- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi kraliceece
-
matematik canım pratik olman lazım
3. sınıfta matematiksel iktisat sayısal yöntemler faaln görüceksin haberin olsun bide ekonometri
bankaya girmek için kpss gerekmiyo ziraat bile artk kpss puanıyla almıyo.ben ünv 3. sınıftayken gönüllü şube stajı yaptım teb de.staja gitmek için 2 araba değiştiriyodum sdece yemek vardı.20 gün gittim 1 kere fotokopi çektim makinayı öğrenmek için
staj bitti aradan 1 hafta geçti 1 hafta daha desteğe çaırdılar bölelikle şube müd referansım oldu.okuldu en sevdiğim ve eniyi derslerimin hocaları referans oldu.
şimdi vadaa desem sanırım hangi banka olduğun anlamışsındır
netten başvuru yaptım snavına girdim gösel hafıza sınavıydı sonra mülakata girdim sonra işe alındım
önemli olan kendinizi göstermeniz
sormak istediğin varsa sor canım
bu ne azim bu ne hırs :))) bende senin gibi hevesliydim yüksekten vazgeçtim aö okudum ayrıca :) canım yüksek çaışırkene yapabilirsin.ik düşünüyosan gerçekten yükseğe gerek yok maaş çalıştığın kuruma göre değişir ama iibf mezunu bi ik cıyla ypksek yapan ik cı aynı maaaşı alır arkdaşlarım öle yni :) bankalar 3-4.sınıf öğr.gişe için lıyo stajda yapabilrisin canım referansların önemli.birde mezun olunca heleki özel sektörde çlışınca memur olmak için uğraşıcaksın :))
arkadaslar bankacılık 4 yıllık üni istiyor, artı inglizce. 2 yıllık la bankacı olan varsa görüslerini bekliyorum :S
ya ne giyeyim salı günü ten rengi pantolunum var üstüne beyaz gömlek ceket yerine ince tirilbir ceket giysem altına da babet çok mu rahat olurum bir fikir verin yahu :44:
finans bank
bankada çalışıyorum ing yok iyi bi bankanın gişesindeyim yeni girdim.istediğin bölüme göre değişir.eğitimdeyken aö okuyan ve seramik mezunu (2 yıllık) arkadaşlarda vardı şu an çalışıyorular becerin ve yatkınlığın önemli
cnm quiet ben 2 yıllık mezunum sonuçta aöf okuyorum ama daha lisans diplomamı almama 1 buçuk yıl var... Ama şu an önlisans mezunuyum bankaya internetten başvurmayı düşünüyorum senn o part olayı çok cazip geldi bana... O 2 yıllık çini mezunu kızı torpille almş olmasınlar cnmben de başvurucam olmycak böle
canım eğer ben başlamamış olsaydım bende torpil derdim.ama benim 2 sene önce staj yaptığım kişiy aramışlar.bankada staj yapmak için nasıl başvurdu banka ik sından bilgi alabilirmiyiz diye aramışlar.yani torpilsiz emekle bi yere gelmeye çalışanları alıyolar.ben mülakattayken banada sordular nasıl başvurdunuz stajınız için diye teyit aldılar yani
anladım cnm... cnm ben internetten bankaların sitesine girip mi başvuracağım cv mi dolduracağım... ben bu aralar pikolojk yönden ii değilim bi işe girmk bana çok ii gelecek... belki severm isteyince üstüne düşerim bankacılığın... bana önlisans olarak başvuracağım için cins olmayan hangi bankaları önereblrsn cnm.. senn vadaaa ya başvurayımmı bende başka hangi bankalara başvurayım sen reklam yapmadan güzel tarif ediosun bankaları
vadaa olur yeşil yoncalı banka varya o olur,kırmızı beyazlı bankada olur canım kariyer,yenibirş.com sitelerinden başvurabilirsin
444ik genelde ilan veriyo
yine güzzel tarifetmşsn cnm beyaz kırmızı banka beyaz bankanın eş anlamlısı olan banka mı cnm 444 ik ne cnm ya anlayamadım
kırmızı atkı falan oluyo ya reklam siyah kırmızı
Muğla, Muğla - Bodrum iş ilanları
Binlerce iş ilanı içerisinde size en uygun iş ilanları - Detaylı İş Ara
hani ilan karşısında adk yazıyo ya 444ik da öle bi firma
bir bankada çalışan minimun ne kadar alır maaş ve maaşın gününde yatmama gibi bir sıkıntı olur mu
maaşın gününde yatar yemeğein gününde yatar özel sigortan olur banka karşılar.çalıştığın pozisyona göre aldığın maaş ve çalıştığın bankaya görede aldığın maaş değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?