Bankacılar

bankacı arkadaşlara bir sorum olacak.şimdi benim para biriktirme huyum yok malesef çalışıyorum maaşım beni idare edecek kadar bunu da şükür. ama ben az da olsa her ay para atmak istiyoum.bankaya koymak istiyorum.işbankasında hesabım var ne tür bişey olabilir yada miktar az bile olsa örn.100-150 tl olabilirmi yinede

slm arkadaşlar bende bir bankacı aday adayıyım:) bana yadımcı olabilirsiniz çok sevinirim
bankada pazarlamanın olmadığı bir bölümde çalışmak istiyorum sayılarla hesap kitap işleriyle uğraşmak bana daha fazla uyar bunun için hangi birimleri düşünmeliyim mali analistlik mesela nasıl sizce? ayrıca vakıfbankta çalışan arkadaşlar varmı şimdi olsa şu bankada işe girerdim diyormusunuz?

inşallah olur çünkü hayatımı bir düzene oturtmak istiyorum evlilik yok iş olun istiyorum e kariyer hedeflerim de cabası:)

SERVİS GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI
Şubelerimizde gişe müşterilerinin tüm bankacılık işlemlerini yerine getirmek, Banka ürünlerinin tanıtım ve satış işlemlerini yürütmek.
TARIMSAL MÜŞTERİLER SERVİS GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI
Tarımsal faaliyette bulunan müşterilerimizin tarımsal kredi taleplerini değerlendirmek ve her türlü bankacılık işlemlerini yerine getirmek.
KİMLER BAŞVURABİLİR?
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, Kamu haklarından mahrum bulunmayan, Affa uğramış dahi olsa, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olan, Bankalar Kanunu’na göre Bankalarda çalışması yasaklanmamış olan, İşin gerektirdiği sağlık koşullarına sahip olan ve yurdun her yerinde devamlı görev yapmasına engel bulunmadığını resmi sağlık kurulu raporu ile belgeleyen, Bankamızın daha önceki işe alım süreçlerinin mülakat aşamasında elenmemiş olan, 01.01.1984 ve sonrası doğumlu olan, Erkek adaylar için, işe alım tarihi itibarıyla askerlik görevini yapmış veya en erken 30.06.2012 tarihine kadar erteletmiş olan ya da askerlikle ilişkisi bulunmayan, (Sınav tarihinde askerlik görevini yürütmekte olanların en geç 31.08.2011 tarihi itibariyle terhis olacak durumda bulunmaları gerekmektedir) Resmi dairelere, özel kurum veya kuruluşlara mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmayan veya mecburi hizmet borcunu ödemeyi kabul etmiş olan, Üniversitelerin 4 yıllık lisans eğitimi veren aşağıdaki bölümleri ile denkliği yetkili makamlarca onaylanmış yabancı ülkelerdeki üniversitelerin bu bölümlerinden mezun veya 31.08.2011 tarihi itibarıyla mezun olabilecek durumda olan (Henüz mezun olmamış adayların Bankamızda göreve başlayabilmeleri için en geç 31.08.2011 tarihinde mezun olduklarını belgelemeleri gerekmektedir.)
adaylar başvuruda bulunabilirler.
Formda beyan edilen özgeçmiş bilgilerinin sınav başvuru koşullarına uymaması durumunda başvurunuz sistem tarafından engellenecektir.
Aranan nitelikleri taşımadığı veya gerçeğe aykırı beyanda bulundukları tespit edilen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Yanlış bilgi veren veya bazı bilgileri gizlediği anlaşılan aday, bundan doğacak sorumlulukları peşinen kabul etmiş sayılır ve gerçek dışı beyanla işe alımdan dolayı Banka’nın uğrayabileceği her türlü zarardan sorumlu olur.
SERVİS GÖREVLİSİ MEZUNİYET BÖLÜM TABLOSU
AKTÜERYA
MALİYE
AKTÜERYA BİLİMLERİ
MUHASEBE
BANKACILIK
MUHASEBE BİLGİ SİSTEMLERİ
BANKACILIK VE FİNANS
MUHASEBE VE DENETİM
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE END.İLİŞKİLERİ
MUHASEBE VE FİNANSAL YÖNETİM
EKONOMETRİ
SERMAYE PİYASASI
EKONOMİ
SERMAYE PİYASASI DENETİM DERECELENDİRME
EKONOMİ - YÖNETİM BİLİMLERİ
SİGORTACILIK
EKONOMİ VE FİNANS
SİGORTACILIK VE RİSK YÖNETİMİ
ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ
SİYASET BİLİMİ
HUKUK
SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ
İKTİSAT
SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER
İSTATİSTİK
ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER
İSTATİSTİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ
ULUSLARARASI FİNANS
İŞLETME
ULUSLARARASI İLİŞKİLER VE AVRUPA BİRLİĞİ
İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ
ULUSLARARASI İŞLETME YÖNETİMİ
İŞLETME VE EKONOMİ
ULUSLARARASI TİCARET
KAMU YÖNETİMİ
ULUSLARARASI TİCARET VE FİNANS
KÜRESEL VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER
ULUSLARARASI TİCARET VE İŞLETMECİLİK
NASIL BAŞVURABİLİRİM?
Adaylar 13.06.2011 Pazartesi günü saat 20.00’ye kadar (T.C. Ziraat Bankası A.Ş.) adresinden iş başvurusunda bulunabilecektir. Şahsen ya da posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
Başvuru sisteminde gerekli alanları doldurduktan sonra “Başvuru Kayıt” ekranından; Servis Görevlisİ
veya Tarımsal Müşteriler Servis Görevlisi
pozisyonlarından biri tercih edilecektir.
Ayrıca adaylar, sınava girmek istedikleri iki “sınav merkezini” seçeceklerdir.
Yazılı sınav tarihi ve sınav merkezleri daha sonra (www.ziraatbank.com.tr)adresinde ilan edilecektir.
SEÇME ve YERLEŞTİRME SÜRECİ
I. Aşama – Sınav
Sınav, şubelerimizde bilgisayar ortamında test metodu ile yapılacaktır.
Adaylar sınav sonuçlarını aynı gün, sınava girdikleri yerden öğrenebileceklerdir TARIMSAL MÜŞTERİLER SERVİS GÖREVLİSİ MEZUNİYET BÖLÜM TABLOSU
BAHÇE BİTKİLERİ
TARIM EKONOMİSİ
BİTKİ KORUMA
TARIM MAKİNALARI
BİTKİSEL ÜRETİM
TARIM TEKNOLOJİSİ
BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ
TARIM ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ
TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ
HAYVANSAL ÜRETİM
TARIMSAL MEKANİZASYON
HAYVANSAL ÜRÜNLER
TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA
SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ
TARLA BİTKİLERİ
SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ
TOPRAK
SU ÜRÜNLERİ TEMEL BİLİMLER
TOPRAK BİLİMİ VE BİTKİ BESLEME
SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ
ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ
SÜT TEKNOLOJİSİ
ZOOTEKNİK/ZOOTEKNİ
Sınava Katılım
Başvurusu kabul edilen adayların tümü sınava çağrılacaktır.
Sınav merkezleri aday yoğunluğuna göre belirlenecek olup, başvuru esnasında her adayın iki farklı sınav merkezi tercihi yapması gerekmektedir.
Banka adayların sınava gireceği yerlerde değişiklik yapabilecektir
Tüm adayların yanlarında fotoğraflı kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) getirmeleri,
Ayrıca Mezun durumda bulunan adayların “Diploma” veya “Geçici Mezuniyet Belgesi”, henüz mezun olmamış adayların 4. sınıf öğrencisi olduklarını gösteren “Öğrenci Belgesi” getirmeleri gerekmektedir.
Yukarıda belirtilen belgeleri yanında olmayan adaylar yazılı sınava alınmayacaktır.
Sınav Konuları
Servis Görevlisi Sayısal / Sözel Yetenek Güncel Ekonomi ve Finans
Tarımsal Müşteriler Servis Görevlisi Sayısal / Sözel Yetenek Güncel Ekonomi ve Finans Tarımsal Ekonomi
Sınavda Başarı Tespiti
Sınavda başarılı olmak için adayların 100 puan üzerinden 70 ve daha yüksek puan almaları gerekmektedir.
Ancak, ilan edilen kontenjanın 4 (Dört) katı sayıda başarılı aday bulunmaması halinde ham sınav puanları mutlak başarı yüzdesi yöntemine göre hesaplanarak 70 ve daha fazla puanı olan adaylar başarılı sayılacaktır.
Başarılı bulunan adaylar T.C. Ziraat Bankası A.Ş. adresinde ilan edilecek ve bu kişilerden görev yeri tercihi yapmaları istenecektir. Adaylar tercihlerine göre en yüksek puandan sıralanacak ve ilan edilen kontenjanın 4 (Dört) katı sayıda aday (son adayla aynı puanı alan tüm adaylar) II. Aşamaya geçecektir.
II. Aşama – Değerlendirme Uygulamaları ve Mülakat
Kişilik Envanteri Türkçe Kompozisyon Panel Mülakat
Mülakata hak kazanan adaylara mülakat tarihleri, yerleri ve adayların yanlarında getirecekleri belgeler (T.C. Ziraat Bankası A.Ş.) ilan yoluyla duyurulacaktır.
Tüm adaylarımıza başarılar dileriz.
Başvuru sistemine giriş için tıklayınız …

