banada yardım edin lütfen:(

yok hayatım, ben dayak arsızı değilim. bir kere el kaldırdı mı bana karşımdaki soluğu mahkemede alırım.
edit: evet, kocalarından dayak yiyen kadınları kıskanıyorum.
haydi sana hayırlı polemikler.
ben kaçar.
polemiği seven sensin, susmuş susmuş sonra da aman konuşayımda ne olursa olsun diye konuşuyorsun işte

yaaa artık forumdakı ınsanların cahıllıgınden nefret etmeye başladım..yok bizden ne ıstıyorsun,, yok kaderinse çekeceksın yok bılmemne..yaa arkadaşlar ılla konu sahıplerı sızden bı çare beklemıor ..ınsan içini rahatlatmak amacıyla da konu açabılır ne kadar anlayışsız görgusuz kara cahıl ınsanlar var bu forumda yazık ya sadece acıyorum..

Sadece içinizi dökmek ve bir yere yazmak istiyorsanız , kimse size yorum yapsın istemiyorsanız forumun farklı bölümlerine yazmanız gerekiyor. Sizce ne yapmalıyım ? Fikir verebilecek olan var mı ? yazıyorsanız insanlar sorunuza yanıt verir ve derdiniz için çözüm üretmeye çalışır. Zaten normal olanı da bu değil mi ?

Sadece içinizi dökmek ve bir yere yazmak istiyorsanız , kimse size yorum yapsın istemiyorsanız forumun farklı bölümlerine yazmanız gerekiyor. Sizce ne yapmalıyım ? Fikir verebilecek olan var mı ? yazıyorsanız insanlar sorunuza yanıt verir ve derdiniz için çözüm üretmeye çalışır. Zaten normal olanı da bu değil mi ?
evet bende bunu anlatmaya çalışıyorum normal olan çözüm üretmek dalga geçmek değil

evet bende bunu anlatmaya çalışıyorum normal olan çözüm üretmek dalga geçmek değil

mutsuz , çözüm olarak üretilebilecek seçenekleriniz çok az maalesef ki. Konunuzu örnek olay olarak çalıştığınız üniversitede öğrencilere anket olarak dağıtsanız ve yanıt isteseniz sizce yanıtları ne olurdu ?

ben insanlara bi türlü bunu anlatamadım zaten ben yalnızca kendimi düşünmüyorum düşünmüş olsam zaten ilk aydan boşanırdım. kusura bakmayın hepiniz boşan boşan diyorsunuz ama bir şeyi düşünmüyorsunuz bu insanlar bunu kaldıracak durumda mı??

Anne ve babanızın sizin boşanmanız durumunu neden kaldıramayacaklarını düşünüyorsunuz ? Bu sorunun yanıtını sadece siz verebilirsiniz. Araştırma görevlisi genç bir kadınsınız , yeri gelecek fakültede sizden akıl almak isteyen arkadaşlarınız olacak. Daha çözüm odaklı ve gerçekçi davranmalısınız.

Henüz 9 aylık bir evlilik ve ilk haftadan başlayan evden kovma var. Ne oldu o ilk hafta ? Canım , cicim günleriniz olması gerekirken neden kovma olayı yaşandı ? Bu soruların yanıtını bizimle paylaşmak zorunda değilsiniz. Alın elinize kağıt kalem yazın tek tek. Şu anda neden bu raddeye geldiğini bulmaya çalışıyorsanız olayların , başlangıcına dönmelisiniz.

Saçınızdan sürüklenmeniz , şiddet görmenizin hiç bir bahanesi veya savunusu olamaz. Bugün annem ve babam boşanma mı kaldırır mı , üzülür mü diyorsunuz. Allah korusun ya o tartışmada size bir şey olsaydı ? Yitip giden evlatlarının ardından ne hale gelir anne ve babanız ?

Sen sadece işine gelen yorumlara mantıklı diyorsun. Geri kalanlar mantıksız, dalgacı tu kaka...

Bir de gidip milletin konularına sarıyorsun açık arıyorsun. Ne arabesk bir tip çıktın sen...

Bazı kadınlar dayağı hakediyor lafını haklı çıkarmaya çalışıyorsun di mi? Asıl amacın bu...

Sen sadece işine gelen yorumlara mantıklı diyorsun. Geri kalanlar mantıksız, dalgacı tu kaka...

Bir de gidip milletin konularına sarıyorsun açık arıyorsun. Ne arabesk bir tip çıktın sen...

Bazı kadınlar dayağı hakediyor lafını haklı çıkarmaya çalışıyorsun di mi? Asıl amacın bu...
sen bence bir olaya objektif bakabilmeye çalış ilk önce bana sonra çözüm bulursun

X