• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacılar

matematik canım pratik olman lazım :34:
3. sınıfta matematiksel iktisat sayısal yöntemler faaln görüceksin haberin olsun bide ekonometri :9:
bankaya girmek için kpss gerekmiyo ziraat bile artk kpss puanıyla almıyo.ben ünv 3. sınıftayken gönüllü şube stajı yaptım teb de.staja gitmek için 2 araba değiştiriyodum sdece yemek vardı.20 gün gittim 1 kere fotokopi çektim makinayı öğrenmek için :9:
staj bitti aradan 1 hafta geçti 1 hafta daha desteğe çaırdılar bölelikle şube müd referansım oldu.okuldu en sevdiğim ve eniyi derslerimin hocaları referans oldu.
şimdi vadaa desem sanırım hangi banka olduğun anlamışsındır :52:
netten başvuru yaptım snavına girdim gösel hafıza sınavıydı sonra mülakata girdim sonra işe alındım :52:
önemli olan kendinizi göstermeniz :49:
sormak istediğin varsa sor canım :29:

cnm oncelıkle hangı bankada calıstıgını cok ıyı anladım :52:
cnm ben calısma ekonomısı ogrencısıyım bızde ekonometrı yok ıktısadı matematıgı de bırıncı sınıfta gorduk ıkı donem ve mat bıttı
sonra muhasebe goruyoruz ıkıncı sınıfta yıne ıkı donem henuz 2. sınıfım bende
ve 3 ya da4 hatırlamıyorum para banka vs gıbı secmelı sayısallar var sence secmelımıyım cnm ???
ama bankada ben temellı calısmak ıstemıyorum bu arada
sole anlatıyım dusuncemı cnm :
oncelıkle seneye kendım bıraz hazırlanmak ıstıyorum hukuklara tarıhe ozellkle
4. sınıf da da dersanye gıdıyım dıyorum
bu 3ve 4 te de aynı zamanda ıng kursuna gıdıp gelıcem (toelf ya da kpds karar veremedım ) ve kendım su an ıng derslerıne calısıyorum on hazırlık olsun dıye
cunku amacım yuksek lısans cnm sonra da hedefı yukseltmek bıraz ınsan kaynaklaır alanın da yukselemk ıstıyorum yuksek lısans la alakası yok denılıyo ınsan kaynaklarının ama ben kendı alanımda yukselmek ıstıyorum belkı ogretım uyelıgı de dusunebırım cunku o zaman gelsın dusunuruz :52::52:
ıste yuksek lısans yaparken de aynı zamanda bı yerde calısıyım ıstıyorum cunku y.lısans yaparken boz durursam bırde ıyıce tembellıge alısırım zaten bayagı bı alstım zor sıyrıldım bayagı alltan dersım var
cok ısım var cooooooooooooookkkkkkkkkkkk :34:
sence dıogru mu dusunuyorum yoksa cok mu agır hepsı bırden ama yavas yavas olucak zaten bunlar bırden degıl ne bılıyım seneye maraton baslıcak benım ıcın :52::52:

bu arada ıs bankası ve zıraat ıcın kpss gerekmıyo demıssın bu yenı mı cıktı cnm hıc bılmıyodum vala
bırde gorsel hafıza sınav demıssın ne gıbı sorulardı merak ettım ve her banka yapıyomu bu sınavı

bırde mulakatta neler sordular

bu ne azim bu ne hırs :))) bende senin gibi hevesliydim yüksekten vazgeçtim aö okudum ayrıca :) canım yüksek çaışırkene yapabilirsin.ik düşünüyosan gerçekten yükseğe gerek yok maaş çalıştığın kuruma göre değişir ama iibf mezunu bi ik cıyla ypksek yapan ik cı aynı maaaşı alır arkdaşlarım öle yni :) bankalar 3-4.sınıf öğr.gişe için lıyo stajda yapabilrisin canım referansların önemli.birde mezun olunca heleki özel sektörde çlışınca memur olmak için uğraşıcaksın :))

