• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banamı doğuruyorsun sanki çocuğu...

mavera04

Güneşin doğduğu yerdeyim:)
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
3.788
344
163
öncelikle herkese merhaba kızlar..
şimdi yine benim tepemi attırdılar bende size koştum hemen kaç gündür içime dert oluyodu zaten
şu an tekrar arayıp beni çıldırttılar...
görümcem ve kaynanamdan bahsediyorum..
eşimle çok güzel giden bi evliliğimiz var çok şükür eşimin ailesiylede senede ya görüşürüz ya görüşmeyiz onlarıda severim aslında sorun şu
görümcem 5 aylık hamile bursada yaşıyor biz istanbulda kayınvalidemde kendi memleketinde ..
ikide bir analı kızlı beni arayıp zeynep nolur ben doğum yapınca gel bana bak diyor:57:
ya olacak işmi diyorum 5 tane görümcen var kaynanan var annen var benim ne haddime diyorumgüzel güzel anlatmaya çalışıyorum yokkk hemen anasına arattırıyor kaynanam arar zeynep gidiver nolcak diyo habire beni sıkıştırıyorlar kendimi bozmıyım diyorum yok bu sefer eşimi ayartmaya kalkıyorlar..
eşim zaten istemiyo sen onların hizmetçisimisin bizemi doğuracak sanki üzülme sen diyo
benim zaten yaramaz mı yaramaz bi oğluşum var burda sorumluluklarım var ne işim var orda kocasını tanımam etmem..
kaynanaya sen git diyorum olmaz beni yol tutyo diyo burda diğer torunlarım var diyo sen güzel çocuk bakarsın diyo benim şarteller atıyo arıyorlar açmıyorum bu sefer eşimi bunaltıyorlar..
şimdi gene aramış ee sen gidersin 40 ı çıkana kadar bakarsın kızıma diyor:33: hadeee benimkiler bu sefer hepten geldi ya anne kırmıyım dedim ama siz beni hizmetçimi sanıyorsunuz benim ne işim olur orada kocam istemiyo zateb neyin ısrarını ediyosun..
ben doğum yaptığımda sen beni arayıp bi geçmiş olsun dedinmiki benden bunu talep ediyorsunuz dedim..
bende yalnız başıma bi çocuk büyütüyorum niye beni düşünmüyosun dedim..
sanki ben bunları söylememişim oda duymamış gibi hala git git diyo benim tansiyon aldı başını gitti hiç umrundamı:63:
bacılarım siz bari bana bi akıl verin benmi çok fesadım yoksa bunlarmı çok akıllı ...
hiç tanımadığım bilmediğimbi ev kocasını 1 kere görmüşüm zaten...
onun bisürü görümcesi var kaynanası var anası var bunlarıda geçtim 2 tane gelinleri daha var ben yumuşak başlıyım diye mi oluyor bunlar :20:
offf off çok bunalmışım kızlar çok uzun oldu kusuruma bakmayın artık okuma zahmetinde bulunan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim ..:71:
Allah yardımcınız olsun

Güler misin, ağlar mısın?
Zaten cevabını vermişsiniz ama hala kendi havasında kayınvalide, ne desen boş yani.
Boşverin, her defasında lafı uzatmadan -gitmiyorum-diyin geçin.
Zamanı gelince de bakarlar çaresine, siz mi düşüneceksiniz.

Anası danası dururken zeynep niye baksın ki

Millet de bi garip. Hayır çocuğun olmasa, bakacak kimsesi olmasa amenna, yazıktır müşlük durumda git bak derdim ama senin de ailen çocuğun var ona kim bakacak; eşin nolacak İstanbulda :)))

Sen kayınvalidene söylemek yerine görümcene söyle direk; tamam ben de gelmeyi isterim ama uygun olmaz. Çocuğum var orda onunla rahat edemem hem eşim de var, gelip 40 gün sana bakamam kusura bakma lütfen de.

bence hiç kendini üzme kendini de boşuna kötü etme.en mantıklısı eşin arasın anne ben yollamıyorum ben burda tek başıma kırk gün ne yaparım sefil olurum yemek çamaşır falan idare edemem desin hem görümcenin eşini de bahane etsin uygun düşmez senin için onun yanında rahat edemez ben göndermem desin.ne olsa oğlu onun dedikleri batmaz senin ki batar benim düşüncem bu.

