Bankacılar

tabi diplomayla da beceri var, bi de diplomasız doğal beceri var. :)
gişede ne yapıyorlar bilgi verir misin biraz, maaş falan nasıl

tabi diplomayla da beceri var, bi de diplomasız doğal beceri var. :)
gişede ne yapıyorlar bilgi verir misin biraz, maaş falan nasıl

orası öle canım ben banka hedeflediğim için örgün iktisat bitirdim lisansı okurken bide aö den banka sgort aokudum ben ikisinide kapsamdım
benim amacım operasyon olduğu için gişeyi tercih ettim.gişeci fatura öder vadeli bağlar,vergi öder,çek,sent,yüklü miktar ödemeleri teslimleri bunları yapar bilgileri evrakları bilgisayar üzerinden arşiv yapar ve satış yapar bu kadar açık ve net.gişecinin işi kolay ama felaket risklidir.adam hesap nı verir 1000 tl yatırcam der sen bi tane rakamı yanlış yazar başkasını hesabına yatırısın.gitti para tekrar çekme hakkın yok.yanlış yatırdığın müşteriiy arasan hesabuna yanlışlıkla yatırdım çekmek içn şubeye gelmenşz lazım dersin.banane işini düzgün yapsaydın der.1000 tl senin cebinden gider en basit örneklerden biri o yüzden risk yüksek

hım anladım canım
bende bankacı olursam ki inş, çok beklemem sınavlara girip ünvan yükseltirim. ünvan yükseldikçe maaş artıyor ve yaptığın iş azalıyor diye duydum ben...

hım anladım canım
bende bankacı olursam ki inş, çok beklemem sınavlara girip ünvan yükseltirim. ünvan yükseldikçe maaş artıyor ve yaptığın iş azalıyor diye duydum ben...

canım sınavlar bankada 2 yılda bir olur.çalıştığın şubede pozisyon yoksa yine aynı kadroda kalmaya devam edersin.başka şubeye giderim dersen boşluk varsa o zman gidersin
maaş artar iş azalır risk artar bunu unutma canım

tamam cnm:))
ama ben daha üni ye bile gitmiyorum lisedeym maleseeef

bankacı arkadaşlarım bana yol gösterebilirmisiniz..
babamın aşırı kredi kartı borcu var. 2 kredi kartına 15.000 lira civarı bunun yanında 20.000 lira tüketici kredisi çekmiş. kız kardeşimede 15.000 lira kredi çektirmiş.
şimdi sahip oldugu tek evi satışa çıkaracak. düzensiz ve sorumsuzca sharcamalar yapıyor,bunun için mahkemede bir karar çıkartılıyormuş o nedir? onu çıkaRtırsak bize faydası ne olur?
şimdi evi senin üstüne yapayım sen bana 50.000 lira konut kredisi çek ben öderim diyo. eşim istemiyo çünkü zaten 10.000lira elden vermiştik.
kısacası ben napıcam. lütfen yardım edin.
çünkü eve haciz gelecek

Merhaba.Aranızda bankada şube müdürü veya genel müdür&genel müdür yardımcısı tanıdığı olan var mı?Çok önemli.Annem için istiyorum. 22 yıllık bankacıdır, bu süreçte 12 yılında şube müdürlüğü yaptı. Bir sürü ödüller aldı. Nitekim şuanda iş bulamıyor.(3 yıldır) Torpil var herhalde bu işte ...Üniversite mezunu.Yardım eder misiniz lütfen?Annem ev hanımı olmaktan hiç hoşlanmıyor da Çalışmayı oldukça sever, çıldırmış durumda, e ben de üzülüyorum onu böyle görünce.

Son düzenleme:
Aynen ya ziraat sınavına başvurmayı düşünüyorum ama çalışma şartları nasıl merak ediyorum keşke bi bilgi veren olsa:26:

Banka sınavları için hangi kitapları önerirsinz arkadaşlar az bi zaman kaldı kitap arıyorum netten baktıklarım var kırmızı kapaklı bi de mavi kapaklıyı gözüme kestirdim ama alsam mı almasam mı diye düşünüyorum netten sipariş verirsem 3-4güne gelecek şimdiden karar vermem lazım acilen.

Bende istanbul'da bir üniversitede bankacılık okumaya basladım bu yıl... :))) Dogma buyume buralıyım. sehırımde okumak ıstedım... guzel meslek gıbı. calısacagız bakalım..

gecenelrde babam ısı dolayısdıyla bı bankaya gıttıgınde bireyseldekı bayana ben de ııbf ogrencı oldugumdan ve bankacılıgı da dusundugumden bankada ıslerınnasıl gıttıgını vs sormus babam .
bayanda 80tl maas aldıgını cok yorucu oldugunu kpssyı kazanıp buraya calısmaya gelenlerın gerı tası taragı toplayıp gıttıgını anlatmıs
bende yorucu oldgunu bılıyordum ama 800 tl gıbı az bı maas verdıklerını bımlıyordum ustelık bıreyselde calısıyomus kadın
e hal bole olunca bankacılıgı hıc mı hıc dusunmuyorum desem yerıdır

Son düzenleme:

ay hiç gülücem yoktu
hem bireysel hem 800 tl maaş
canım ben bankada part gişe de çalışıyorum ben ondan 200 tl eksik alıyorum
bireysel 2.000den aşağı maaş almaz
o da primsiz hali

ay hiç gülücem yoktu
hem bireysel hem 800 tl maaş
canım ben bankada part gişe de çalışıyorum ben ondan 200 tl eksik alıyorum
bireysel 2.000den aşağı maaş almaz
o da primsiz hali

bılmıyorumkı cnm nettekı bazı yorumalrı da okudum cok dusuk maas alanlar da var ama
artık kadınmı yalansoledı ne dıyım bılemedım kı valla
artık mezunoluyum gorucez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…