Bana yardım edin nolur!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiziksel ya da psikolojik şiddeti kayda alıp oglunuzu yanınıza alarak ailenizin evine gidin. Önce uzaklaştırma çıkarıp boşanma davası açın. Mahkeme ona vermez.

Bunları yapamıyorsanız çıkış yolunuz yok maalesef.

1.Bu kadar haraket edeceğiniz adamla neden evlendiniz?
2.Nefret ettiğiniz adamdan neden çocuk yaptınız?
3.Siz harekete geçmedikçe insanlar size nasıl yardım edebilir? Gelip elinizden tutup babanızın evine mi götürelim, sinir hastası kocanızı mı dövelim?

Herşeyi bile bile yaptığimi düşünüyorsnuz Kim bilerek böyle bı çıkmazın içine düşmek ister ben nereden bilebilrim bunun sonradan lanet bı adama dönüşeceğini kınamayın beni başınıza gelmesin

Ailesi çok cahil annesi babası berbat zaten bırak konuşmayı 2 kelime anlatamazsin bunlara kadınları insan yerine koymuyorlar..

Eşinizden rahatsız olduğunuzu ve belli ki huzurda bırakmayan insan ve sizin de halen cekindiginiz şeyler var ustelik sizi evden kovan adamdan ne hayır bekliyorsunuz afedersiniz ama pısırık olmayın bu kadar da, topla cesaretini sen de çık o evden gururun da mı yok senin istenmeyen evde duruyorsun be kardesim.

Yani size burada kimse çocuğunu bırak git demez.Mahkeme zaten çocuğu sana verir.Ama sinirli rahat vermez diyorsun.Maalesef ki ya evinde cekicen bu adamı yada boşanıp cekicen.Yukari tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali.İki durumdada mutlu olamayacak, huzursuz olacaksanda birini sececeksin.Bosaninca eninde sonunda evlenir o zaman seni rahat bırakır.En fazla 3 sene seni huzursuz eder diye düşünüyorum.3 senede içimden geldi valla Allah kolaylık versin.

Sizi kınadığım nerde yazıyor? Birkaç soru sormuşum. Yineleyeyim, siz harekete geçmedikçe kimse size yardım edemez, bir an önce bir karar verip harekete geçin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…