- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
tamam teşekkür ederim deniyeceğim.insallah olumlu olur, ama kendinizi net ifade edin susmayin, alltan almayin bence. Bicagin kemige dayandığını hissettirin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam teşekkür ederim deniyeceğim.insallah olumlu olur, ama kendinizi net ifade edin susmayin, alltan almayin bence. Bicagin kemige dayandığını hissettirin
yavrum dedim ya, çözümsüz. susmayı becerip oturacaksın, haa oturmak da bir süre sonra çözüm olmuyor. adam oturduğun yerde gelip seni taciz ediyor. ya bu böyle devam edecek diyip, o lafları tavırları sindireceksin ya da eyvallah diyeceksin. ama ben de kendime bunu artık yakıştıramıyorum. bak benim 5 yıl geçti, hala çocuk yapma cesaretim yok, ama Allah'a da yalvardım, hayırsızsa bana bu evlilikten çocuk verme diye. arada mutluyken istedim ama olmadı işte. inan burda yazılanlar acı ama gerçek.peki sizin çözümünüz ne oldu??
öncelikle Allah rahmet eylesin, başın sağolsun. inan ki ben bir gün bile durmam elalem nederlerde çok umrumda değil ahh annem ve babam. onlar o kadar emek verdi ki ailem resmen beni gelin aldılar yani o kadar ki herşeyi onlar halletti. eşim yetim olduğu için kıyamadılar ama o bana çok güzel kıydı. bazen çok fedakarlık yapıyorsun ve galiba bu yüzden karşındaki senin kıymetsiz zannediyor. benim o kadar çok zoruma gidiyor ki diyorum annem babam duysa kahrolur o kadar üzülürlerki belki benden bile çok.yavrum dedim ya, çözümsüz. susmayı becerip oturacaksın, haa oturmak da bir süre sonra çözüm olmuyor. adam oturduğun yerde gelip seni taciz ediyor. ya bu böyle devam edecek diyip, o lafları tavırları sindireceksin ya da eyvallah diyeceksin. ama ben de kendime bunu artık yakıştıramıyorum. bak benim 5 yıl geçti, hala çocuk yapma cesaretim yok, ama Allah'a da yalvardım, hayırsızsa bana bu evlilikten çocuk verme diye. arada mutluyken istedim ama olmadı işte. inan burda yazılanlar acı ama gerçek.
şu an ayrıyım, henüz bir kaç gün oldu. saçma sebepli kavga çıkardı, bir sürü beni üzen suçlama yaptı, akşam eve gitmedim, ayrılmak hatta benden kurtulmak istediğini söylüyor şu an. bizde de bir sürü etken var etraftan, ama hiç bir şey bahane değil inan ki. aynı saçmalığı ben yapmadığıma göre. yakın zamanda babamı ve annemi peşpeşe kaybettim. eğer bir saçmalık beklenecekse ben yapabilirdim ama o yaptı.
seninki saçma sapan şeylerde doluyorsa,ileride daha büyük sıkıntılarda sana nasıl davranır düşünmek istemiyorum.
dik durasin diye herkes sert eleştirdi. ayy canım kiyamam desek sadece seni daha çok iclendirirdikbakalım hayat sizlere ne türlü sınavlar sunacak, o zaman kendinizlede bu kadar dalga geçebilecekmisiniz??
İnan sizlerin bu sert eleştirileriyle inan ki şuan dimdik ayaktayım. Allah razı olsun. Sağolun eleştiri ile dalga geçmeyi birbirinden ayırt edemeyen insanlar.dik durasin diye herkes sert eleştirdi. ayy canım kiyamam desek sadece seni daha çok iclendirirdik
canım annem ve babana bahsetme yaptıklarından. ben içimde saklayamıyordum ve maalesef anneme anlatıyordum. çünkü ondan başkasına sığınamıyordum. dediğin gibi benden çok üzüldü annem bana. belki şekerinin bu kadar çıkıp, damarlarını tıkamasına ben sebep oldum. sonradan dediler ki " annene anlatma kadın çok üzülüyor" çok bahsetmemeye çalıştım ama annem anlıyordu halimden. işte bak beni düşün, uğruna annemi üzdüğüm, yeri geldi onun uyarılarını dinlemeyip gidip kendimi üzdürdüğüm adam bugün daha bir ay geçmeden bana defol hayatımdan diyor. değmiyor yani, keşke değseydi. kimse senden ve ailenden değerli değil. iyi düşün.öncelikle Allah rahmet eylesin, başın sağolsun. inan ki ben bir gün bile durmam elalem nederlerde çok umrumda değil ahh annem ve babam. onlar o kadar emek verdi ki ailem resmen beni gelin aldılar yani o kadar ki herşeyi onlar halletti. eşim yetim olduğu için kıyamadılar ama o bana çok güzel kıydı. bazen çok fedakarlık yapıyorsun ve galiba bu yüzden karşındaki senin kıymetsiz zannediyor. benim o kadar çok zoruma gidiyor ki diyorum annem babam duysa kahrolur o kadar üzülürlerki belki benden bile çok.
