- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi kraliceece
matematik canım pratik olman lazım
3. sınıfta matematiksel iktisat sayısal yöntemler faaln görüceksin haberin olsun bide ekonometri
bankaya girmek için kpss gerekmiyo ziraat bile artk kpss puanıyla almıyo.ben ünv 3. sınıftayken gönüllü şube stajı yaptım teb de.staja gitmek için 2 araba değiştiriyodum sdece yemek vardı.20 gün gittim 1 kere fotokopi çektim makinayı öğrenmek için
staj bitti aradan 1 hafta geçti 1 hafta daha desteğe çaırdılar bölelikle şube müd referansım oldu.okuldu en sevdiğim ve eniyi derslerimin hocaları referans oldu.
şimdi vadaa desem sanırım hangi banka olduğun anlamışsındır
netten başvuru yaptım snavına girdim gösel hafıza sınavıydı sonra mülakata girdim sonra işe alındım
önemli olan kendinizi göstermeniz
sormak istediğin varsa sor canım
cnm oncelıkle hangı bankada calıstıgını cok ıyı anladım
cnm ben calısma ekonomısı ogrencısıyım bızde ekonometrı yok ıktısadı matematıgı de bırıncı sınıfta gorduk ıkı donem ve mat bıttı
sonra muhasebe goruyoruz ıkıncı sınıfta yıne ıkı donem henuz 2. sınıfım bende
ve 3 ya da4 hatırlamıyorum para banka vs gıbı secmelı sayısallar var sence secmelımıyım cnm ???
ama bankada ben temellı calısmak ıstemıyorum bu arada
sole anlatıyım dusuncemı cnm :
oncelıkle seneye kendım bıraz hazırlanmak ıstıyorum hukuklara tarıhe ozellkle
4. sınıf da da dersanye gıdıyım dıyorum
bu 3ve 4 te de aynı zamanda ıng kursuna gıdıp gelıcem (toelf ya da kpds karar veremedım ) ve kendım su an ıng derslerıne calısıyorum on hazırlık olsun dıye
cunku amacım yuksek lısans cnm sonra da hedefı yukseltmek bıraz ınsan kaynaklaır alanın da yukselemk ıstıyorum yuksek lısans la alakası yok denılıyo ınsan kaynaklarının ama ben kendı alanımda yukselmek ıstıyorum belkı ogretım uyelıgı de dusunebırım cunku o zaman gelsın dusunuruz
ıste yuksek lısans yaparken de aynı zamanda bı yerde calısıyım ıstıyorum cunku y.lısans yaparken boz durursam bırde ıyıce tembellıge alısırım zaten bayagı bı alstım zor sıyrıldım bayagı alltan dersım var
cok ısım var cooooooooooooookkkkkkkkkkkk
sence dıogru mu dusunuyorum yoksa cok mu agır hepsı bırden ama yavas yavas olucak zaten bunlar bırden degıl ne bılıyım seneye maraton baslıcak benım ıcın
bu arada ıs bankası ve zıraat ıcın kpss gerekmıyo demıssın bu yenı mı cıktı cnm hıc bılmıyodum vala
bırde gorsel hafıza sınav demıssın ne gıbı sorulardı merak ettım ve her banka yapıyomu bu sınavı
bırde mulakatta neler sordular