bana yol gösterin kafam çok karışık :(

Ş
Şuanda başka şehirden ev almak kolay mı bende bakıyorum İzmir’e Ankara’ya ev fiyatları uçmuş nerede uygun ev var ki

Benim abimler istanbulda esi calısmıyor 13 bin alıyor geçiniyorlar ama sigara alkol fakan varsa cok zor cok masraflı çünkü
Yol masraflı bence sadece oda heryere ulaşım var. Kira zaten artık heryerde arttı. Eski kiracıysa ucuzdur. Ben istanbulda herşeyin ucuzunu bulabiliyorum teme içme kıyafet. Başka şehirlerde kıyafet pahalı oluyor az yer oluyor alacak kendine mecbur bırakıyor. Eğer işine servisle gidiyorsan ve evin işine yakınsa haftasonları da gezersin yaşanır her türlü. Başka şehirde olup gezecek yer olmayıncada sürekli şehir dışına gidiyorsun oda masraflı bir durum ve burdaki kadar maaş vermiyorlar. Burda kazanıp toparlanıp sonra başka şehirden ev alabilirler

Ş

Şuanda başka şehirden ev almak kolay mı bende bakıyorum İzmir’e Ankara’ya ev fiyatları uçmuş nerede uygun ev var ki
Diğer şehirleri bilmiyorum tabii de Yozgat'ta bile 400- 500 bin arası evler tabii bunlar eski. Yeniler milyonları geçebiliyor şehir merkezinde. Evler her yerde uçtu Allah dar gelirliye sabır versin. Ben İstanbul'dayım evi arabayı aldık on yıllık evliyiz. Sıfırdan başlasak ne yapardık bilmiyorum.

Eşi yabancı daha vatandaşlık almadığı için calısamıyor şirkerim aracı var onu kullanıyor o yüzden benzin araş masrafı yok biraz refah yasamak isterlerse 20 den asağısı cok zor zaten

Anladığım kadarıyla erkek arkadaşınız sabit fikirli, dediğim dedik biri değil. Sadece hayat standardının düşmesini istemiyor doğal olarak.

Eğer ailesiyle ve akrabalarıyla çok içli dışlı değilse, sınırını çizmeyi bilen biriyse sorun yaşamazsınız bence. Asıl sorun annenizde, kararlarınıza ve seçimlerinize saygı duymuyor.

Sınırlarını çizen birisi olsa bile evlendikten sonra değişebiliyor bu durum.
Kk da biraz zaman geçirince her konuda tetikte oluyor insan

Benzer durumu bende yaşadım. Eşimin memleketinde yaşamaya başladık evlenince ve ben hiç hiç istemiyordum. Akrabalık ilişkileri benim tarzıma çok uymuyor. Eşimle bu konudaki beklenti ve isteklerimi çok net konuştum ben ve sıkıntı yaşamadım. Hatta şimdi iyi.ki diyorum doğum yaptım ve yapayalnız başka bir şehirde olsam çok zorlanacaktım her şeyde bir hayır varmış onu gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…