evet suan calismiyorum ev hanimiyim ama meslegim var tabiki cocuktan dolayi evdeydim sadece kör degilde iste cesaret yok bendeAy bu konuyu gördükce deli oluyorum. Nasil bu kadar kör oluyor insan ?
Calismiyor ev hanimi misin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet suan calismiyorum ev hanimiyim ama meslegim var tabiki cocuktan dolayi evdeydim sadece kör degilde iste cesaret yok bendeAy bu konuyu gördükce deli oluyorum. Nasil bu kadar kör oluyor insan ?
Calismiyor ev hanimi misin ?
Boşanmak kurtuluş olur. Hayat 1 kere yaşanıyor bunun için değmez.Merhabalar 7 senelik evliyim dugunumuzden beri iki tarafinda ailesi birbirini sevmiyor ve gorusmuyor ilk bir sene hersey cok guzelken bu durum artik bize yansimaya basladi tartismalar kavgalar aldi basini gitti birde kizim var 4 yasinda artik esimin agzi o kadar bozuldu ki ne desem bir anda parlayan bir insan oldu sinirine hakim olamiyor bir kac defa vurdu da hatta en son ki olayimiz da da yine sinirlendi hakaret etti dayanamayip cevap verince onunde ne varsa bana firlatti ve arkasini dondu gitti hic bir pismanligi yok ozur dilemek yok ustune de ben yapmadim dedi inandiramadim ne yeminler ettim sen attin da boyle oldu diye sonra ben kiz kardesimle dertlestim oda artik bu hareketlere dayanamayip aileme anlatmis ve ailemi de alip evime geldiler neden boyle siddet uyguluyorsun diye boyle eve geldikleri icin cok zoruna gitmis ve ya ailen ya ben diyor kesinlikle ben onlarla gorusmem eve de birdaha giremezler diyor sen git gorus diyor ve boyle oldugu icinde kendisi olayin ustune tum esyalarini alip gitti bosanmak istedigini soyledi kabul ettim ama bir yandan da sans vermek istiyorum bir yandan da bana boyle bir secim yaptirmak istiyor kafam cok karisik
Iste bir sacmalık yapiyorum boyle soylemekte gercekten yazilanlarin hepsini okudum o kadar haklisiniz ki hepsinde diyorum ki bir kiside olmayan birsey yazmamis hepsi hakli diyorum ve cesaret aliyorumÖyle birine nasıl şans vermeyi halen düşünebiliyorsun?
Biraz takintili kinci öfkeli bir esim oldugu icin yani en ufak seye bile kin besler aylarca küser konusmaz buda huzursuzluk yaratiyor bizde iste her konuya takar evet birazda bahanesi oldu
Gercekten dediginiz de cok haklisiniz evet elimde altin gibi bi firsat var cocuguma da yazik evet biliyorum ama nalet olsun ki icimdeki acıma duygusuna oyle bir konusup bastırıyorki beni sanki tek sucli benmisim gibi dusunduruyor bana
Cok dogru soyluyorsunuz gercekten tesekkur ederim beni kendime getirdiniz bu hafta aciyorum davayıNeye acıyorsun pardon? Sen kendi çocuğuna kendine geçen kaybolan zamanına acı. Adam manyak ruh hastası ve birini sevebilecek biri değil. Değişmeyecek de üstelik ailenin seni korumasını istemiyor ve aileni aradan çıkarıp daha iyi kontrol edip, sömürüp dövme planında .
Ailene çocuğuna acı
Lütfen gelişmeleri buradan paylaşın ama unutmayın sizin gibi köle bulmuş ve manipüle etmeye alıştırmış ço oyunlar yapabilir. Siz bundan sonra çocuk için bile muhatap olmayın her şeyi avukat halletsin telefonunuzu da değiştirinCok dogru soyluyorsunuz gercekten tesekkur ederim beni kendime getirdiniz bu hafta aciyorum davayı
Sizlerin destekleri konusmalari sayesinde kendime geldim icimde olanlari dışa vurdunuz resmen cok tesekkur ederim bu hafta aciyorum davayi kurtuluyorum ferah bir nefes alacamKoca diye eve sokup koynuna girdiğiniz insan müsveddesi hasta biri. Ahlak, terbiye yoksunu siz anne babanızın ayaklarını öpün. Sevilmiyorsunuz sevgi görmemişsiniz. Aileniz hala sizi destekliyor şans verirseniz kendinizi balkondan aşağıya atmakla aynı değeri vermiş olursunuz. Bir kendinize gelin. Kurtulun
Lütfen gelişmeleri buradan paylaşın ama unutmayın sizin gibi köle bulmuş ve manipüle etmeye alıştırmış ço oyunlar yapabilir. Siz bundan sonra çocuk için bile muhatap olmayın her şeyi avukat halletsin telefonunuzu da değiştirin
bu hafta açıyorum davayı gercekten kurtuluyorum süreci yine burdan sizlerle paylaşırım butun tavsiyeleriniz icin cok tesekkut ederimNe bekliyormus pasa hazretleri, aileniz al daha cok dov kizimi mi diyecekmis? Zoruna gitmis bi de... Tabii sahipsiz olmadiginizi anlamak zoruna gitmistir. Kendinize bunu neden yapiyorsunuz anlamak mumkun degil.