ailemden kimsenin haberi yok onları üzmemek için kendi kendime ediyorum eziyeti bende. Bence hayvanı bile eğitemezsin kötü sözle dayakla. Bir müddet daha sabretmeye çalışacağım. çünkü biz güye severek evlendik, herşeyi herkesi karşımıza alarak. onun tarafı zerre umrumda değil ama anam, babam beni düşündürüyor. Kendi içimden ona biraz daha zaman veriyorum ama bu süreçten sonra ben olmayacağım.canım annem ve babana bahsetme yaptıklarından. ben içimde saklayamıyordum ve maalesef anneme anlatıyordum. çünkü ondan başkasına sığınamıyordum. dediğin gibi benden çok üzüldü annem bana. belki şekerinin bu kadar çıkıp, damarlarını tıkamasına ben sebep oldum. sonradan dediler ki " annene anlatma kadın çok üzülüyor" çok bahsetmemeye çalıştım ama annem anlıyordu halimden. işte bak beni düşün, uğruna annemi üzdüğüm, yeri geldi onun uyarılarını dinlemeyip gidip kendimi üzdürdüğüm adam bugün daha bir ay geçmeden bana defol hayatımdan diyor. değmiyor yani, keşke değseydi. kimse senden ve ailenden değerli değil. iyi düşün.
tamam canım, ozaman burda kalıp kafanın karşmasına izin verme. herkes yeterince fikir verdi. bence sakince davran ve hareket et, bakalım biraz daha taviz ne getirecek. belki erkekleri kandırmanın yöntemleri diye araştırma yapabilirisin. şu cilve olayları falan belki işe yarar. akılları orda olduğu için işe yarayabilir. tövbe tövbeailemden kimsenin haberi yok onları üzmemek için kendi kendime ediyorum eziyeti bende. Bence hayvanı bile eğitemezsin kötü sözle dayakla. Bir müddet daha sabretmeye çalışacağım. çünkü biz güye severek evlendik, herşeyi herkesi karşımıza alarak. onun tarafı zerre umrumda değil ama anam, babam beni düşündürüyor. Kendi içimden ona biraz daha zaman veriyorum ama bu süreçten sonra ben olmayacağım.
Çözüm; herkes ettiğini çekecek. Ben aşkım, sevgim için göze aldıklarımı geri dönüp utancı içinde yaşayacağım. oda benden boşanınca kendine, ailesine uygun biriyle evlenecek. Ve ben ömür boyu kimseyi sevmeyeceğim ve asla bir evlat sevgisini tadamayacağım.Sana soralim. Cozum ne?
tamam canım. teşekkür ederim. Allah hepimize can sağlığı sonrada mutluluk, huzur versin..tamam canım, ozaman burda kalıp kafanın karşmasına izin verme. herkes yeterince fikir verdi. bence sakince davran ve hareket et, bakalım biraz daha taviz ne getirecek. belki erkekleri kandırmanın yöntemleri diye araştırma yapabilirisin. şu cilve olayları falan belki işe yarar. akılları orda olduğu için işe yarayabilir. tövbe tövbe
Çözüm; herkes ettiğini çekecek. Ben aşkım, sevgim için göze aldıklarımı geri dönüp utancı içinde yaşayacağım. oda benden boşanınca kendine, ailesine uygun biriyle evlenecek. Ve ben ömür boyu kimseyi sevmeyeceğim ve asla bir evlat sevgisini tadamayacağım.
Onun yasını tutmam, ben kendi yasımı tutarım. Zamanımın yasını, emeklerimin yasını, göze aldıklarımın, kırdıklarımın, döktüklerimin yasını tutarım. Ve koskoca hayatımı herkes hata yapabilir gibi bir basit cümleye sığdırılamayacak kadar büyük bir hatayla karartmış bir şekilde yaşar bitiririm.Sence gercekten boylemi yapman gerek?
O sefasini surerken sen yas tutup pismanliklarlami yasamalisin?
Neden boyle dusunuyosun?
kimse hata yapamazmi? Elbette yapar.
Onemli olan toparlaya bilmek duzelte bilmek.
Sana garanti veririm sen bu adamdan ayrildiginda o hatanin cogunu toparlamis olucaksin. Buyuk bi hatadan donmus olucaksin.
Hatadan dogdugun halde geri yas tutmaya niyetleniceksen, sanki dunyada tek o varmis gibi.
Iste buda senin secimin olur.
Ona bisy diyemem.
'Boşanmak istemiyorum' diyerek sana söyleyebileceğim tek mantıklı söze (boşan!) kapıyı kapatmışsın. Maddi özgürlüğün var, evden kovma var, hakaret ve küfür var, şiddet var. Helva yap o zaman.merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 9 aylık evliyim ama mutsuzum.eşimle 3 yıllık beraberliğimizden sonra evlendik ama şimdi çok pişmanım. ben onun için çok fedakarlık yaptım ama değmedi. maddi özgürlüğüm var ama boşanmak istemiyorum. 9 aydır ilk haftadan beri 9 kez evden kovdu. en ufak tartışmada küfürle hakaretle evden kovuyor beni. evliliğimizin ilk ayında 2 görümcem bizi güya ziyarete geldi ama evliliğimizi sarstılar abilerine benim onları sürekli evden kovduğumu felan söylemişler. ben öyle bişey yapmama ragmen eşimi inandıramadım. eşim geçen gün yine tartışırken sinirlendi saçımdan tutup beni yere itti. ben napacağım çok kötüyüm dayanamıyorum artık??
yine sen ve yine aşağılayıcı cevapların..güzelim bızden ne ıstıyorsun lafını söyluyorsunda..o zaman forumda bır derdım var konularını açıp okuma..konuyu yazan mağdur..bızden ne ıstıyorsun lafa bak yaa ..bende bı konu açmıştım sonra sen açıklayıcı bı cevap yazdıktan sonra ınanmamıştım ama gene de özur dılemştım..şimdı bu forumda gene karşıma çıktın demekkı hıslerım doğruymuş.ukala kadınValla ne diyim bosanmiyacaksan cek o zaman bizden ne istiyosun
hiç komık deılsınOoob maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın saç surumeler falan yabadabaduuuuu