- Konu Sahibi kraliceece
-
HALKBANKASI sınavı ve VAKIFBANK sınavı var arkadaslar katılmak isteyenlere linki vereyim :)
HALKBANKASI Halkbankası Sınavı Yayınlandı
VAKIFBANK Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Bu arada bu sitede online bedava sınavda yapıyolar
Slm kızlar bende bankacılık okuyorum acıkogretımden bende bankacı olucam inşallah
Slm kızlar bende bankacılık okuyorum acıkogretımden bende bankacı olucam inşallah
cnm ya bende bı ara dusundum hala dahada dusunuyorum ama oncelıgım ınsan kaynaklarıoldu banka sınavınıkazanırsam da kosa kosa gıderım tabı
hr nese sorum su :
en ceko okuyorum hukuk cok bızde ıktısat muhasebe var mat vardı sadece bırınce sınıfta
bankacılık ıcın hukuk gereklı mı ??? ( degıl dıye bılıyorum emın olmak ıcın soruyorum )
bırde hangı derslere agırlık verılmelı bankacılık ıcın sıze bılgı verdıler mı bu konuda ??
hukuk gerekli canım ben 3 ay oldu başlayalı bankaya iyi bi bankadayım.ve 2 gün boyunca sadece hukuk dersi verdiler banka eğitiminde
sayısalın ve görsel hafızan iyi olsun önemli olan o gerisi mevzuat
sayısal derken ????
muhasebe
ıktısadı matematık
ıktısattan mı bahsedıyosun cnm ???
su an 2. sınıftayım ve bunları gordum bu senye kadar henuz sayısal olarak
seneye kendım bıraz hazırlanmak ıstıyorum da dıyorumkı kpss hazırlık kıtabı mı alıyım yoksa unıdekı kendı notlarımdan da calısıyım mı ??
sence hangı dersler calısmalıyım cnm ???
bu arada yenı ısınhayırlı olsun ve ıyı bankadayım derken hangı bankadasınız bu arada
ve kpssyle mı gırdnız ozel sırketmı
nasıl oldu gırıs maceranız acık anlatrmısınız
offffffff bayagı sordum ama merak ve ıstek bı arada olunca dah cooooooooookkkkkkkk sorasım var
kızlar ben bir bankadan arardın salı günü mülakatın var telefondaki bayan kredi kartı satışı yapıyoruz dedi nasıl bir iştir nedir bilmiyorum yardın edin mülakatta ne giysem iyi olur nasıl davranmam gerek bilmiyorum
hmm belirlenen yerler derken sokak ortası falan değil demi. şuan okuyorum öğrenci olarak iyi bir iş diye düşünüyorum. en azından deneyim olur diye başvurdum
işte salı günü mülakatım var bakalım ne olacak. en azından cep harçlığım çıkar okul engel değil hergün çalışırım yeter ki iş olsun ne iş olsa yaparım abi durumundayım TÜRKİYE de istediğin işi bulana kadar böyle idarelik çalışmak şart boş durmaktan iyidir inşallah alınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?