• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edin nolursunuz !

Adam her türlü rezilliği yapmış ve tekrar donmuşun sen bu adama eee sonrasi daha da saçma zaten valla bile isteye bu olanlara davetiye çıkarmışın.
Ilk şiddette vursaydin tekmeyi bu noktaya hic gelinmezdi o değil evladin var nasil bir ailede yetisecek dedesi ile babasi mahkemelik anne desen ne yapcağını bilmiyor ne diyim zor
Evet ben düzelir sandım bebekle ama olmadı:(

Tamamını okuyamadım afakanlar bastı. Siz nasıl bu kadar sorunla devam etme kararı alabildiniz? Kolay kolay bir evliliğin yıkılması taraftarı değilim şiddet, alkol, psikolojik baskı eee daha neyi bekliyorsunuz ki?

Ben bebekle herşey düzelir sandım :(

Evet ayni boyle düsünen bir tanidigim daha var şuan binbir pişman. Ama gorseniz hala akillanmiyor uyusturucu ve alkol bagimlisi eşine ikinci cocugu düsünüyor.
En ufak bir olay yaşasa eşiyle ,hepimizin huzuru kaçiyor. Sonra olan bize oluyo kendi gidip barişiyor. Sonra mi ?
Yine başa donüyoruz sorunlari kavgalari hic ama hiccc bitmiyor.

Kolay kolay söylemem ama, alkolle sürekli bilincini yitirmiş bir adamdan koca da olmaz baba da. Boşanın ve kurtulun. Bağımlılığın her türlüsü geçiştirilmeyecek sorundur. Tedaviye yanaşacak durumu da yok gibi. Saygı 0. Hiç beklemeyin
Bilinci yerinde ama daha cesaretleniyor

Cocugum için belki çocukla düzelir sandım
Ne bekliyordunuz ki gerçekten, o alkolik,size hamileyken şiddet uygulayan adam eve dönünce düzelecek miydi? Çocukla düzelecek olsa hamileyken sizi dövmezdi.

Babanızı düşürdüğünüz duruma bakın, umarım akıllanmışsınızdır. Hala şüphe ettiğinize göre pek de öyle olmamış gibi.

Evet ayni boyle düsünen bir tanidigim daha var şuan binbir pişman. Ama gorseniz hala akillanmiyor uyusturucu ve alkol bagimlisi eşine ikinci cocugu düsünüyor.
En ufak bir olay yaşasa eşiyle ,hepimizin huzuru kaçiyor. Sonra olan bize oluyo kendi gidip barişiyor. Sonra mi ?
Yine başa donüyoruz sorunlari kavgalari hic ama hiccc bitmiyor.
Alkol bağımlısı olmasa da içmeyi çok seviyor haklısınız

Ne bekliyordunuz ki gerçekten, o alkolik,size hamileyken şiddet uygulayan adam eve dönünce düzelecek miydi? Çocukla düzelecek olsa hamileyken sizi dövmezdi.
Babanızı düşürdüğünüz duruma bakın, umarım akıllanmışsınızdır
Evet sadece psikolojim bozuldu saglıklı düşünemiyorum yoksa babama çok üzüldüm cocugu göstermedim diye vicdan yaptım bugün:(

Sen babanin annenin başini yakmayami calisyosun ilk basta bunu bi diyeyim.Hakli olan baban elleri opulesi helal o babaya ne olursa olsun arkanda durmus koca adam.yazik gunah birak su pisligide ne saygi ne sewqi ne buyuk bilme dagdan inme bi ayi bildigin edepsiz.Ay ne gicik oldum umugunu sıkasim geldi o adam olmadigin yazik yaaaa.Bosa hic bisey olmaz siddet gecimsizlik alkol bagimliligi her halt war yeter daaa neyi bekliyon

Evet sadece psikolojim bozuldu saglıklı düşünemiyorum yoksa babama çok üzüldüm cocugu göstermedim diye vicdan yaptım bugün:KK43:
Psikojiniz bozuksa , psikoloğa gidin tedavi olun lütfen.
O adamla ilgili hiçbirşey icin vicdan yapmayın. Açın mahkemeyi, mahkemenin belirlediği günlerde görsün sadece. Çocuğunun doğumda bile olmayan adam baba olmuşta çocuğunu görmek istiyor!

En sonunda sizden birinizin canı yanarsa eşiniz olacak adamdan dolayı çok pişman olursunuz, uzak durun yahu adam psikopat, görmüyor musunuz?

O b.ktan evlilikleriniz belki duzelir diye yaptiginiz cocuklarin hakkini obur tarafta veremeyeceksiniz. Yazik gunah. El kadar sabiden supermenlik mi bekledin? Bebek ya bu bebek. Essek kadar adamin huyunu bebek mi degistirir bu yasindan sonra?
Yazik cocuga yazik.

Back