- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 344
- 163
öncelikle herkese merhaba kızlar..
şimdi yine benim tepemi attırdılar bende size koştum hemen kaç gündür içime dert oluyodu zaten
şu an tekrar arayıp beni çıldırttılar...
görümcem ve kaynanamdan bahsediyorum..
eşimle çok güzel giden bi evliliğimiz var çok şükür eşimin ailesiylede senede ya görüşürüz ya görüşmeyiz onlarıda severim aslında sorun şu
görümcem 5 aylık hamile bursada yaşıyor biz istanbulda kayınvalidemde kendi memleketinde ..
ikide bir analı kızlı beni arayıp zeynep nolur ben doğum yapınca gel bana bak diyor![KK57 :57: :57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
ya olacak işmi diyorum 5 tane görümcen var kaynanan var annen var benim ne haddime diyorumgüzel güzel anlatmaya çalışıyorum yokkk hemen anasına arattırıyor kaynanam arar zeynep gidiver nolcak diyo habire beni sıkıştırıyorlar kendimi bozmıyım diyorum yok bu sefer eşimi ayartmaya kalkıyorlar..
eşim zaten istemiyo sen onların hizmetçisimisin bizemi doğuracak sanki üzülme sen diyo
benim zaten yaramaz mı yaramaz bi oğluşum var burda sorumluluklarım var ne işim var orda kocasını tanımam etmem..
kaynanaya sen git diyorum olmaz beni yol tutyo diyo burda diğer torunlarım var diyo sen güzel çocuk bakarsın diyo benim şarteller atıyo arıyorlar açmıyorum bu sefer eşimi bunaltıyorlar..
şimdi gene aramış ee sen gidersin 40 ı çıkana kadar bakarsın kızıma diyor
hadeee benimkiler bu sefer hepten geldi ya anne kırmıyım dedim ama siz beni hizmetçimi sanıyorsunuz benim ne işim olur orada kocam istemiyo zateb neyin ısrarını ediyosun..
ben doğum yaptığımda sen beni arayıp bi geçmiş olsun dedinmiki benden bunu talep ediyorsunuz dedim..
bende yalnız başıma bi çocuk büyütüyorum niye beni düşünmüyosun dedim..
sanki ben bunları söylememişim oda duymamış gibi hala git git diyo benim tansiyon aldı başını gitti hiç umrundamı![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
bacılarım siz bari bana bi akıl verin benmi çok fesadım yoksa bunlarmı çok akıllı ...
hiç tanımadığım bilmediğimbi ev kocasını 1 kere görmüşüm zaten...
onun bisürü görümcesi var kaynanası var anası var bunlarıda geçtim 2 tane gelinleri daha var ben yumuşak başlıyım diye mi oluyor bunlar![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
offf off çok bunalmışım kızlar çok uzun oldu kusuruma bakmayın artık okuma zahmetinde bulunan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim ..![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
Allah yardımcınız olsun
şimdi yine benim tepemi attırdılar bende size koştum hemen kaç gündür içime dert oluyodu zaten
şu an tekrar arayıp beni çıldırttılar...
görümcem ve kaynanamdan bahsediyorum..
eşimle çok güzel giden bi evliliğimiz var çok şükür eşimin ailesiylede senede ya görüşürüz ya görüşmeyiz onlarıda severim aslında sorun şu
görümcem 5 aylık hamile bursada yaşıyor biz istanbulda kayınvalidemde kendi memleketinde ..
ikide bir analı kızlı beni arayıp zeynep nolur ben doğum yapınca gel bana bak diyor
![KK57 :57: :57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
ya olacak işmi diyorum 5 tane görümcen var kaynanan var annen var benim ne haddime diyorumgüzel güzel anlatmaya çalışıyorum yokkk hemen anasına arattırıyor kaynanam arar zeynep gidiver nolcak diyo habire beni sıkıştırıyorlar kendimi bozmıyım diyorum yok bu sefer eşimi ayartmaya kalkıyorlar..
eşim zaten istemiyo sen onların hizmetçisimisin bizemi doğuracak sanki üzülme sen diyo
benim zaten yaramaz mı yaramaz bi oğluşum var burda sorumluluklarım var ne işim var orda kocasını tanımam etmem..
kaynanaya sen git diyorum olmaz beni yol tutyo diyo burda diğer torunlarım var diyo sen güzel çocuk bakarsın diyo benim şarteller atıyo arıyorlar açmıyorum bu sefer eşimi bunaltıyorlar..
şimdi gene aramış ee sen gidersin 40 ı çıkana kadar bakarsın kızıma diyor
![KK33 :33: :33:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk33.gif)
ben doğum yaptığımda sen beni arayıp bi geçmiş olsun dedinmiki benden bunu talep ediyorsunuz dedim..
bende yalnız başıma bi çocuk büyütüyorum niye beni düşünmüyosun dedim..
sanki ben bunları söylememişim oda duymamış gibi hala git git diyo benim tansiyon aldı başını gitti hiç umrundamı
![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
bacılarım siz bari bana bi akıl verin benmi çok fesadım yoksa bunlarmı çok akıllı ...
hiç tanımadığım bilmediğimbi ev kocasını 1 kere görmüşüm zaten...
onun bisürü görümcesi var kaynanası var anası var bunlarıda geçtim 2 tane gelinleri daha var ben yumuşak başlıyım diye mi oluyor bunlar
![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
offf off çok bunalmışım kızlar çok uzun oldu kusuruma bakmayın artık okuma zahmetinde bulunan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim ..
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
Allah yardımcınız olsun