Bu msjımın üstünden yazayım tekrar girdim bankaya pzt. başlıyorum iyi bir banka ve iyi bir pozisyon inşallah hayırlısı olur...

bende mezun oldum dün çevremdeki
bankalara cv bıraktım hep
bakalım Allahtan hayırlısı artık...

Operasyon / Gişe Yetkilisi
(Ref: AFOPS-2011)
İlan Tarihi: 04.05.2011

Şehir/Ülke: Afyon

Personel Sayısı: –

Alternatifbank A.Ş.

Genel Nitelikler:
Yeni açılacak olan Afyon Şube”mizde görevlendirmek üzere;

- Cari hesaplar, krediler, kambiyo konularında en az 3 yıllık tecrübesi olan,
- MS Office bilgisine sahip,
- İnsan ilişkileri güçlü, güleryüzlü ve kolay iletişim kurabilen,
- Takım çalışmasına yatkın,
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

takım arkadaşları aranmaktadır.

BANKA POZİSYONU:ÇAĞRI MERKEZİ

BANKA İLANININ VERİ

ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
(Ref: CAGRIMRK4)
İlan Tarihi: 03.06.2011

Şehir/Ülke: İstanbul (Asya), İstanbul (Avr.)

TEB – Türk Ekonomi Bankası

Genel Nitelikler:
Sektöründe öncü firmalardan biri olan Bankamızın, Çağrı Merkezi Departmanı, Telefon Bankacılığı Biriminde görev almak üzere;

İstanbul’da ikamet eden,
26 yaşını aşmamış,
Üniversite mezunu veya öğrencisi,
MS Office programlarını ve interneti kullanabilen,
İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,
Tercihen Çağrı Merkezi deneyimi olan,
7 gün 24 saat esnek vardiya ile çalışabilecek,
Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, stres toleransı yüksek,
Diksiyonu düzgün,
Müşteri odaklı çalışabilecek, ikna kabiliyeti yüksek,
Değişime uyumlu, zaman planlaması yapabilen,
İletişim becerisi yüksek ve sabırlı,
Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli,
adayların başvurularını bekliyoruz.

