banada yardım edin lütfen:(

Eşinle aile terapistine, psikologa, psikiyatriste gidin hangisinden yarar sağlayabilirseniz artık. Yok ben gitmem derse yapacak bir şey yok. Ya susup tamamen suyuna gideceksin ve ne isterse aynen o olacak ya da boşanacaksın. Bir de dışarı da konuşmayı deneyin. Bu da işe yarayabiliyor belki. 2 arkadaş gibi birbirinizi suçlamadan konuşmaya çalışın. O dinlesin sen anlat, sen dinle o anlatsın. En yakın arkadaşınızla dertleşiyormuş gibi.
Yalnız şunu unutma sana eziyet edebileceğini ve senin ne olursa olsun bunu çekeceğini düşünürse önünü alamayabilirsin. Tamamen onun dünyasını yaşamaya hapsolursun.
Aynalar filmi var korku filmi. O filmde filmin sonunda adam aynanın arkasında hapsoluyor. Tüm dünyayı görüyor, her şeyin farkında ama çaresiz çünkü çıkış yolu yok, imkansız artık oradan kurtulması. Kendini böyle bir durumda sanıyor olabilirsin ama değilsin. Kendine güven, hayattaki en büyük zorluğun bu olsun aşılmayacak dert değil.

Hayatınızı zehir zemberek geçirmeye razısın. .
biz ne yapabiliriz senin için.
.

sdseda sdseda benim senle hiçbir derdim yok

Sadece profil resimleriniz benziyor diger üyelerin profil resimlerine diye yazdim

Ama siz ne anladınız benim sizi o hayvana benzettigimi anladınız

Tövbe haşa ben öyle asla Allah ın yarattığı bir kulu asla bir hayvana benzetmem

Ben açıkladım yanlış anladiginizi sadece ne kadar çok koala avatarli uye var diye

Tamam sizde bende karşılıklı özür diledik konu kapandı

Daha niye pirim yapmaya çalışıyorsunuz

Tamam bende koala koyacam profilimi sizde bana yazın bekliyorum

ufff ne saçma konuşuorsun sen benı boşver konu sahıbı ıçın yazdıgın ukalalaık ne anlama gelıor onu bı açıkla
bosanmiyacaksan cek o zaman bizden ne istiyosun ! demışsınya hanı ?

onun Türkçesi hiç komik değilsin :KK66:
ama bak anlamışsın nıhayetınde :))) bırde bebek sahıbısın bıraz olgun olur ınsan allah kımseyı cahıl yapmasın..sende evlısın senınde başına gelebılır ..:

yaaa artık forumdakı ınsanların cahıllıgınden nefret etmeye başladım..yok bizden ne ıstıyorsun,, yok kaderinse çekeceksın yok bılmemne..yaa arkadaşlar ılla konu sahıplerı sızden bı çare beklemıor ..ınsan içini rahatlatmak amacıyla da konu açabılır ne kadar anlayışsız görgusuz kara cahıl ınsanlar var bu forumda yazık ya sadece acıyorum..

İlk yıl kavga oluyor da evden kovması çok ağır. Bence o evi terket uzun süre dönme. Pişman olup sürünene kadar..

merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 9 aylık evliyim ama mutsuzum.eşimle 3 yıllık beraberliğimizden sonra evlendik ama şimdi çok pişmanım. ben onun için çok fedakarlık yaptım ama değmedi. maddi özgürlüğüm var ama boşanmak istemiyorum. 9 aydır ilk haftadan beri 9 kez evden kovdu. en ufak tartışmada küfürle hakaretle evden kovuyor beni. evliliğimizin ilk ayında 2 görümcem bizi güya ziyarete geldi ama evliliğimizi sarstılar abilerine benim onları sürekli evden kovduğumu felan söylemişler. ben öyle bişey yapmama ragmen eşimi inandıramadım. eşim geçen gün yine tartışırken sinirlendi saçımdan tutup beni yere itti. ben napacağım çok kötüyüm dayanamıyorum artık??
duzelir diye dusunup cocuk yapma ne olur.

