• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacılar

merhaba
benım ogrenmek ıstedıgım bır konu var.yardımcı olursanız sevınırım.d...z bankta cıft maas ve fazla mesaı uygulaması var mı

bankacılaarr bi sorum olacak herhangi bi bankaya girmek için dil bilmek gerekiomu yoksa bilmesekte olurmuu bnde 3 sene snra bankacı olacağımmm:52:

İllaki bilmene gerek yok ama pozisyona göre değişiyor uzman olarak girmeyi düşünüyorsun y.dil iyi olması lazım.

üniv de maliyet muhasebesi hocam yapı kredi bankasında gişe memuruymuş vakti zamanında . açık hesap bırakmış ödeme yapmış yaptığı kişiye fazla ödeme yaptığını akşam hatırlamış ama adamın karşıdaki bankaya para yatırdığını görmüş tanıyorlarmış . gitmiş konuşmuş adam almadımm demiş. babası da paraya sıkıştıysan 200 tl verim demiş diğer paranın üstüne konmuş hocam da bileziğini bozdurduğunu söylemişti.

İyide gişedeki memurlar her işlemde dekont veriyor biri müşteride biri gişe memurunda kalıyor ve onlar saklanıyor öyle birşey varsa banka kesinlikle alırdı parayı. Müşterinin paraya konması gibi birşey sözkonusu olamaz. Banka yaş tahtaya basarmı hiçç

yabancı dil önemli ama torpil daha çok önemli öyle bir olmuş ki kurumsal olan her yer torpille alıyor torpilin yoksa işsizsin?

Yaklaşık 6 senedir bankada çalışıyorum ve şuan 7. senenin içindeyim. İlk çalıştığım bankada ist. da genel müdürlükte çalışıyordum ve 6 sene falan çalıştım sonra eşimin tayini dolayısıyla doğuya geçtik benim tayinimi yapmadılar işten ayrıldım geldiğimiz yerde bir 7 ay falan evde durdum sonra burda tekrar başvurdum ve başka bir bankada şubede başladım çalışmaya ama iki bankaya girerkende hiçbir torpilim yoktu ilkindede ikincisindede. Her zaman torpil işleyecek diye bir kural yok

arkadaşlar ortalama saat kaçta çıkıyordunuz işten. bende bankacı olmayı istiyorum ama sürekli herkesin gece yarılarına akdar çalışıyoruz demesi yüzünden soğumaya başladım. ben ziraat ya da vakıfbank istiyorum sınavalrına hazırlanmaya çalışacağım elimden geldiğince. ve muğlada yaşıyorum kaçta çıkarım girersem bu bankalardan birine
bölümden bölüme değişiyor mesai uygulaması direkt müşteri ile görüşülen bölümlerde operasyon bölümlerine göre daha az mesai uygulaması var

Şuan herşeyden çok istiyorum bankacı olmayı.. Maaş saat umrumda değil... SPK TEMEL DÜZEY LİSANSLAMA sınavına girdim ama çok çok zor gerçekten deli gibi çalıştım hayattan soğudum o sınava çalışırken sadece 2 dersi verebilmişim ama galiba çalıştığım kaynak yanlışmış..
Aralıkta tekrar sınava gireceğim.. İngilizce kursuna başlayacağım önümüzdeki ay... Bütün bankalara cv bıraktım günde 10 kere yeni bir ilan varmı cevap varmı diye siteleri kontrol ediyorum, başvuruyorum... Henüz bir gelişme yok :( gerçekten üzülüyorum.. Umarım bigün bankacı olabilirim...

Şuan herşeyden çok istiyorum bankacı olmayı.. Maaş saat umrumda değil... SPK TEMEL DÜZEY LİSANSLAMA sınavına girdim ama çok çok zor gerçekten deli gibi çalıştım hayattan soğudum o sınava çalışırken sadece 2 dersi verebilmişim ama galiba çalıştığım kaynak yanlışmış..
Aralıkta tekrar sınava gireceğim.. İngilizce kursuna başlayacağım önümüzdeki ay... Bütün bankalara cv bıraktım günde 10 kere yeni bir ilan varmı cevap varmı diye siteleri kontrol ediyorum, başvuruyorum... Henüz bir gelişme yok :( gerçekten üzülüyorum.. Umarım bigün bankacı olabilirim...

İnşllah olursun canım işe girmeden spk ya başlaman iyi olmuş bende aralıkta giricem ama ileri düzeyden hem iş hem akşam çalışmak zorluyor beni ama bakalım olduğu kadar artık... Umarım senide en yakın zamanda meslektaşımız olarak görürüz :52:

bende bnakada çalışmak istiyorum arkadaşlar ama suan onlısans okuyorum banka sınavlarına gırerım dıye dusundum ama olduklarında okuyor olabıırm anca seneye falan heralde ama cogu l onlısans almıyor galıba ayrıca bolumum bankacılıkta değil ama calısıp sınavını gecmem bana bır kapı acarmı arkdsalr bnkada calısanlara soruyorum.eger olmasa seneye aoften bankacılık okucam belkı ozmn sansım olur dıye dsnyomrum

selam kızlar :3:
bedelli askerlikle ilgili kredi düzenlemesi çalıştığınız bankalara geldimi.yada yararlanma şartları neler bilgisi olan söyleyebilrimi :26:

canim ama o para sayimini falan veznede yapiyolar ben zaten bankada danisman olarak calismak istiyorum
buarada almanyadada tabi kasa sayimi falan var ama bizde bankalar persembe haric 4 de kapanir sayimda en fazla 1 saat sürer
kasanin dogru olup olmadigina bakiyoruz ve parayi ana subeye yollariz o yüzden bizim fazla bi isimiz kalmiyo

veznede calisanlarla danismanlar ayni maasimi aliyo?

arkadaşım bende bankacıyım sen türkiyede başlasan pazarlama yada müşteri temsilcisi olarak başlarsın pazarlamada bulacağın müşteriye göre maaşın artabiliyo :) yani sana bağlı genelde hedefler verilir.

şubede olduğun için şubeci olursun genel müdürlükler şubelere göre daha rahat :)

mrb arkadaslar ben de çeko okuyorum ankarada ve buradakı bankalardan bırınde staj yapıp kendımı gelıstırmek ıstıyorumm ve de bıreysel de calısmak ıstıyorum herkes nıye bankayı ıstıyosun kı dıyo cok agır dıyo ınsan kaynaklarını tercıh etmemı soluyolar acıkcası her onume gelen ınsan kaynakları dıye dıye bankaclıktan sogudum yok mu hıc ıyı yanı bu bankacılıgın.(( bu arada daha 2.sınıf ogrencısıyım bolumude pek sayısal agırlıklı degıl mesela ıktısat muhasebe mat var sadce bırıncı sınıfta gorduk yardım ıstıyorum :(banka sınavlarına gırsem kazanabılırmıyım kı .(

bende bankacıyım canım .. ama pek de zevkli bi iş olduğunu söleyemeceğim:50:

Back