- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Nasıl olsa öleceğiz diye yaşamayalım da o zamanOnun şehrine gideceginize ayrılın. Sorunlu akraba profili kariyi kocadan boşatır.
Yani öyle her yerde çalışabilme gibi mesleğim yok benim. Annem en baştan karşı bizi de çiğnryip gitmezsin herhalde diyor off o kadar arada kaldım kiistanbulda oturacak bir eviniz yoksa bence de zor olur ikinizden birinin maasini kiraya ve aidata verirsiniz. onun yasadigi sehir cok mu kucuk? is bulma imkaniniz cok zor mu? bilmiyorum bence su ortamda istanbulda yasamak biraz sikintili.
Öylee işte o da iş arama süeecinde.İstanbulda 20 k altı geçinmek zor
İlle birinizin şehrinde mi yaşamanız gerekiyor? Biz iş nerdeyse orda yaşanır diye taşındık istanbuldan.Merhabaalar 1 yıllık ilişkim var hemen evlenme gibi niyetim yok daha çok gelecek planları yapan konuşan sevgilim ..
Okuduğum şehirde buluşuyorduk 2 haftada bir , okul bitince de ben kendime şehrime döndüm ve çalışmaya başladımm . İlişkinin başlarında ailemin olduğu şehirde yani istanbulda yaşamak istediğimi söylüyordum o da tamam ilerde yaşarız diye kabul etmişti. İş bolluğu çok daha kolay iş imkanı olan bir şehir o yüzden sadece ailemden dolayı değil .
Şimdi ise istanbulda yaşamanın ikimizi zorlayacağını bunun için çaba gösterdiğini ancak olmazsa onun şehrinde yaşamamı bekliyor . Yani işin özü lafından dönüyor . İnanın sorunlu akrabaları var eminim ki orda yaşayınca hepsi birden başıma üşüşecek .Yıllarca babamın ailesinden çektiğimiz için akraba travması oluştu bende .Onun şehrinde asla yaşamak istemediğimi ,bu konuda net olduğumu biliyor.
Bana hep ilişkide evlilikte sadece tek taraflı fedekarlık olmadığını anlatmaya çalışıyor yani ikna etmeye işte.
ikimiz de 8-9 arası maaş alıyoruzz geçinmek çok zor olur değil mi ? moralim bozuk onu çok seviyorum işler yoluna girsin diye hep dua ediyorumm ama ya olmazsa ne yapacağım ben işin içinden çıkamıyorum
Ortasını bulun bence ne sizin ne onun dediği ortak noktada karar verin aileler çekilmiyor bir sure sonra kavgalar baslarÖylee işte o da iş arama süeecinde.
Başıma bunların gelecepini biliyırdum ama çok sevdiğim için devam ettim
Ama yani olacak şey var olmayacak şey var. Bilmediğim şehre sorunlu olduğunu bildiğim koca akrabalarının arasına giremem. Kızcağız tek başına ne yapacak? Tonla konu var böyle eşin şehrine taşınıp bin pişman olan. Ben mesela iki aileden uzakta bambaşka bir şehirde yaşıyorum. Kafa rahatlığını biliyorum. Mesela eşimin şehrinde olsam eş ailesi sorunlu olmasa bile illa problem yaşardım gibi gibiNasıl olsa öleceğiz diye yaşamayalım da o zaman
Ankara, eskişehir.. Ama ailem kabul etmez asla. İstanbulda iş bulmayana kadar tanıştırma sürecine girmek istemiyorum. Yoksa ortalık çok karışacakSevgiliniz alternatif olarak hangi ilde yaşamak istiyor
Belki konu sahibi dişli biri hepsini dize getirirAma yani olacak şey var olmayacak şey var. Bilmediğim şehre sorunlu olduğunu bildiğim koca akrabalarının arasına giremem. Kızcağız tek başına ne yapacak? Tonla konu var böyle eşin şehrine taşınıp bin pişman olan. Ben mesela iki aileden uzakta bambaşka bir şehirde yaşıyorum. Kafa rahatlığını biliyorum. Mesela eşimin şehrinde olsam eş ailesi sorunlu olmasa bile illa problem yaşardım gibi gibi
Evett anlatırdı akrabalarını tanıyorum. Yani biliyoraunuz eş ailesi akrabası bir anda kıymete biniyor.Ben işimle evimle mi uğraşacam akrabalarıyla mıIkili ilişkilerde hep bir fedakarlık muhabbetidir gidiyor ancak iş fedakarlık yapmaya geldi mi karşı taraftan genellikle fedakarlık yapılması bekleniyor. Ailesini ve akrabalarını tam olarak tanıyor musunuz düşünceleriniz biraz daha ön önyargı gibi geldi bana doğrusu. Geçinme noktasına gelince de İstanbul'da çok farklı meblağlarda maaş alan insanlar yaşıyor asgari ücret veya asgari ücretin altında maaş alıp İstanbul'da çok çocuklu yaşayanlar da var 30k maaş alıp tek başına yaşayanlar da var. Bu biraz daha sizin yaşamaktan ve geçinmekten kastınızın ne olduğuna bağlı hayattan beklentilerinize ve harcamalarınıza bağlı diye düşünüyorum
o hangi şehirdeMerhabaalar 1 yıllık ilişkim var hemen evlenme gibi niyetim yok daha çok gelecek planları yapan konuşan sevgilim ..
Okuduğum şehirde buluşuyorduk 2 haftada bir , okul bitince de ben kendime şehrime döndüm ve çalışmaya başladımm . İlişkinin başlarında ailemin olduğu şehirde yani istanbulda yaşamak istediğimi söylüyordum o da tamam ilerde yaşarız diye kabul etmişti. İş bolluğu çok daha kolay iş imkanı olan bir şehir o yüzden sadece ailemden dolayı değil .
Şimdi ise istanbulda yaşamanın ikimizi zorlayacağını bunun için çaba gösterdiğini ancak olmazsa onun şehrinde yaşamamı bekliyor . Yani işin özü lafından dönüyor . İnanın sorunlu akrabaları var eminim ki orda yaşayınca hepsi birden başıma üşüşecek .Yıllarca babamın ailesinden çektiğimiz için akraba travması oluştu bende .Onun şehrinde asla yaşamak istemediğimi ,bu konuda net olduğumu biliyor.
Bana hep ilişkide evlilikte sadece tek taraflı fedekarlık olmadığını anlatmaya çalışıyor yani ikna etmeye işte.
ikimiz de 8-9 arası maaş alıyoruzz geçinmek çok zor olur değil mi ? moralim bozuk onu çok seviyorum işler yoluna girsin diye hep dua ediyorumm ama ya olmazsa ne yapacağım ben işin içinden çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?