banada yardım edin lütfen:(

ay canım sakın boşanayım deme bir yuva kolay kurulmuyor kocan belki düzelir buradakilerin tuzu kuru yuvayı dişi kuş yapar bol bol dua et benim evliliğimde de çok rerererörörö.....
Bunları duymak için başlık açtıysan;işte yanıtın.Güzel bir afyon bol bol çiğneyebilirsin.
Yok gerçekten yardım istiyorsan öncelikle kendine gel.Saçından sürülüp yere fırlatılan bir kadın olarak ne yapman gerektiği gayet açık ve net.
Darp raporu alıp,tazminatlı bir dava açıp çatır açtır boşanmak.
He boşanmak istemiyorum diyorsan o zaman ilk yazdıklarımı tekrar tekrar çiğneyebilirsin.
teşekkür ederim sağolun

arkadaşlar burda hepiniz boşan boşan diyosunuz da bi sorun bakalım neden boşanmıyor belki bir sebebi var
herşeyi göze almış evlenmek için şimdi ben boşanıyorum dese annesi babası ne dicek hiç düşündünüz mü ?
tamam burda arkadaş eşiyle evlenmek için ısrar etmiş o yanlış ama şimdi napsın yani ailesi şok olacak..
işin tarafına birde bu yönden bakın.. yoksa tabi boşansa rahatlar..
ben insanlara bi türlü bunu anlatamadım zaten ben yalnızca kendimi düşünmüyorum düşünmüş olsam zaten ilk aydan boşanırdım. kusura bakmayın hepiniz boşan boşan diyorsunuz ama bir şeyi düşünmüyorsunuz bu insanlar bunu kaldıracak durumda mı??

merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 9 aylık evliyim ama mutsuzum.eşimle 3 yıllık beraberliğimizden sonra evlendik ama şimdi çok pişmanım. ben onun için çok fedakarlık yaptım ama değmedi. maddi özgürlüğüm var ama boşanmak istemiyorum. 9 aydır ilk haftadan beri 9 kez evden kovdu. en ufak tartışmada küfürle hakaretle evden kovuyor beni. evliliğimizin ilk ayında 2 görümcem bizi güya ziyarete geldi ama evliliğimizi sarstılar abilerine benim onları sürekli evden kovduğumu felan söylemişler. ben öyle bişey yapmama ragmen eşimi inandıramadım. eşim geçen gün yine tartışırken sinirlendi saçımdan tutup beni yere itti. ben napacağım çok kötüyüm dayanamıyorum artık??
Neden boşanmak istemiyorsun? Zorlamanın ne alemi var..

ben insanlara bi türlü bunu anlatamadım zaten ben yalnızca kendimi düşünmüyorum düşünmüş olsam zaten ilk aydan boşanırdım. kusura bakmayın hepiniz boşan boşan diyorsunuz ama bir şeyi düşünmüyorsunuz bu insanlar bunu kaldıracak durumda mı??
peki bizden ne istiyorsun?
şiddet gören bir kadına ne diyelim, üzülme zamanla düzelir mi? falanca bir hoca var git okusun üflesin bir şeyi kalmaz mı?
boşanmayacaksan çekeceksin arkadaşım başka yolu yok.
ne diyelim yani.
sen söyle şunu deyin de, biz de onu diyelim.
boşan
boşanmak istemiyorum
boşanma o zaman, otur dayak ye, bize ne, bizi dövüyor sanki herifçioğlu.

sevgiden belkide daha çok alışkanlıktır bilmiyorum..
Ama sevgi karşılıklı olursa güzeldir. Mesela sen onu seviyorsun, onla evli olmasan da evde oturup sevebilirsin.. O sana bir şey vermediği sürece, sevgi göstermediği sürece bir de eziyetini çekme.
Belki yeni evliyim ailem üzülür diyorsundur haklısın ama ailen bu durumda olduğunu bilse sana bunu neden çektin demez mi? Ona boşanmak istediğini söyle belki kaybetmekten korkarsa düzelir, korkmayıp aynen devam ederse zaten kaybetmeyi takmıyordur boşanırsın. hakkında hayırlısı..

peki bizden ne istiyorsun?
şiddet gören bir kadına ne diyelim, üzülme zamanla düzelir mi? falanca bir hoca var git okusun üflesin bir şeyi kalmaz mı?
boşanmayacaksan çekeceksin arkadaşım başka yolu yok.
ne diyelim yani.
sen söyle şunu deyin de, biz de onu diyelim.
boşan
boşanmak istemiyorum
boşanma o zaman, otur dayak ye, bize ne, bizi dövüyor sanki herifçioğlu.
ben boşanmak istemiyorum dedim, bunu düşünmüyorum demedim. bu konuyu açtıktan sonra çoğu bana boşan dese dahi benim ufkumu açıcak şeyler söylediler ama sen ve senin gibiler eleştirmenin dozunu ayarlayamıyorsunuz. onuda yaşantınıza, yaşamışlıklarınıza veriyorum.

merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 9 aylık evliyim ama mutsuzum.eşimle 3 yıllık beraberliğimizden sonra evlendik ama şimdi çok pişmanım. ben onun için çok fedakarlık yaptım ama değmedi. maddi özgürlüğüm var ama boşanmak istemiyorum. 9 aydır ilk haftadan beri 9 kez evden kovdu. en ufak tartışmada küfürle hakaretle evden kovuyor beni. evliliğimizin ilk ayında 2 görümcem bizi güya ziyarete geldi ama evliliğimizi sarstılar abilerine benim onları sürekli evden kovduğumu felan söylemişler. ben öyle bişey yapmama ragmen eşimi inandıramadım. eşim geçen gün yine tartışırken sinirlendi saçımdan tutup beni yere itti. ben napacağım çok kötüyüm dayanamıyorum artık??
İlla boşanmayacağım diyorsanız yapılabilecek en mantıklı şey eşinizi kolundan tuttuğunuz gibi bir psikoloğa götürüp öfke kontrol tedavisine sokmak olacak... Henüz 9 aylık evlisiniz şimdiden şiddet başlamış. E bunun 9, 19, 29 yılı da var.. Bir önemli tavsiyem de eşinizin öfke kontrol problemini çözmeden asla çocuk yapmayın. Çocuğunuza göstereceği şiddet size gösterdiği şiddetten daha can yakıcı olur.. Aranızdaki sevgi ve saygının tamamen bitip evliliğinizin felakete sürüklenmemesi adına benim size nacizane tavsiyem budur..

Ama sevgi karşılıklı olursa güzeldir. Mesela sen onu seviyorsun, onla evli olmasan da evde oturup sevebilirsin.. O sana bir şey vermediği sürece, sevgi göstermediği sürece bir de eziyetini çekme.
Belki yeni evliyim ailem üzülür diyorsundur haklısın ama ailen bu durumda olduğunu bilse sana bunu neden çektin demez mi? Ona boşanmak istediğini söyle belki kaybetmekten korkarsa düzelir, korkmayıp aynen devam ederse zaten kaybetmeyi takmıyordur boşanırsın. hakkında hayırlısı..
Sanki onların yüzüne bi daha bakamayacakmışım gibi geliyor, sanki onların üzülmesinden benim çektiklerim daha hafif gibi geliyor..

tek pozitif cümle okumadım şurada. Yazmadığın neler vardır kim bilir..
Başından bu şekilde olan bir evlilikten asla düzelme bekleme. Çünkü insanların mayasını düzeltmek imkansıza yakın.

İlla boşanmayacağım diyorsanız yapılabilecek en mantıklı şey eşinizi kolundan tuttuğunuz gibi bir psikoloğa götürüp öfke kontrol tedavisine sokmak olacak... Henüz 9 aylık evlisiniz şimdiden şiddet başlamış. E bunun 9, 19, 29 yılı da var.. Bir önemli tavsiyem de eşinizin öfke kontrol problemini çözmeden asla çocuk yapmayın. Çocuğunuza göstereceği şiddet size gösterdiği şiddetten daha can yakıcı olur.. Aranızdaki sevgi ve saygının tamamen bitip evliliğinizin felakete sürüklenmemesi adına benim size nacizane tavsiyem budur..
çok teşekkür ederim.

Başından bu şekilde olan bir evlilikten asla düzelme bekleme. Çünkü insanların mayasını düzeltmek imkansıza yakın.
En çok merak ettiğim ne biliyormusunuz??? Mutlu evlilikler nasıl, eşleri onlara nasıl davranıyor. herkes mi böyle yoksa biz mi azınlıktayız.

ben boşanmak istemiyorum dedim, bunu düşünmüyorum demedim. bu konuyu açtıktan sonra çoğu bana boşan dese dahi benim ufkumu açıcak şeyler söylediler ama sen ve senin gibiler eleştirmenin dozunu ayarlayamıyorsunuz. onuda yaşantınıza, yaşamışlıklarınıza veriyorum.
istediğine verebilirsin. ama şunu söyleyeyim ki durduğun yer başkalarının yaşanmışlıklarını eleştirebileceğin bir nokta değil, önce yoğurdum ekşi demeyi becer.
ikincisi senin ufkunu açmak gibi bir zorunluluğum yok.
sen kalkıp hem maddi imkanım var, hem şiddet görüyorum, hem de bu insanlar bunu kaldırabilir mi yazarsan ben senin ufkunu açmam.
eğer bunları maddi imkanı olmayan, kocasını bırakıp ailesinin yanına gitmek zorunda olan bir kadın yazıyor olsaydı, tepkim farklı olurdu
ama maddi imkanı olduğu halde ailesini öne sürüp boşanamam diyen bir kadını anlamak zorunda değilim.
söylediklerim sert geldi değil mi? kocanın saçını çekmesinden daha mı sert? ona da böyle diklenebiliyor musun? sanmam, nasılsa sanaldasın değil mi?
her neyse. işte sana ufkunu açacak şey:
bir daha şiddet gördüğünde üzerini bile değiştirmeden olduğu gibi hastaneye git darp raporu al, şikayetini savcılığa ver, uzaklaştırma kararı çıkar. ailen seninle görüşmediği için eşinin sana psikolojik şiddet uyguladığını söyle.
boşanmasan da şikayetçi olman gözünü korkutmaya yeter belki.

Sanki onların yüzüne bi daha bakamayacakmışım gibi geliyor, sanki onların üzülmesinden benim çektiklerim daha hafif gibi geliyor..
Anne ya da baba hangisine yakınsanız konuyu bir açın bence. Ben kuzenimde şahit olmuştum. Elalem kimmiş, bizim emeğimiz masrafımız neymiş, sen 1 gün çektiysen o evde ben bu evde nasıl rahat oturmuşum da farketmemişim demişti amcam..

En çok merak ettiğim ne biliyormusunuz??? Mutlu evlilikler nasıl, eşleri onlara nasıl davranıyor. herkes mi böyle yoksa biz mi azınlıktayız.
Bu derin bir konu. Bunu anlamadan önce kendi sorununu anlaman lazım.
Neden eşin böyle davranıyor.
Tanışma döneminde hiç mi tanımadın onu. anlattıkların çok ciddi şeyler. Kişilik bozukluğuna giriyor.

X