- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
- Konu Sahibi kraliceece
-
quiett senn topic de mat sormuştum işin yoksa bakablrmsn soru ma
bankada çalışıyorum ing yok iyi bi bankanın gişesindeyim yeni girdim.istediğin bölüme göre değişir.eğitimdeyken aö okuyan ve seramik mezunu (2 yıllık) arkadaşlarda vardı şu an çalışıyorular becerin ve yatkınlığın önemli
tabi diplomayla da beceri var, bi de diplomasız doğal beceri var. :)
gişede ne yapıyorlar bilgi verir misin biraz, maaş falan nasıl
orası öle canım ben banka hedeflediğim için örgün iktisat bitirdim lisansı okurken bide aö den banka sgort aokudum ben ikisinide kapsamdım
benim amacım operasyon olduğu için gişeyi tercih ettim.gişeci fatura öder vadeli bağlar,vergi öder,çek,sent,yüklü miktar ödemeleri teslimleri bunları yapar bilgileri evrakları bilgisayar üzerinden arşiv yapar ve satış yapar bu kadar açık ve net.gişecinin işi kolay ama felaket risklidir.adam hesap nı verir 1000 tl yatırcam der sen bi tane rakamı yanlış yazar başkasını hesabına yatırısın.gitti para tekrar çekme hakkın yok.yanlış yatırdığın müşteriiy arasan hesabuna yanlışlıkla yatırdım çekmek içn şubeye gelmenşz lazım dersin.banane işini düzgün yapsaydın der.1000 tl senin cebinden gideren basit örneklerden biri o yüzden risk yüksek
hım anladım canım
bende bankacı olursam ki inş, çok beklemem sınavlara girip ünvan yükseltirim. ünvan yükseldikçe maaş artıyor ve yaptığın iş azalıyor diye duydum ben...
canım sınavlar bankada 2 yılda bir olur.çalıştığın şubede pozisyon yoksa yine aynı kadroda kalmaya devam edersin.başka şubeye giderim dersen boşluk varsa o zman gidersin
maaş artar iş azalır risk artar bunu unutma canım
tamam cnm:))
ama ben daha üni ye bile gitmiyorum lisedeym maleseeef
canım liseler için bile staj imkanı var yazın staj yapabilrisin bi başvur istersen ileriis için avantajın olur
hım evt duydum ama üni de bankacılık okuyanlar için değil miydi staj?
eksik duymuşsun canım lise içinde var staj
netten bi araştır istersen
gecenelrde babam ısı dolayısdıyla bı bankaya gıttıgınde bireyseldekı bayana ben de ııbf ogrencı oldugumdan ve bankacılıgı da dusundugumden bankada ıslerınnasıl gıttıgını vs sormus babam .
bayanda 80tl maas aldıgını cok yorucu oldugunu kpssyı kazanıp buraya calısmaya gelenlerın gerı tası taragı toplayıp gıttıgını anlatmıs
bende yorucu oldgunu bılıyordum ama 800 tl gıbı az bı maas verdıklerını bımlıyordum ustelık bıreyselde calısıyomus kadın
e hal bole olunca bankacılıgı hıc mı hıc dusunmuyorum desem yerıdır
ay hiç gülücem yoktu
hem bireysel hem 800 tl maaş
canım ben bankada part gişe de çalışıyorum ben ondan 200 tl eksik alıyorum
bireysel 2.000den aşağı maaş almaz
o da primsiz hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?