Bankacılar

ayyy 30 yaşıma girdim hala sınavlarla uğraşıyorum. bu sınava da girelim bakalım ama torpilsiz galiba olmuyor bu işler

merhaba arkadaslar ben yenı katıldım aranıza :)
izmirde vakıfbank ta gişe de calısan var mı ne kadar alıyor çalışma saatlerı nelerdir yardımcı olabılırmısınız?
bankacılık o kadar zor mu ya yorumları okudum korktum ve tereddut etmeye başladım

merhaba kızlar bende bankacılık okuyacağım üniversite de. lisedeyim daha.
matematiği seviyorum, zaten onun için bankacı olacağım. he bir de parayı:))
riskli biraz para ile uğraştığın için. ama olsun ben bankacı olmak istiyorum. :)
aranızda bankacı olanlar var mı? he bir de maaşları ne kadar oluyor?

Slm kızlar bende bankacılık okuyorum acıkogretımden bende bankacı olucam inşallah

Slm kızlar bende bankacılık okuyorum acıkogretımden bende bankacı olucam inşallah

cnm ya bende bı ara dusundum hala dahada dusunuyorum ama oncelıgım ınsan kaynaklarıoldu banka sınavınıkazanırsam da kosa kosa gıderım tabı
hr nese sorum su :
en ceko okuyorum hukuk cok bızde ıktısat muhasebe var mat vardı sadece bırınce sınıfta
bankacılık ıcın hukuk gereklı mı ??? ( degıl dıye bılıyorum emın olmak ıcın soruyorum )
bırde hangı derslere agırlık verılmelı bankacılık ıcın sıze bılgı verdıler mı bu konuda ??

cnm ya bende bı ara dusundum hala dahada dusunuyorum ama oncelıgım ınsan kaynaklarıoldu banka sınavınıkazanırsam da kosa kosa gıderım tabı
hr nese sorum su :
en ceko okuyorum hukuk cok bızde ıktısat muhasebe var mat vardı sadece bırınce sınıfta
bankacılık ıcın hukuk gereklı mı ??? ( degıl dıye bılıyorum emın olmak ıcın soruyorum )
bırde hangı derslere agırlık verılmelı bankacılık ıcın sıze bılgı verdıler mı bu konuda ??

hr nese sorum su :

hukuk gerekli canım ben 3 ay oldu başlayalı bankaya iyi bi bankadayım.ve 2 gün boyunca sadece hukuk dersi verdiler banka eğitiminde
sayısalın ve görsel hafızan iyi olsun önemli olan o gerisi mevzuat

hukuk gerekli canım ben 3 ay oldu başlayalı bankaya iyi bi bankadayım.ve 2 gün boyunca sadece hukuk dersi verdiler banka eğitiminde
sayısalın ve görsel hafızan iyi olsun önemli olan o gerisi mevzuat

sayısal derken ????
muhasebe
ıktısadı matematık
ıktısattan mı bahsedıyosun cnm ???
su an 2. sınıftayım ve bunları gordum bu senye kadar henuz sayısal olarak
seneye kendım bıraz hazırlanmak ıstıyorum da dıyorumkı kpss hazırlık kıtabı mı alıyım yoksa unıdekı kendı notlarımdan da calısıyım mı ??
sence hangı dersler calısmalıyım cnm ???
bu arada yenı ısınhayırlı olsun ve ıyı bankadayım derken hangı bankadasınız bu arada
ve kpssyle mı gırdnız ozel sırketmı
nasıl oldu gırıs maceranız acık anlatrmısınız
offffffff bayagı sordum ama merak ve ıstek bı arada olunca dah cooooooooookkkkkkkk sorasım var

matematik canım pratik olman lazım
3. sınıfta matematiksel iktisat sayısal yöntemler faaln görüceksin haberin olsun bide ekonometri
bankaya girmek için kpss gerekmiyo ziraat bile artk kpss puanıyla almıyo.ben ünv 3. sınıftayken gönüllü şube stajı yaptım teb de.staja gitmek için 2 araba değiştiriyodum sdece yemek vardı.20 gün gittim 1 kere fotokopi çektim makinayı öğrenmek için
staj bitti aradan 1 hafta geçti 1 hafta daha desteğe çaırdılar bölelikle şube müd referansım oldu.okuldu en sevdiğim ve eniyi derslerimin hocaları referans oldu.
şimdi vadaa desem sanırım hangi banka olduğun anlamışsındır
netten başvuru yaptım snavına girdim gösel hafıza sınavıydı sonra mülakata girdim sonra işe alındım
önemli olan kendinizi göstermeniz
sormak istediğin varsa sor canım

kızlar ben bir bankadan arardın salı günü mülakatın var telefondaki bayan kredi kartı satışı yapıyoruz dedi nasıl bir iştir nedir bilmiyorum yardın edin mülakatta ne giysem iyi olur nasıl davranmam gerek bilmiyorum

canım büüyk ihtimalle direkt satış için aradılar seni.bankada 1 saat falan toplantı yapıyosun gidicek yerleri belirliyosun.snra belirlediin yerlere satış yapmaya gidiyosun.yorucu iştir.maaş+prim durmu vardır bilgin olsun

hmm belirlenen yerler derken sokak ortası falan değil demi. şuan okuyorum öğrenci olarak iyi bir iş diye düşünüyorum. en azından deneyim olur diye başvurdum

hmm belirlenen yerler derken sokak ortası falan değil demi. şuan okuyorum öğrenci olarak iyi bir iş diye düşünüyorum. en azından deneyim olur diye başvurdum

mesela bi dershaneye gidiyosun 2 kişi çalışıyosun bu arada.sonra bi muhasebeciye gidiyosun yada başka yerlere öle sokso ortası satış yasak artık
eğer öğrenciysen ve 4. sınıfsan kesinlikle bankaların part gişe ilanlarına başvur 13 gün çalışırsın en fazla pzt cuma çalışıyosun bide 15 ,nde ay sonu ay başı o kadar maaş iyi ve banka içinde gişedesin yani bu deneyim daha iyi bence tabi sen bilirsin

işte salı günü mülakatım var bakalım ne olacak. en azından cep harçlığım çıkar okul engel değil hergün çalışırım yeter ki iş olsun ne iş olsa yaparım abi durumundayım TÜRKİYE de istediğin işi bulana kadar böyle idarelik çalışmak şart boş durmaktan iyidir inşallah alınırım

canım inşallah alınırsın diyim ama direkt satış zordur tekrar uyarıyım seni

ben çok konuşurum karşımdaki artık yeter tamam alıyorum diyene kadar susman satış yaparım diyosan bi zorluğu yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…