Güler misin, ağlar mısın?
Zaten cevabını vermişsiniz ama hala kendi havasında kayınvalide, ne desen boş yani.
Boşverin, her defasında lafı uzatmadan -gitmiyorum-diyin geçin.
Zamanı gelince de bakarlar çaresine, siz mi düşüneceksiniz.

gerçekten gülsemmi ağlasammı bilemedim valla daha doğuma aylar var şimdiden neyin pazarlığına başlamışlarsa...
valla çok dedim gelmiyorum diye ama ısrar üstüne ısrar sanki sultanımız şehzade doğuruyor..
yok böyle bişey ben böyle bişey görmedim yaaa ..
açık açık söylüyorum 5 dk ya bidaha ararlar :37:

çocuğun vs olmasa olur belki diycem ama seninde çocuğun var eşinde yollamıyor ki annesi gitsin sanamı kalmış annenin görevi o .bence hiiç sıkma kendini gidicek tek kişi annesi :51:

Anası danası dururken zeynep niye baksın ki

Millet de bi garip. Hayır çocuğun olmasa, bakacak kimsesi olmasa amenna, yazıktır müşlük durumda git bak derdim ama senin de ailen çocuğun var ona kim bakacak; eşin nolacak İstanbulda :)))

Sen kayınvalidene söylemek yerine görümcene söyle direk; tamam ben de gelmeyi isterim ama uygun olmaz. Çocuğum var orda onunla rahat edemem hem eşim de var, gelip 40 gün sana bakamam kusura bakma lütfen de.

ahh ah canım demedimmi sanıyosun görümceme neler dedim neler beni geçtim 1 sokak ötesinde kendi görümcesi oturuyor hemde dul gelsin o baksın diyorum yokk enayi varya burda gelirkende senin çocuğun eskilerini battaniyelerini falanda getir diyo:52:
hadi durumu yok yazık desem karı koca 2 senedir çalışıp biriktiriyorlar araba aldılar..
biz doğru dürüst eşimle birikim yapamazken pişkinliğinde bu kadarı yani..
elbisede falan değilim ihtiyacı olduğunu bilsem koşa koşa götürürüm insanı enayi yerine koymaları bunaltıyo beni..

bence hiç kendini üzme kendini de boşuna kötü etme.en mantıklısı eşin arasın anne ben yollamıyorum ben burda tek başıma kırk gün ne yaparım sefil olurum yemek çamaşır falan idare edemem desin hem görümcenin eşini de bahane etsin uygun düşmez senin için onun yanında rahat edemez ben göndermem desin.ne olsa oğlu onun dedikleri batmaz senin ki batar benim düşüncem bu.

eşim aradı ben karımı kimsenin hizmetçisi yapamam o kadar değerliyse kızın git bak o zaman kızına dedi
ama beni yol tutuyo ben yaşlı kadınım diyo hanımefendi...

çocuğun vs olmasa olur belki diycem ama seninde çocuğun var eşinde yollamıyor ki annesi gitsin sanamı kalmış annenin görevi o .bence hiiç sıkma kendini gidicek tek kişi annesi :51:

bende öyle söylüyorum ama kime söylüyosun en çok gücüme giden noktada ben doğum yaptığımda biri beni aramadı geçmiş olsun diye şimdilerde biricik gelin oldum...
enayi yerine koyuyolar insanı ona kızıyorum

sen ona "ollduuuuuuuuuuuuu gözlerim dolduuuuuuu" de arkadaşım.
Hey allahım yaaaa dünya kendi etraflarında dönüyor sanıyor bu tipler..:47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
güzelim bana soracak olursan hc işin olmaz derım ne işin var elın evınde hem kocasınıda tanımıyosun sen nasıl rahat edecenkı orada gıtsın kocasının kardeslerı bacıları baksın sen burada 40 gun kocanı bırakacan bı basına adamada yazık gunah ne yiyip ne içeçen senın kocan burada hıc onu dusunende yok cocugunda varmıs allah abgıslasın zaten o cocuk sana yeter de artar bırde ustune bılmedıgın rahat edemıyecegın bı evde gecırecegın kırk gun dahası ufak oglun bı bebek ve bı lohusa aman gülüm aman boşverrrrrrr sen ınat et gıtme kım nederse desın elbetkı anlıyacaklar dır senınde ne kadar zok kararlı oldugunu ne bu canım sankı sabah akşam doguracakda acıl bı durum varda bole adamı strese sokuyorlar sımdıden sen uydur bısıyler ha baktın bunlar hıc laftan anlamıyorlar annen le anlaş hatta esınlede anlaş annem o tarıhde amelıyat olacakmıs ben onun yanına refakatçi gıdecem de yalan soyle nereden bılecekler sen buradan dogruyu soluyorsunda gıtmek ıstemıyorum dıyosunda sankı laftanmı anlıyorlar sen genede bana sorarsan o gunlere dek gelecek şöle sıkı bı bahane uydurma bak yalan dolan napacan guzelım maksat bahane olsun sana

sen ona "ollduuuuuuuuuuuuu gözlerim dolduuuuuuu" de arkadaşım.
Hey allahım yaaaa dünya kendi etraflarında dönüyor sanırım bu tipler..:47::47::47::47::47:

bi onlar ana kuzu su zaten biz ağaç kovuğundamı büyüdüler sanıyorlar nedir anlamadım :63:

bende öyle söylüyorum ama kime söylüyosun en çok gücüme giden noktada ben doğum yaptığımda biri beni aramadı geçmiş olsun diye şimdilerde biricik gelin oldum...

