuyla elde yıkamalısınız. Sonradan havlularla beraber makinaya atabilirsiniz
banyo paspasında yaşama ihtimali olan nem sever bakteri ve mantarların yol açabileceği hastalıkların sağlık sektöründe karşılanması da israf sonuçta. bedensel olarak yaşanan sıkıntıyı es geçiyorumBanyo paspaslarını ayrı yıkıyorum. Ama bu başlığı ve yorumları okuduktan sonra neden ayrı yıkama gereği hissettiğimi sorguladım. Paspas yıkanıyo makineden çıkıyor sonra aynı makinede kıyafetlerini yıkıyosun saçma bir takıntı. Ayrı bir makinede yıkamıyorsun sonuçta. Evde olunca sanırım neyi daha iyi temizlerim diye takıntı yapıyoruz. Günün sonunda o kıyafetleri anneniz tekrar giyse hasta olmaz ya da bişey kaybetmez. Ama o kıyafetin üretiminde ya da paspasları ayrı yıkayalım diye harcadığımız suyu düşünün.
At tabi ki yBana iğrenç gelmiyor ikisi de doğrudur Çiğ et dediğiniz nedir çiğ etin temas ettiği tabağı da makineye atıyorum atmamam mı lazım?
Nerde o konu cok komikti ölmüştüm gulmektenKutsal salata kasesi olayindan sonra sizinki bal dök yala bence
Ozel olmaz sa neden elde yikiyorsunuz alerji falan mi var. Hassas bunyeli kişiler deterjan kullanmıyorAnnemin eşyalarını makinede yıkayamıyorum ben,sadece iç çamaşırını falan. Diğer her şeyi özel ıvır zıvırlı olduğu için elde yıkıyoruz ama sizin anne de fazla abartmış. Tek deliyi kendi annem sanıyordum
Banyo paspasıyla anca ayak havlusu ve banyo silmekte kullandığınız bezler atılabilir. Kıyafetle beraber yıkanmaz. Mutfak bezlerinizi de ayrıca çamaşır suyuyla elde yıkamalısınız. Sonradan havlularla beraber makinaya atabilirsiniz
Şu siteden biri evime misafir gelirse hiçbir şey yemeyecek herhaldeAt tabi ki y
Makinanın amacı o
At ve çamaşır suyu da kullanma
Ayak havlusunun ne olduğunu bilmeyen benEvinde ayak havlusu kullanmayan bi benim sanırım
Bayram dolayısıyla köye geldim, yanımda kendi pestemalimi getiririm ama saç suyu emici şapkam var,minnak. Onu unutmusum. Banyoda farkettim, odada hiç havlu yoktu , el havlusuna sardım saçımıAyak havlusunun ne olduğunu bilmeyen ben