yaaa artık forumdakı ınsanların cahıllıgınden nefret etmeye başladım..yok bizden ne ıstıyorsun,, yok kaderinse çekeceksın yok bılmemne..yaa arkadaşlar ılla konu sahıplerı sızden bı çare beklemıor ..ınsan içini rahatlatmak amacıyla da konu açabılır ne kadar anlayışsız görgusuz kara cahıl ınsanlar var bu forumda yazık ya sadece acıyorum..
yook olur mu, hemen mukemmel kadin durusu sergilemeleri, konu sahibini haşlayip iyi bi ego tatmini yapmalari lazim..

yook olur mu, hemen mukemmel kadin durusu sergilemeleri, konu sahibini haşlayip iyi bi ego tatmini yapmalari lazim..
aynen yaa üç kişiden biri paso eleştırmece daha yukarda yine birileri(Hayatınızı zehir zemberek geçirmeye razısın. .
.) yazmış...ama geçmiş mesajlarına konularına baksanız bu insanların ,hepsı kocadan çekmemişse kesın ve kesın kayınvalide yada görumceden çekmiş dunya kdr bunla ılgılı konulara mesaj atmışlıkları da vardır..herkes 4 4 lük sanki ..hemen bı ezme aşağılama bu ınsanları gerçekten merak edıyorum hayatlarında hıçmı sorunları yok..

aynen yaa üç kişiden biri paso eleştırmece daha yukarda yine birileri(Hayatınızı zehir zemberek geçirmeye razısın. .
.) yazmış...ama geçmiş mesajlarına konularına baksanız hepsı kocadan çekmemişse kesın ve kesın kayınvalide yada görumceden çekmiş dunya kdr bunla ılgılı konulara mesaj atmışlıkları da vardır..herkes 4 4 lük sanki ..hemen bı ezme aşağılama bu ınsanları gerçekten merak edıyorum hayatlarında hıçmı sorunları yok..
tamamen eziklik başkada açıklama yok

Eşinle aile terapistine, psikologa, psikiyatriste gidin hangisinden yarar sağlayabilirseniz artık. Yok ben gitmem derse yapacak bir şey yok. Ya susup tamamen suyuna gideceksin ve ne isterse aynen o olacak ya da boşanacaksın. Bir de dışarı da konuşmayı deneyin. Bu da işe yarayabiliyor belki. 2 arkadaş gibi birbirinizi suçlamadan konuşmaya çalışın. O dinlesin sen anlat, sen dinle o anlatsın. En yakın arkadaşınızla dertleşiyormuş gibi.
Yalnız şunu unutma sana eziyet edebileceğini ve senin ne olursa olsun bunu çekeceğini düşünürse önünü alamayabilirsin. Tamamen onun dünyasını yaşamaya hapsolursun.
Aynalar filmi var korku filmi. O filmde filmin sonunda adam aynanın arkasında hapsoluyor. Tüm dünyayı görüyor, her şeyin farkında ama çaresiz çünkü çıkış yolu yok, imkansız artık oradan kurtulması. Kendini böyle bir durumda sanıyor olabilirsin ama değilsin. Kendine güven, hayattaki en büyük zorluğun bu olsun aşılmayacak dert değil.
filmi anlatmayaydin iyiydi :KK53:

ama bak anlamışsın nıhayetınde :))) bırde bebek sahıbısın bıraz olgun olur ınsan allah kımseyı cahıl yapmasın..sende evlısın senınde başına gelebılır ..:
Haklısın Allah kimseyi cahil yapmasın kardeşim..hadi Allaha emanet ol..anlaşılan saç surumenin sevgi tavrı olduğu diyarlardansın...

