bana yol gösterin kafam çok karışık :(

Aile akraba meseleleri uğraşmak istemiyorum babamın ailesi yeterince yıprattı bizi onlardan kaçıp istanbula yerleştik 12 yıl önce. O yüzden hassasım bu konuda. Seviyorum ondan ayrılmaya dayanamam ama bu konu yüzünden çok çatışıyoruz bir yandan annemin baskıları delirtiyor beni off

Kız kartlarını açık oynamış. Oğlan şimdi tamam diyeyim ileride ikna ederim diye çakallık yapmasaymış. Ben erkek kişisini haklı bulmadım.
Şöyle ki, belki söz verdiği zaman ekonomik durumlar ölçüsünde İstanbul'da yaşayabileceklerini düşünmüştür ama aradan geçen zamanda ekonomi daha kötüye gidince vazgeçmek zorunda kalmıştır. Ülkede 1 ayda bile değişiyor her şey. "Söz verdin, sözünü tut" düşüncesi bu tür ekonomik durumlarda geçerli olmamalı. Şartlara ayak uydurabilmeli kişiler.

Ama benim ailem nasıl ikna olacak
Yani şu an söz nişan bile yok ama bunları düşğnmekten ilişkime odaklanamıyorum
Tamam da burada sıkıntılı olan ve ailem de ailem diye tutturan sizsiniz adamın ailesine falan laf etmeyin yani. Sıkıntı sizinkilerde

Tamam da adamın ailesi sorunlu demişsiniz ama adam ailemle aynı şehirde yaşayacağım diye tutturmuyor ki. Aile Adana da adam Ankara Eskişehir demiş.
Ya şöyle olayı ayrıntılı yazayım. Annesinin desteğiyle adanada yatırım amaçlı güzel bir konumda eski bir ev aldı. Büyük ihtimalle annesi burda yaşarsan parayı veririm dedi gibi ondan beni ikna etmeye çalışıyorr

Alternatifleri değerlendirip bir karara varmalısınız. Evet İstanbul'da hayat çok zor ev almak imkansıza yaklaştı. Devlet bankaları bir süredir kredi bile vermiyor mesela. Erkek arkadaşınız İstanbul fikrinden bu yüzden vazgeçmiş olabilir. Ama size de kendi memleketine taşınmayı dikte edemez. Bambaşka şehirlerde hayat kurabilirsiniz ama anneniz diretiyor. O da kendince haklı çocuğunun bambaşka bir şehirde yaşamasını istemeyebilir. Siz ne istediğinizi, gerçekte nasıl yaşamak istediğinizi düşünüp ona göre karar vermelisiniz. Aileden başka şehirde yaşamak hele ailenize düşkünseniz zor bir karar. Hele yıllık izniniz azsa ha deyince gidip göremezsiniz. Eş ailesinden de uzak kalacaksaniz onun da ailesine gideceksiniz tatil ikiye bölünecek. Bayram seyran nasıl olacak kime gidelim problemi çıkacak vs vs. Hepsine eni konu karar vermelisiniz. Mesela bizim şehirler birbirinden uzak yaşadığımız yer bambaşka. Eşimin 20 gün izni oluyor yaklaşık. Yılda bir defa gidebiliyoruz. Yazın bayramlara denk getiriyoruz. Bayramı iki tarafta geçiremiyoruz. Bunu sorun edecekseniz sıkıntı mesela. Tonla değişen var.

Çocuk zaten Eskişehir ya da Ankara demis

Yok ya erkekler genelde ben sonra ikna ederim diye tamam diyorlar çoğu şeye. Ekonomik durumu da göz önünde bulundurmak lazım tabii buna bir şey demiyorum ama erkekler anı geçiştirmek için bu taktiği çok kullanıyor.

Evet anlatamamistiniz şimdi anlattınız maddi olarak bakarsak adam haklı, aile konusunu bilemeyeceğim. Sizin aile de müdahaleci bence.

Evet bunu bildiğim için sonra nasıl olsa ikna ederim gibi düşünme bu konuda netim dedim. O da yeterince sevmiyorsun demekki diyor sonra yengesini örnek veriyor abisiyle şehir değiştirmişker ya kadın çalışmıyor bile evi geçindiren abisi zaten ekmek nerdeyse o da orada

Herkesin şahsi durumu kendine. Sizden neden fedakarlık bekliyor da kendi göstermiyor mesela hep kadınlardan bekleniyor zaten sevgi gösterisi vay arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…