bu ne azim bu ne hırs :))) bende senin gibi hevesliydim yüksekten vazgeçtim aö okudum ayrıca :) canım yüksek çaışırkene yapabilirsin.ik düşünüyosan gerçekten yükseğe gerek yok maaş çalıştığın kuruma göre değişir ama iibf mezunu bi ik cıyla ypksek yapan ik cı aynı maaaşı alır arkdaşlarım öle yni :) bankalar 3-4.sınıf öğr.gişe için lıyo stajda yapabilrisin canım referansların önemli.birde mezun olunca heleki özel sektörde çlışınca memur olmak için uğraşıcaksın :))

hıc hırslı olduguma bakma cnm ısteklerım bunlar :52::52:
ık ıcın aynen gerek yok denıyo ama ben kendı alanımda yukselmeyı gercekten ısıtoyurm cnm
cunku kaymakamlık malı musavırlık falan da ısıtoyurm ama kendı ısımde yukselırsem ıstemem gerek yok
ınsan kaynaklarını ıstememnın nedenı bızım bolum ıkya daha yatkınmıs o yzuden stajımı da o alanda yapmak ısterım
referans cok cok onemlı gercekten malesef ve bızde staj zorunlu degıl ama basvurucam yınede
cnm banka konusunda da pek bılgım yoktur burdan ıste sızden ogrenıyorum :34:
ona gore eleme yapıcam kafamda
ama hanı bı yere kapak atıyım da gerısı bos demıyorum ıstemıyorum ole demeyı de dedgım gıbı gozum yuksekte bıraz benım
bende senın gıbı ya bankada ya da ık da staj yapıp onumugrmek ısıtoyrum acıkcası cnm ya da muhasebecılık yapıyım dıyorum kı amacım burda para bırıktırmek y.lısans yapmak
aslına bakarsan ne ıstedıgımı henuz bılmıyorum ogrenıyorum ddedıgın gıbı ama yuksek bı yerlere ulasmayı hedeflıyorum
o yuzden de y.lısansdan gecıyo hep yuksek yerler bırde ben hep bastan berı y.lısans hedeflıyorum ona gore yolumu gorucem derdım aklım artık orda yanı cnm degıstırmek ıstemıyorum degıstıremıyorum da bı yere odaklandım yanı baslangıc olarak :52:
cok karmasım bılıyorum ama hedefım pek bellı degıl o yuzden cnm yanı bı de 2. sınıf daha o yuzden daha tam bu ısı ıstıyorum demedım arklarım hep ık daha ıyı derlerdı bende o yuzden dıyorum bankayı da ben kendım ısıtoydum ama bızım bolumden pek cıkmıyomus bankacı
gıse de de calısırım val ahıc sorun degıl cnm ya hem kolay gıbı sankı gıse sorunlu ınsanlar gelmesse tabı :52::52::52:
bazen goruyorum ıncelıyorum bankada ısım dustugunde gıse calısanını cokugrastıranlar laftan anlamayanlar oluyo
belkı haklı belkı haksız bılemıcem ama bazı ınsanlara gercekten laf anlatmak cok zor :31:

arkadaslar bankacılık 4 yıllık üni istiyor, artı inglizce. 2 yıllık la bankacı olan varsa görüslerini bekliyorum :S

arkadaslar bankacılık 4 yıllık üni istiyor, artı inglizce. 2 yıllık la bankacı olan varsa görüslerini bekliyorum :S

bankada çalışıyorum ing yok iyi bi bankanın gişesindeyim yeni girdim.istediğin bölüme göre değişir.eğitimdeyken aö okuyan ve seramik mezunu (2 yıllık) arkadaşlarda vardı şu an çalışıyorular becerin ve yatkınlığın önemli :3:

ya ne giyeyim salı günü ten rengi pantolunum var üstüne beyaz gömlek ceket yerine ince tiril :27:bir ceket giysem altına da babet çok mu rahat olurum bir fikir verin yahu :44:

tatlım çalışanları bilmeme ama finansa bulaşma derim :9:
arkadaşımın kardeşi o zmanlar lise mezunu olarak alıyodu çalıştı 8 yıllık gişe çalışanı lise mezunu diye zorunlu işten çıkardılar.direkt satışçı yapıyolarmış kabul etmeyenlerıide göndermişler revizyona gidiyo banka ünv mezunu alıyo ama pek önermiyolar canım çalışana pek değer vermiyomuş :26:

ne kumaş ne spor pantolonlar varya onlardan giy bi bluz yada gömlek ufak bi takı abartısız makyj tamam dır :34:

