Merhabaalar 1 yıllık ilişkim var hemen evlenme gibi niyetim yok daha çok gelecek planları yapan konuşan sevgilim ..
Okuduğum şehirde buluşuyorduk 2 haftada bir , okul bitince de ben kendime şehrime döndüm ve çalışmaya başladımm . İlişkinin başlarında ailemin olduğu şehirde yani istanbulda yaşamak istediğimi söylüyordum o da tamam ilerde yaşarız diye kabul etmişti. İş bolluğu çok daha kolay iş imkanı olan bir şehir o yüzden sadece ailemden dolayı değil .
Şimdi ise istanbulda yaşamanın ikimizi zorlayacağını bunun için çaba gösterdiğini ancak olmazsa onun şehrinde yaşamamı bekliyor . Yani işin özü lafından dönüyor . İnanın sorunlu akrabaları var eminim ki orda yaşayınca hepsi birden başıma üşüşecek .Yıllarca babamın ailesinden çektiğimiz için akraba travması oluştu bende .Onun şehrinde asla yaşamak istemediğimi ,bu konuda net olduğumu biliyor.
Bana hep ilişkide evlilikte sadece tek taraflı fedekarlık olmadığını anlatmaya çalışıyor yani ikna etmeye işte.
ikimiz de 8-9 arası maaş alıyoruzz geçinmek çok zor olur değil mi ? moralim bozuk onu çok seviyorum işler yoluna girsin diye hep dua ediyorumm ama ya olmazsa ne yapacağım ben işin içinden çıkamıyorum