- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 34
- Konu Sahibi MeltemMelo
Ben bebekle herşey düzelir sandımKendinizi düsünmüyorsunuz
Çocugunuzuda mı düşünmüyorsunuz ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bebekle herşey düzelir sandımKendinizi düsünmüyorsunuz
Çocugunuzuda mı düşünmüyorsunuz ???
Evet ben düzelir sandım bebekle ama olmadıAdam her türlü rezilliği yapmış ve tekrar donmuşun sen bu adama eee sonrasi daha da saçma zaten valla bile isteye bu olanlara davetiye çıkarmışın.
Ilk şiddette vursaydin tekmeyi bu noktaya hic gelinmezdi o değil evladin var nasil bir ailede yetisecek dedesi ile babasi mahkemelik anne desen ne yapcağını bilmiyor ne diyim zor
Düzelmez canım yazık coxugunu kötü mutsuz bir ortamda büyütme..Cocugum için belki çocukla düzelir sandım
İyi yapmış ban eline sağlık sana yaptıklarının yanın da az bileBabam saldırdı önce ama eşim tahrik etti
Ben bebekle herşey düzelir sandım
Bilinci yerinde ama daha cesaretleniyorKolay kolay söylemem ama, alkolle sürekli bilincini yitirmiş bir adamdan koca da olmaz baba da. Boşanın ve kurtulun. Bağımlılığın her türlüsü geçiştirilmeyecek sorundur. Tedaviye yanaşacak durumu da yok gibi. Saygı 0. Hiç beklemeyin
Ne bekliyordunuz ki gerçekten, o alkolik,size hamileyken şiddet uygulayan adam eve dönünce düzelecek miydi? Çocukla düzelecek olsa hamileyken sizi dövmezdi.Cocugum için belki çocukla düzelir sandım
Alkol bağımlısı olmasa da içmeyi çok seviyor haklısınızEvet ayni boyle düsünen bir tanidigim daha var şuan binbir pişman. Ama gorseniz hala akillanmiyor uyusturucu ve alkol bagimlisi eşine ikinci cocugu düsünüyor.
En ufak bir olay yaşasa eşiyle ,hepimizin huzuru kaçiyor. Sonra olan bize oluyo kendi gidip barişiyor. Sonra mi ?
Yine başa donüyoruz sorunlari kavgalari hic ama hiccc bitmiyor.
Koskoca insanları ne duruma düşürüyorsunuz tabi yazıkNeden yazık o babaya?
Evet sadece psikolojim bozuldu saglıklı düşünemiyorum yoksa babama çok üzüldüm cocugu göstermedim diye vicdan yaptım bugünNe bekliyordunuz ki gerçekten, o alkolik,size hamileyken şiddet uygulayan adam eve dönünce düzelecek miydi? Çocukla düzelecek olsa hamileyken sizi dövmezdi.
Babanızı düşürdüğünüz duruma bakın, umarım akıllanmışsınızdır
Kendi babamdan bahsettiniz yanlış anladım ben haklısınızKoskoca insanları ne duruma düşürüyorsunuz tabi yazık
Psikojiniz bozuksa , psikoloğa gidin tedavi olun lütfen.Evet sadece psikolojim bozuldu saglıklı düşünemiyorum yoksa babama çok üzüldüm cocugu göstermedim diye vicdan yaptım bugün
kızlar sizce davamda haklı mıyım
İyi ki yerinde hem de fazlasıyla.Ya olmasaydı.. Siz çok yıpranmışsınız beraberinizde bebeğinizi ve ailenizi de yıpratıyorsunuz.Bilinci yerinde ama daha cesaretleniyor