Yazinin basinda yobaz gorunmek istemiyorum demissin ve her yaptigi sakadan sonra guluyorum ne yapayim sert olamiyorum demissin iste butun mesele bu.
Niye arkadaslarin yobaz diyecek diye kendin olmaktan vazgeciyorsun?
Hem erkeklerle mesafeli olmanin neresi yobazlik?
Bizde kadin erkek karisik yerlerde calisiyoruz ama kimse bana bu sekilde davranamaz. Kimsede yobaz demez. Cunku kimsenin arasindaki samimiyete karismam sadece ben mesafeliyim kardesim erkeklere karsi nokta. Kimseyede yorum yaptirmam.
Siz bana yobaz diyecekler diye boyle yumusak davranip sert bir tavir takinmazsaniz bunun bir oluru yok.
Bizim universitede vardi boyle herkese sohbet muhabbet laf atan espiri yapan el sakasi yapan bir tip.
Siniftaki herkese ama herkese el sakasi yapardi neredeyse ama ben haric. Cekinirdi benden. Kimse de bana yobaz demedi. Diyemezlerdi cunku bu benim karakterim kimseyi ilgilendirmez.
Ya sert bir tavir takinacaksiniz bir daha size bir el sakasi yaptiginda sert bir cevap vereceksiniz. Ya da isi birakacaksiniz.
Kaldi ki ben esime bile el sakasi yaptirmam. Sevmiyorum cunku el sakasini.
El şakasından rahatsız olduğumu belirttim artık yapmıyor zaten.
Tavır takınıyorum konuşmuyorum ama adam dangalak anlamıyor. Rahatsız olduğumu söylüyorum şakalarına gülmemeye çalışıyorum ama bunaltıyor, ne oldu niye sessizsin diye karşı masadan bağırıyor, herkesin içinde tersleyemem ki asla yapamayacağım bişey
Daha önce açık açık söyledim işte rahatsız olduğumu, ''benim tarzım böyle çalışma arkadaşlarımla şakalaşırım kötü niyetim yok'' falan dedi lafı ağzıma tıktı. Bu konuşmamdan sonra sadece el şakalarını bıraktı.
Bi tane daha bayan vardi bizim birimde o gitti ama onla da benimle olmasa kadar samimiydi, cimcime falan diyodu ona da, o bayan hiç rahatsız değildi bide evli olmasına rağmen.
Diğer bayan 45 yaşlarında ona böle şeyler diyemior, ama diğer birimde başka bi kadın var 40lı yaşlarda ona da cancan falan diyor.
Ama biz aynı birimde olduğumuz ve benim şefim olduğu için en çok benimle uğraşıyor.Benim yaşım küçük olduğu için aklı sıra şaka yapıp duruyor.
Asıl sorun şef gerçekten kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama çok salak, çok densiz bi bayana böyle davranılmıcağını söylesem de anlamıyor.
Mesela 3 gündür çok az konuşuyorum surat asıyorum, daha 5 dakka önce bizim birimdeki 2 kişi aşağıya sigaraya indi biz şefle kaldık,
arada geçen konuşma şöyle;
-naber cimcime dedi.
Sert durmaya çalışssamda hafif tebessüm ettim elimde olmadan, iyiyim dedim.
Suratımı asınca ne oldu bişey mi var işle ilgili bi sıkıntı mı var dedi salak salak bunaltıyo
hayır yok gayet iyiyim dedim soğuk bi şekilde.
ama gene gıcık gıcık yanıma geldi, hadi beraber sigaraya inelim dedi.
yok benim çok işim var inemem dedim.
''oo sen baya çalışıyosun ama bu çalışmanın karşılığını alırsın, söz elimden geleni yapıcam'' dedi, yani benim yükselmem için bişiler yapıcakmış falan filan.
Bende sağolun dedim güldüm,
sonra elini yumruk yapıp bana doğru uzattı çak der gibi gene deli oldum ya, bende tektaşım var acıtır parmağınızı dedim,
o zaman diğer elinle yap dedi
Gene tensel temasta bulunmaya zorladı beni yani.
Siz olsanız ne derdiniz?
ya bakın açık açık sarkıntı olsa zaten kıyameti kopartırım, ama adam gerçekten beni seviyor, çalışmamdan memnun, ve bu davranışlarının beni rahatsız ettiğini söylesem de anlamıyor ben kötü niyetli değilim diyor,ona göre bu davranışlar çok masum çok arkadaşça