- Konu Sahibi rabbiminadaleti
-
Oğlunu niye bırakıyorsun 11aylık zaten mahkeme çocuğu sana verir. Evde yokken al çocuğu git ailenin yanına ne güzel arkandalarmış. Bi uzaklaştırma alırsın boşanırsın. Böyle hayatmı geçer.Biliyorlar bırak gel diyorlar ama ben gelemiyorm olmuyor canımı bırakıp nasıl gideyim bı anne olarak
Benim oğlum öyle uslu bir çocuk kiÇocuğu bırak git zaten haftası dolmadan sana getirir çocuğu şu salakların sizi çocukla tehdit etmesine kanmayın ya 3 gece çocuk sesine kalksın bakımını yapsın 4. Gün bıkar zaten siz çocuğum da çocuğum dediğiniz için ordan vuruyor yoksa çok umrunda değil yani
İ
İnanın Yeni koca bulma derdim yok mesleğimde var ayrıca beni anlamıyornsnuz çok kötü bı adam bu korkuyorum
Benim oğlum öyle uslu bir çocuk ki
Benim oğlum öyle uslu bir çocuk ki görseniz keşke herkesin yanında uyur huysuz bir çocuk değil ona baktığında bı çocuk deglde bı yetişkin sanki hiç yorulmam rabbimin hediyesi yükümün ağır olduğunu biliyor sanki öyle bı çocuk iste
Benim oğlum öyle uslu bir çocuk ki
Böyle birşeyi yaşayipta başeden biri varmı diye yazdm benimkinin eşi benzeri yok gibiHerşeye bir bahane bulacaktınız madem niçin 'bana yardım edin' diye konu açtınız?
Ah vah etmene gerek yok belliki halden anlayan biri değilsiniz bi dua edip.allah yardımcın olsun demek çok mu zorSiz bu konuyu çözüm aramak için mi yoksa biz de ah vah edelim diye mi açtınız? Gerçi daha 1 saat bile olmamış üyelik açılalı ve gerçekliğinden şüphe edilecek, çok etkileşimli bir konu. Acaba en kırsal en ücra yerde yaşayıp da korunma yöntemi bilmeyen bir kadın kaldı mı memlekette? Gidemem gelemem bırakamam yapamam edemem... Biz ne yapalım? Allah korunmanız için beyin akıl vermiş hatta boşanabilirsin kulum hakkın var demiş. Ya çekin adamın sinir stres topu olun ya da gidin ailenizin yanına. Eziyeti ben tek çekmeyeyim bir de çocuk yapayım beraber çekelim demişsiniz. Yazık o çocuğa.
Böyle birşeyi yaşayipta başeden biri varmı diye yazdm benimkinin eşi benzeri yok gibi
Güzellikten bahsetmeniz çok ilginç. Konuyla kendinizi kurtarmakla ne alakası var bunun. Konu gerçekse yine insancıl yaklaşmaya çalışayım arkadaşlar söylemişler yapman gerekeni. Tedaviyi kabul edeceğini hiç sanmıyorum. Keske etse azicik ilaçlarla sakinleşse de oyle bosansan.
Korkmani anliyorum boşanmak isteyip de öldürülen kadınların haberlerini hergun okuyoruz korkun buysa eğer korkmakta haklısın. Ülkemizin gerçeklerini de unutmayalım arkadaşlar. Ama kalman da çözüm değil kalırsan da adam dediğin gibiyse sonun iyi olmayacak. Ailen seni destekleyecekse önce onlarla konus ve onlar eşliğinde evi terk et. Uzaklaştırma talebinde bulun . 11 aylik bebegi çok çok ekstrem durumlar olmadıkça ( uyuşturucu, yuz kızartıcı suç gibi) devlet zaten sana verecek.
