Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten yabancı dili olan üniversite mezunu bi bakıcı havada kapılır. 2000 den aşağı da para vermezler. Ama işte sırf biri ne iş yapiyosun diye sorduğunda bakıcı deyip mahcup olmamak için asgari ücretle yyaşam mücadelesi vermeyi, gençliğinin baharında bütün zevklerden mahrum olmayi, sürekli sıkıntı stres içindebi evlilik ggeçirmeyi, hatta sağlığını bile tehlike ye atıp peynirinden bile kismayi göze aliyo bazılarımız. Elalem ne der düşüncesi herşeyin önüne geciyorEvde kadın arıyoruz bakıcı. 1500tl maaş. 1tane türk bulamadık biliyo musun
vadeyi uzatmayın ne kadar erken biterse o kadar iyi
evet düşündükçe ben de en iyisinin bu olduğuna karar verdim.
Şöyle cevaplamışöyle bi alıntı yapmıssın ki bana ne yazdıgını bulamadım cokta aramadım acıkcası bu ne
Aynen canım bir tane türk düzenli çalışan yok hep gürcü kadınlar 550$ veriyoruz ve yeme içme bize ait üç tane türkle çalıştık hep kaytarma hep izin isteme asla düzenli gelip gitme yapmadılar kimse bana iş yok demesin hatta varsa 45 50 yaşlarinda yatıli kayinvalideme bayan arıyoruzEvde kadın arıyoruz bakıcı. 1500tl maaş. 1tane türk bulamadık biliyo musun