tabii ki cok haklisiniz gercekten bu hafta açıyorum davayı sureci burdan paylaşırım sizinle aklimi başıma getirdiniz cok sagolun hepinizin tavsiyesi icin cok tesekkur ederimYapma güzel arkadaşım. Kızına da sana da yazık. Bir çocuğun, hele ki bir kız çocuğunun gözü önünde annesinin dövülmesi çok ağır bir travma yaratır. Bir de bunu yapan babası düşün. Ailen arkanda belli ki, mutlaka bir düzen kurabilirsiniz. Kendin için olmasa bile kızının onuru için silkelen, kendine gel. Kocan belli ki seni manipüle ediyor. Değilse haksız olmana bu kadar ihtimal veremezsin. Sen de bu hayata 1 kere geldin. Onurunu çiğnetmeden, korkmadan, huzurla yaşamaya hiç hakkın yok mu? Değmez misin sen buna?
tabii ki cok haklisiniz gercekten bu hafta açıyorum davayı sureci burdan paylaşırım sizinle aklimi başıma getirdiniz cok sagolun hepinizin tavsiyesi icin cok tesekkur ederimYapma güzel arkadaşım. Kızına da sana da yazık. Bir çocuğun, hele ki bir kız çocuğunun gözü önünde annesinin dövülmesi çok ağır bir travma yaratır. Bir de bunu yapan babası düşün. Ailen arkanda belli ki, mutlaka bir düzen kurabilirsiniz. Kendin için olmasa bile kızının onuru için silkelen, kendine gel. Kocan belli ki seni manipüle ediyor. Değilse haksız olmana bu kadar ihtimal veremezsin. Sen de bu hayata 1 kere geldin. Onurunu çiğnetmeden, korkmadan, huzurla yaşamaya hiç hakkın yok mu? Değmez misin sen buna?
Kesinlikle. cok haklisiniz o anlar hatasini ama o zaman da ben olmamDüzelmez aynı devam eder. Adam resti çekmiş zaten. seni yokluyor şuan hala o haklı. Bi boşan bakalım nasıl hatasını anlayacak. Ama bu tipler ömür boyu çekilmez hiç üzülme.
Kafam çok karışık mı? Mı kafam karışık? Karışık kafam mı?Merhabalar 7 senelik evliyim dugunumuzden beri iki tarafinda ailesi birbirini sevmiyor ve gorusmuyor ilk bir sene hersey cok guzelken bu durum artik bize yansimaya basladi tartismalar kavgalar aldi basini gitti birde kizim var 4 yasinda artik esimin agzi o kadar bozuldu ki ne desem bir anda parlayan bir insan oldu sinirine hakim olamiyor bir kac defa vurdu da hatta en son ki olayimiz da da yine sinirlendi hakaret etti dayanamayip cevap verince onunde ne varsa bana firlatti ve arkasini dondu gitti hic bir pismanligi yok ozur dilemek yok ustune de ben yapmadim dedi inandiramadim ne yeminler ettim sen attin da boyle oldu diye sonra ben kiz kardesimle dertlestim oda artik bu hareketlere dayanamayip aileme anlatmis ve ailemi de alip evime geldiler neden boyle siddet uyguluyorsun diye boyle eve geldikleri icin cok zoruna gitmis ve ya ailen ya ben diyor kesinlikle ben onlarla gorusmem eve de birdaha giremezler diyor sen git gorus diyor ve boyle oldugu icinde kendisi olayin ustune tum esyalarini alip gitti bosanmak istedigini soyledi kabul ettim ama bir yandan da sans vermek istiyorum bir yandan da bana boyle bir secim yaptirmak istiyor kafam cok karisik
cok sukur toparladik merak etmeyin bittiKafam çok karışık mı? Mı kafam karışık? Karışık kafam mı?
Olmeden once bosaninMerhabalar 7 senelik evliyim dugunumuzden beri iki tarafinda ailesi birbirini sevmiyor ve gorusmuyor ilk bir sene hersey cok guzelken bu durum artik bize yansimaya basladi tartismalar kavgalar aldi basini gitti birde kizim var 4 yasinda artik esimin agzi o kadar bozuldu ki ne desem bir anda parlayan bir insan oldu sinirine hakim olamiyor bir kac defa vurdu da hatta en son ki olayimiz da da yine sinirlendi hakaret etti dayanamayip cevap verince onunde ne varsa bana firlatti ve arkasini dondu gitti hic bir pismanligi yok ozur dilemek yok ustune de ben yapmadim dedi inandiramadim ne yeminler ettim sen attin da boyle oldu diye sonra ben kiz kardesimle dertlestim oda artik bu hareketlere dayanamayip aileme anlatmis ve ailemi de alip evime geldiler neden boyle siddet uyguluyorsun diye boyle eve geldikleri icin cok zoruna gitmis ve ya ailen ya ben diyor kesinlikle ben onlarla gorusmem eve de birdaha giremezler diyor sen git gorus diyor ve boyle oldugu icinde kendisi olayin ustune tum esyalarini alip gitti bosanmak istedigini soyledi kabul ettim ama bir yandan da sans vermek istiyorum bir yandan da bana boyle bir secim yaptirmak istiyor kafam cok karisik