asla enayi yerine koydurma kendini inatçı ol

sorunlu bu millet ya canım takma kafana eşinde istemiyor zaten gitmeyeceğin belli iyi laf söylemişin ama anlayana onlar anlamak istememiş illa dedikleri olacak açma bence telefonları eşinde ben istemiyorum desin susarlar belki o zaman..

güzelim bana soracak olursan hc işin olmaz derım ne işin var elın evınde hem kocasınıda tanımıyosun sen nasıl rahat edecenkı orada gıtsın kocasının kardeslerı bacıları baksın sen burada 40 gun kocanı bırakacan bı basına adamada yazık gunah ne yiyip ne içeçen senın kocan burada hıc onu dusunende yok cocugunda varmıs allah abgıslasın zaten o cocuk sana yeter de artar bırde ustune bılmedıgın rahat edemıyecegın bı evde gecırecegın kırk gun dahası ufak oglun bı bebek ve bı lohusa aman gülüm aman boşverrrrrrr sen ınat et gıtme kım nederse desın elbetkı anlıyacaklar dır senınde ne kadar zok kararlı oldugunu ne bu canım sankı sabah akşam doguracakda acıl bı durum varda bole adamı strese sokuyorlar sımdıden sen uydur bısıyler ha baktın bunlar hıc laftan anlamıyorlar annen le anlaş hatta esınlede anlaş annem o tarıhde amelıyat olacakmıs ben onun yanına refakatçi gıdecem de yalan soyle nereden bılecekler sen buradan dogruyu soluyorsunda gıtmek ıstemıyorum dıyosunda sankı laftanmı anlıyorlar sen genede bana sorarsan o gunlere dek gelecek şöle sıkı bı bahane uydurma bak yalan dolan napacan guzelım maksat bahane olsun sana

canım bu yeni değil bu daha ilk hamile olduğunu öğrendiklerinden beri tepemdeler eşim aradı kızdı onlara ben her defasında reddediyorum nasıl varlıklar anlamadım ..
ama hep benim suçummm hep yumuşak başlı gelin oldum saygısızlık etmim dedim hoooop bugün yediğim hurmalar beni tırmalıyo işte:95:

ay ben bunu ılk yorumumdan sonra okudum haa sana bunuda yapdılarsa hıc işim olmaz dıyecen cekılecen kenara oldu canım harbıdende dedıgın gıbı enayı vardı burada boşverrrrrr bak ne guzel kocanda arkanda sen inadım ınat de gıtme sakına canım cok zorluk cekersın bılmedıgın bı ev memleket sana zulum olur benden demesı bu senın basına gelen benım cok yakın arkadasımın basına geldı benım arkadasım gıttı ama inankı bınpışmannnn oldu ne rezıllık cektı kız orada kocası burada ondan dıyorum kocanada yazık gunah

hiçkimse evinin düzenini bozmak çocuklarını kocalarını bırakıo gitmek istemiyorlar anlaşılan
kardeşi anneleri gitmiyorsa siz neden düzeninizi bozup gidesiniz ki
kusura bakmayın ama sizi kullanmaya çalışıyorlar
kesinlikle gitmeyin
benim bebeğim küçük daha ben onu idare edemiyorum iki bebekle birden uğraşamam deyin

İnsanlar ne kadar pişkin, ne kadar yüzsüz olmuşlar gerçekten inanamıyorum :53: Arkadaşım valla Allah sana sabır versin bu durum karşısında. Hem senin doğumunda sana bir faydaları dokunmamış, hem de şimdi kızını mı baktıracakmış kayınvaliden?? yani diğer arkadaşların da dediği gibi; hiç kimsesi olmasa, başıboş olsa neyse diyeceğim de, o kadar insan varmış, bir seni mi bulmuşlar baktıracak?? Bu kadın sana güvenerek mi çocuk doğurmaya karar vermiş anlamadım ki :19: Benim kayınvalidem de ben çocuk bakamam herkes kendi çocuğuna baksın dedi geçenlerde ama 8 yaşında görümcem var benim onu her fırsatta bana bırakır, ben ilgilenemiyorum ödevlerini sen yaptır der. Böyle işte bunlar, ne diyeyim artık.. :19:

Back