banada yardım edin lütfen:(

Niye böyle aşağılar gibi yorum yapıyosunuz?
Bukadar kırıcı olmak zorundamısınız.
Sağlıklı karar veremiyo olabilir ama böylede yorum yapmaya gerek yok bence
Kesinlikle katılıyorum. Bayanın yazdığı durum hoş değil biran önce boşanması gerektiğini bende düşünüyorum ama yorumlar böyle olmamalı.

Valla ne diyim bosanmiyacaksan cek o zaman bizden ne istiyosun
:KK14:
benim sizden kişisel olarak bir isteğim olmadı, genel olarak yazılmış bir konuya yardım etmeyecekseniz, yorumda yazmanıza gerek yok bence. çünkü ben yardım istedim saçma sapan yorum değil.

ne yapalım gelip eşinin kulaklarını mı çekelim? boşanma bu adam düzelir diye teselli mi verelim? tam olarak nasıl bir şey baktın kardeş?
benim sizden kişisel olarak bir isteğim olmadı, genel olarak yazılmış bir konuya yardım etmeyecekseniz, yorumda yazmanıza gerek yok bence. çünkü ben yardım istedim saçma sapan yorum değil.

Fred çakmaktaş yemek hazirmi vilmaaa :KK45::KK70:

peki tartışmalarda siz nasıl tepkiler veriyosunuz? siz de hakaret ediyor musunuz
tartışmaları kim başlatıyor
sebep ne
eski konular da açılıyor mu kavga esnasında

Niye böyle aşağılar gibi yorum yapıyosunuz?
Bukadar kırıcı olmak zorundamısınız.
Sağlıklı karar veremiyo olabilir ama böylede yorum yapmaya gerek yok bence
bu tür durumlarda insanlar zaten sağlıklı karar verse böyle forumlarda insanlara danışmaz ama galiba arkadaşların hayatlarında ki tek kaygıları acaba bugün kimi aşağılasak, kiminle dalga geçsek başka bir uğraşları yok.

peki tartışmalarda siz nasıl tepkiler veriyosunuz? siz de hakaret ediyor musunuz
tartışmaları kim başlatıyor
sebep ne
eski konular da açılıyor mu kavga esnasında
Ya aslında ben biraz zor bir insanım. eskiden açardım eski konuları ama onların bana hiç bir getirisi olmadığını hatta benden götürüsü olduğunu görünce bıraktım. aslında sebepler basit ama eşimin dilinin ayarı yok. çok alakasız bir yerde çok alakasız ağır bir laf kullanıyor o zaman başlıyor tartışma. onun iyi ve huzurlu aile hayatı olmamış bazen buna bağlıyorum anlamaya çalışıyorum felan ama o esnada ben mahvoluyorum.

hmm saclarinizdan surunmesini istemiyorsunuz galiba uçan tekme filanmi seviyorsunuz?
maddi durumun olduğu halde bu adama katlaniyorsaniz ya akıldan yana sıkıntı yaşıyorsunuz ya da dayak müptelası olmuşsunuz bacım
bakalım hayat sizlere ne türlü sınavlar sunacak, o zaman kendinizlede bu kadar dalga geçebilecekmisiniz??

Sizin gitmeyeceğinizden emin olduğu için sürekli kovuyor sizi.. Onu bi şaşırtmayı deneyin olmaz mı ??

bazen gözlerini açılması için kırıcı olmak gerekir kendine ve çoçuğuna yazık etmesin diğe sert tavır iyidir bazen ama dozunda
benim çocuğum yokki, neyin kafasını yaşıyorsunuz. sizde birilerine danışınca demekki karşıdakinden bu tepkiyi alınca ikna oluyorsunuz ama ben öyle değilim, insanım ve güzellikle söylenen sözlere değer veririm.

Bosanmak istemiyorum demenizden sunu anliyorum; ben bir ayiyi nasil insan yaparim yardim edin? Dogru mudur? Yapamazsin guzel kardesim. Tabiatina ters. Seni de anliyorum mücadele etmek istiyorsun, belki hala seviyorsun. Ama sunu unutma, hakaret ve siddet bir erkegin icinde varsa onu duzeltmek profosyonellerin bile zorlanacagi istir. Sadece kv, maddi mesele, gorumce, elti, vs derdin olsaydi hepimiz sana once yapici yollari gosterirdik. Ama bu dert baska. Senin boyunu asar. Ömrünü bununla gecirmeye hazir misin? Tercih senin..

Sanırsın bu alaycı yorumları yapanlar mükemmel....
Herkesin hataları yanlış kararları var ama başkasına konuşurken akıl küpü oluyolar. Çok ayıp gerçekten
Arkadaş yeni evli haliyle ailesine mahcup olmak istemiyo mücadele etmek istiyo
teşekkür ederim..

İlişkide Karşı tarafa ipleri vermek diye bi deyim kullanıyorlar.sevmem ama öyle olmuş.geri almalısın.
inanın ben ne yapacağımı bilmiyorum, bir tarafım bırak gitsin diyor. Diğer tarafım zaten bunun olması için ölen insanlar var diyor belkide şimdilik onlara bu fırsatı verme diyor. anlayacağınız kalbim diyorda diyor..

Canım daha yeni evlisin neler hayal edipte evleniyoruz ama ne yaparsın karpuz sandım kelek çıktı misali evlilik şans işi, düzelebilirmi diye düşünüyorsun sana tavsiyem bu süreçte sakın çocuk yapma çocuk olunca belki düzelir fikrine kapılma daha yeni evliyken bunları yapan adamın ilersini düşünemiyorum peki bu hareketleri yaptıktan sonra pişman oluyormu? özür diliyormu?senin ruh halinide anlıyorum canım boşanmak istemiyorsan onun ailesiyle kendi ailenle konuş bu böyle gitmez .dediğim gibi eşine güvenipte sakın çocuk yapma bir müddet daha aileleri falan devreye sok baktın değişen bişey yok boşa gitsin ozaman geleceğini heba etme

inanın ben ne yapacağımı bilmiyorum, bir tarafım bırak gitsin diyor. Diğer tarafım zaten bunun olması için ölen insanlar var diyor belkide şimdilik onlara bu fırsatı verme diyor. anlayacağınız kalbim diyorda diyor..
Bi Ömür böyle Geçmez.önce bunu kafanıza sokun bence. Kimse senden değerli değil. Olmuyorsa zorlama. Kimse için değmez

Buradaki kadınların derdi sizle dalga geçmek değil. Kendini böyle ezdiren kadınları görünce sinir harbi yaşıyoruz kendimden biliyorum. Bu ülkenin kadınları çok şey yaşadı, maddi imkansızlıklar, ailelerin gelinlikle gittin kefeninle dönersin zihniyeti yüzünden. Şimdi kalkıp eğitimli, maddi özgürlüğü olan kadınların bunu yapması zorumuza gidiyor. Boşanmayacaksan da çıksın sesin ya ne bileyim evi terket, ailenden destek iste.
Size dalga geçiliyor gibi gelen cümlelerin altında yatan şey işte bu. İnsanlar kendinizi ezdirmenize kızıyorlar.

X