bankada çalışıyorum ing yok iyi bi bankanın gişesindeyim yeni girdim.istediğin bölüme göre değişir.eğitimdeyken aö okuyan ve seramik mezunu (2 yıllık) arkadaşlarda vardı şu an çalışıyorular becerin ve yatkınlığın önemli :3:

cnm quiet ben 2 yıllık mezunum sonuçta aöf okuyorum ama daha lisans diplomamı almama 1 buçuk yıl var... Ama şu an önlisans mezunuyum bankaya internetten başvurmayı düşünüyorum senn o part olayı çok cazip geldi bana... O 2 yıllık çini mezunu kızı torpille almş olmasınlar cnm :( ben de başvurucam olmycak böle :(

cnm quiet ben 2 yıllık mezunum sonuçta aöf okuyorum ama daha lisans diplomamı almama 1 buçuk yıl var... Ama şu an önlisans mezunuyum bankaya internetten başvurmayı düşünüyorum senn o part olayı çok cazip geldi bana... O 2 yıllık çini mezunu kızı torpille almş olmasınlar cnm :( ben de başvurucam olmycak böle :(

canım eğer ben başlamamış olsaydım bende torpil derdim.ama benim 2 sene önce staj yaptığım kişiy aramışlar.bankada staj yapmak için nasıl başvurdu banka ik sından bilgi alabilirmiyiz diye aramışlar.yani torpilsiz emekle bi yere gelmeye çalışanları alıyolar.ben mülakattayken banada sordular nasıl başvurdunuz stajınız için diye teyit aldılar yani :34:

canım eğer ben başlamamış olsaydım bende torpil derdim.ama benim 2 sene önce staj yaptığım kişiy aramışlar.bankada staj yapmak için nasıl başvurdu banka ik sından bilgi alabilirmiyiz diye aramışlar.yani torpilsiz emekle bi yere gelmeye çalışanları alıyolar.ben mülakattayken banada sordular nasıl başvurdunuz stajınız için diye teyit aldılar yani :34:

anladım cnm... cnm ben internetten bankaların sitesine girip mi başvuracağım cv mi dolduracağım... ben bu aralar pikolojk yönden ii değilim bi işe girmk bana çok ii gelecek... belki severm isteyince üstüne düşerim bankacılığın... bana önlisans olarak başvuracağım için cins olmayan hangi bankaları önereblrsn cnm.. senn vadaaa ya başvurayımmı bende başka hangi bankalara başvurayım sen reklam yapmadan güzel tarif ediosun bankaları:1:

anladım cnm... cnm ben internetten bankaların sitesine girip mi başvuracağım cv mi dolduracağım... ben bu aralar pikolojk yönden ii değilim bi işe girmk bana çok ii gelecek... belki severm isteyince üstüne düşerim bankacılığın... bana önlisans olarak başvuracağım için cins olmayan hangi bankaları önereblrsn cnm.. senn vadaaa ya başvurayımmı bende başka hangi bankalara başvurayım sen reklam yapmadan güzel tarif ediosun bankaları:1:

:1:
vadaa olur yeşil yoncalı banka varya o olur,kırmızı beyazlı bankada olur canım kariyer,yenibirş.com sitelerinden başvurabilirsin :34:
444ik genelde ilan veriyo :34:

:1:
vadaa olur yeşil yoncalı banka varya o olur,kırmızı beyazlı bankada olur canım kariyer,yenibirş.com sitelerinden başvurabilirsin :34:
444ik genelde ilan veriyo :34:

:1: yine güzzel tarifetmşsn cnm beyaz kırmızı banka beyaz bankanın eş anlamlısı olan banka mı :1: cnm 444 ik ne cnm ya anlayamadım:17:

bir bankada çalışan minimun ne kadar alır maaş ve maaşın gününde yatmama gibi bir sıkıntı olur mu

maaşın gününde yatar yemeğein gününde yatar özel sigortan olur banka karşılar.çalıştığın pozisyona göre aldığın maaş ve çalıştığın bankaya görede aldığın maaş değişir.

maaşın gününde yatar yemeğein gününde yatar özel sigortan olur banka karşılar.çalıştığın pozisyona göre aldığın maaş ve çalıştığın bankaya görede aldığın maaş değişir.

quiett senn topic de mat sormuştum işin yoksa bakablrmsn soru ma :17:

Back