O sewginde biter bir gün. Yani bende oyle oldu.o kadar gereksz seylere agzini bozdu ne kufurler duydm we sonrasnda bi özr bile yok hatta kadnlk görewini mecbur yapmak zorndasn o yataga girmek igrenc geliyordu halada öyle ama maddi gucum olsa boyle olmazdi diye düşünüyorum.

ufff ne saçma konuşuorsun sen benı boşver konu sahıbı ıçın yazdıgın ukalalaık ne anlama gelıor onu bı açıkla
bosanmiyacaksan cek o zaman bizden ne istiyosun ! demışsınya hanı ?
Arkadaş beni alintilyacagina diğer üyeler daha sert yorum yapmış onlara iki çift söz yazsan ya hem niye bana taktin sen konu sahibinin avukatimisin birak konu sahibi alintilasin beni ben onunla yazisayim

Konu sahibi bosanmayi istemiyo dayak yiyormuş daha ne yazalim

Biz nasil yardım edelim daha başka hem konu aciliyor hem yorum begenilmiyo

Burda kimse kimseyi tanimiyo
Ne yazsaydim vah tuh ne biçim kocan var pis adam diyemi yazsaydim ne faydası olacak konu sahibine

Sert yorumlar bazen kendine getirir ben napiyorum ya böyle dayak yiyerek hayatmi gecer baslarim böyle evlilige der ve herkes kendi yolunu cizer

Bosansin çekmek zorunda degil ama konu sahibi bosanmak isyemiyorum diyo
Çalışan bir kadin ekonomik özgürlüğü var

Çalışmayan bi bayan olsa gidecek yeri olmasa ona şöyle yazardim onu cekmek zorunda degilsin kadin siginma evine git kendine yeni bir hayat kur böyle yazardim

Ama konu sahibi hem çalışıyor hem dayak yiyor hemde bosanmiyor

O zaman sorarlar adama biz ne yapabiliriz

Ben parkbyull parkbyull arkadaşın yazdığı mesaja karşılık verdim güldüm mesajina saçından surukluyormus yabadabaduuuu yazmış bende yemek hazirmi vilma yazdim

Konu sahibiyle ilgisi yok anladinmi şekerim

O sewginde biter bir gün. Yani bende oyle oldu.o kadar gereksz seylere agzini bozdu ne kufurler duydm we sonrasnda bi özr bile yok hatta kadnlk görewini mecbur yapmak zorndasn o yataga girmek igrenc geliyordu halada öyle ama maddi gucum olsa boyle olmazdi diye düşünüyorum.
benim maddi gücüm var onunla alakası yok bence.

Arkadaş beni alintilyacagina diğer üyeler daha sert yorum yapmış onlara iki çift söz yazsan ya hem niye bana taktin sen konu sahibinin avukatimisin birak konu sahibi alintilasin beni ben onunla yazisayim

Konu sahibi bosanmayi istemiyo dayak yiyormuş daha ne yazalim

Biz nasil yardım edelim daha başka hem konu aciliyor hem yorum begenilmiyo

Burda kimse kimseyi tanimiyo
Ne yazsaydim vah tuh ne biçim kocan var pis adam diyemi yazsaydim ne faydası olacak konu sahibine

Sert yorumlar bazen kendine getirir ben napiyorum ya böyle dayak yiyerek hayatmi gecer baslarim böyle evlilige der ve herkes kendi yolunu cizer

Bosansin çekmek zorunda degil ama konu sahibi bosanmak isyemiyorum diyo
Çalışan bir kadin ekonomik özgürlüğü var

Çalışmayan bi bayan olsa gidecek yeri olmasa ona şöyle yazardim onu cekmek zorunda degilsin kadin siginma evine git kendine yeni bir hayat kur böyle yazardim

Ama konu sahibi hem çalışıyor hem dayak yiyor hemde bosanmiyor

O zaman sorarlar adama biz ne yapabiliriz

Ben parkbyull parkbyull arkadaşın yazdığı mesaja karşılık verdim güldüm mesajina saçından surukluyormus yabadabaduuuu yazmış bende yemek hazirmi vilma yazdim

Konu sahibiyle ilgisi yok anladinmi şekerim
yaa halen aynı şeyler ben gelipte size kişisel olarak amberim nolur benim için bişey yap demedim. pas geçebilirdiniz yorum atmayada bilirdiniz zorunluluk yokki.

X