BANKA POZİSYONU:Çağrı Merkezi

ARANAN ÖZELLİKLER:

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
(Ref: GBCMMT11)
İlan Tarihi: 31.05.2011

Şehir/Ülke: İstanbul (Asya), İstanbul (Avr.)

Garanti Bankası

Genel Nitelikler:
Güneşlide bulunan Çağrı Merkezimizde görevlendirilmek üzere
· 4 yıllık üniversite mezunu/öğrencisi ya da 2 yıllık MYO mezunu
· 27 yaşını aşmamış
· Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş
· Pazarlama ve satış becerileri gelişmiş
· Esnek zamanlı olarak çalışabilecek
· İletişim ve ikna becerileri gelişmiş
· Ekip bilinci ile temsil ve takip gücüne sahip
adaylar aramaktayız

İş Tanımı:
· Müşteriler ile görüşerek, satış ve satış sonrası müşteri hizmetleri sunmak
· Garanti Bankası müşterilerine telefon ve internet bankacılığı, kredi kartları ve diğer finansal hizmetleri sağlamak

BANKACILIK ÇOK GÜZELBİR MESLEK VE BANKADAKİ SOSYAL ÇEVRE ÇOK GÜZEL HERKES BANKACI OLSUN DİYE SİTE VE FACEBOOK AÇTIM ŞİMDİ FACEDE 12. 000 DEN FAZLA UYEM VAR sİTEMDE www.bankaciyiz.biz Eğer Yardım Gerekirse Lütfen MSJ atın

abim yengem kuzenim bankacı.ve çok yoğun yorucu bir iş oldugunu biliyorum.hele de şube de çalışmanın. ben genelmüdürlük istiyorum.İnşallah olur

bankacılaarr bi sorum olacak herhangi bi bankaya girmek için dil bilmek gerekiomu yoksa bilmesekte olurmuu bnde 3 sene snra bankacı olacağımmm

Mezun olduğumda bende çok istemiştim bankayı ama olmadı.
Şimdi okuduğum işi yapıyorum gümrükçüyüm:44:

bankacıyım ve işimden neffffffrettt ediyorum...ama ne yazıkki lisansım iktisat yüksek lisansım da işletme.Bulabildiğim ilk çıkar yolu değerlendirmeye çalışıcam.Ömrümden 5 yıl gitti sanki,bu işin beni mutsuz bir insan haline getirdiğini,yaşama sevincimi aldığını düşünüyorum.Çünkü şubeciyim.Sabahın köründe gidiyor,akşam en erken 19:30da çıkıyor ve gecenin bir vakti evimde oluyorum.Çoğu zaman haftasonu mesaisi oluyor.Özel hayat diye birşey yok.Yorgun argın eve gelip,şubenizdeki o parçalamak istediğiniz insanlara duyduğunuz siniri evinizdekilerden çıkartıyorsunuz.tamamen asosyal hale giriyorsunuz bir süre sonra.5yıldır şubeye gelen tüm asistanlarımız bankacı olmaktan vazgeçti mesela:)Böyle çevrenize karşı ilgisiz,asosyal,kendi başına yaşamayı seven ve kesinlikle hiçbir hobisi olmayan,çocuğu olmayan,eşi olmayan biriyseniz bankacılık uygun hale gelebilir.Ama aksi takdir de eziyett.....

üniv de maliyet muhasebesi hocam yapı kredi bankasında gişe memuruymuş vakti zamanında . açık hesap bırakmış ödeme yapmış yaptığı kişiye fazla ödeme yaptığını akşam hatırlamış ama adamın karşıdaki bankaya para yatırdığını görmüş tanıyorlarmış . gitmiş konuşmuş adam almadımm demiş. babası da paraya sıkıştıysan 200 tl verim demiş diğer paranın üstüne konmuş hocam da bileziğini bozdurduğunu söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…