Bu adımlardan sonra da adamın tavırlarına bakacaksın. Ona göre adımlarını tedbirli atacaksın
Eşiniz tedavi olmak istemez mi bu kadar sinir çok fazla herkeste sinir vardır ama bu artık hastalık derecesi olmuş tek yolu tedavi görmesi ailesi yok mu onlar bu duruma birşey demiyor mu ne diyeceğimi bilemedim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahÇok sağolun gecenin bu saatinde yazdınız yardımcı oldunuz uygulamaya çalıcagim başarılı olurum insalah
Bakın halden anladım ve hemen dua ettim. Çözüldü mü sorun? Bu durumdan çıkmanız duayla mı olur yoksa akılla mantıkla hareket ederek mi?Ah vah etmene gerek yok belliki halden anlayan biri değilsiniz bi dua edip.allah yardımcın olsun demek çok mu zor
Fark etmez kocan çocuğa çok ölüp bittiğinden bırak git demiyo bırakamazsın diye diyorBenim oğlum öyle uslu bir çocuk ki
Bir din adamı ortalığı sel götürürken yüksek bir yere çıkmış ve duaya başlamış, Rabbim beni kurtar diye. O sırada yardım gelmiş kabul etmemiş, Allah benimle diye. Helikopter gelmiş kabul etmemiş Rabbimi bekliyorum diye. Derken sele kapılıp ölmüş. Diğer tarafta Rabbine hesap sormuş, ben sana inandım, güvendim, hep senin yolunda ilerledim, insanlara seni anlattım. ilk zor anımda sen beni bıraktın diyerek.Bilmiyorum Allah'a hep dua ediyorum kurtulmak için bı çıkış kapısı
Cok sevdiğim hikayelerden biridir, Rabb'imiz kendini farkli suretlerde gösterip yardım eli uzatir ama anlayip kabul etmek kulun gorevi, bu uyede tipki bahsettiginiz hikayedeki gibi.Bir din adamı ortalığı sel götürürken yüksek bir yere çıkmış ve duaya başlamış, Rabbim beni kurtar diye. O sırada yardım gelmiş kabul etmemiş, Allah benimle diye. Helikopter gelmiş kabul etmemiş Rabbimi bekliyorum diye. Derken sele kapılıp ölmüş. Diğer tarafta Rabbine hesap sormuş, ben sana inandım, güvendim, hep senin yolunda ilerledim, insanlara seni anlattım. ilk zor anımda sen beni bıraktın diyerek.
Ben sana bir çok dal uzattım sen anlamadın diye almış cevabını.
Bu da böyle bir hikaye işte. Neresinden tutmak istersen.
Anneni babanı karşına alacaksın herşeyi anlatacaksın.Senin eşin tehlikeli.Babanda babasını karşısına alıp herşeyi konaşacak.Oğlunuz böyle böyle.Bakın idare etsin vb ile geçiştirilecek bir boyutu aşmış.Sizin bu işe el atıp oğlunuzu tedavi olmaya ikna edip siz tedavi ettireceksiniz diyecek.Yarın bu kızı kovdu evden gitti bebekle kaldı oğlunuz evde.Her gün neler okuyoruz gazetelerde.kKendine bebeğe zarar verebilir çünkü sinir hastası oğlunuz.Lütfen bunu ciddiye alın ve oğlunuzu dr götürün.Ben kızımın arkasındayım bu böyle gitmez.Ama oğlunuz kötü şeyler yapabilir diyecek.Merhaba kızlar 2 senelik evliyim ilk gecemde hamile kaldım oğlum oldu 11 aylık eşimden yana çok dertliyim bana çok acı çektiriyor en ufak tartışmamizda oğlumla tehdit ediyor beni oğlumu bırak defolll git babanin evine diyor! Çok güzel bı kadınım gitsem her türlü kurtarrum kendimi Oğlum var ama Oğlum olmasa 5 dk bu kansizin yanında durmazdim onu çok seviyorum onsuz duramıyorum eşim sonradan oğrendm sinir hastası olduğunu o kadar kansız namussuz bı adamki merhametsiz bide namaz kılıyor inanabiliyormusnuz etrafinizda böyle tipler varmı ne yapacağımı bilmiyorum istediği gibi davranıyorum yinede olmuyor bana yardım edin akıl verin bişey söyleyin kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?