- 28 Şubat 2025
- 13
- -4
- 1
- 24
- Konu Sahibi rabbiminadaleti
-
İyi okumadınız galiba Sinir hastası aşırı sinirli gitsem de raaht verirmi sanıyorsunuzBu kadar sorun yaşıyorsanız oğlunuzuda alıp baba evine dönün madem zaten mahkemede size verir oğlunuzu
Ee ne yapsın insanlar şimdi bu duruma karakola gidin uzaklaştırma alın o zamanİyi okumadınız galiba Sinir hastası aşırı sinirli gitsem de raaht verirmi sanıyorsunuz
Ee! Nereye kadar devam edecek böyle?İyi okumadınız galiba Sinir hastası aşırı sinirli gitsem de raaht verirmi sanıyorsunuz
Bilmiyorum Allah'a hep dua ediyorum kurtulmak için bı çıkış kapısıEe! Nereye kadar devam edecek böyle?
Bilmiyorum Allah'a hep dua ediyorum kurtulmak için bı çıkış kapısı
Biliyorlar bırak gel diyorlar ama ben gelemiyorm olmuyor canımı bırakıp nasıl gideyim bı anne olarakTamam. Dua etmeye devam edinde harekete geçmeyenede Allah'ın yardım ettiğini hiç görmedim.
Aileniz, eşinizin size eziyet ettiğini biliyor mu?
Güzelliginize guvenmeniz boşa çıkmış görünüşe göre, demek ki öyle olmuyormuş di mi?Çok güzel bı kadınım gitsem her türlü kurtarrum kendimi
Çocuğu bırak git zaten haftası dolmadan sana getirir çocuğu şu salakların sizi çocukla tehdit etmesine kanmayın ya 3 gece çocuk sesine kalksın bakımını yapsın 4. Gün bıkar zaten siz çocuğum da çocuğum dediğiniz için ordan vuruyor yoksa çok umrunda değil yaniMerhaba kızlar 2 senelik evliyim ilk gecemde hamile kaldım oğlum oldu 11 aylık eşimden yana çok dertliyim bana çok acı çektiriyor en ufak tartışmamizda oğlumla tehdit ediyor beni oğlumu bırak defolll git babanin evine diyor! Çok güzel bı kadınım gitsem her türlü kurtarrum kendimi Oğlum var ama Oğlum olmasa 5 dk bu kansizin yanında durmazdim onu çok seviyorum onsuz duramıyorum eşim sonradan oğrendm sinir hastası olduğunu o kadar kansız namussuz bı adamki merhametsiz bide namaz kılıyor inanabiliyormusnuz etrafinizda böyle tipler varmı ne yapacağımı bilmiyorum istediği gibi davranıyorum yinede olmuyor bana yardım edin akıl verin bişey söyleyin kafayı yiycem
Biliyorlar bırak gel diyorlar ama ben gelemiyorm olmuyor canımı bırakıp nasıl gideyim bı anne olarak
Onun yanında kalmaya devam ederseniz nur topu gibi en az 2 sinir hastanız daha olacak ve çoğalacak. Biri siz biri oğlunuz, sonra olursa diğer çocuklarınız, torunlarınız, eşleri falan filan. Zaten oğlunuz büyük ihtimalle o adamın yanında büyüdükçe onun gibi olacak. Psikolojiniz bozulacak. Madem bu kadar dertlisiniz kendinizi çocuğunuzu geleceğinizi hatta eşinizi bile kurtarmalısınız. Ona öyle bir ders olur ki gitmeniz, dönüş şartı da tedavi olmalı. Çok korkuyorsanız gidin Müge Anlı’ya Esra Erol’a size yol göstersinler.Merhaba kızlar 2 senelik evliyim ilk gecemde hamile kaldım oğlum oldu 11 aylık eşimden yana çok dertliyim bana çok acı çektiriyor en ufak tartışmamizda oğlumla tehdit ediyor beni oğlumu bırak defolll git babanin evine diyor! Çok güzel bı kadınım gitsem her türlü kurtarrum kendimi Oğlum var ama Oğlum olmasa 5 dk bu kansizin yanında durmazdim onu çok seviyorum onsuz duramıyorum eşim sonradan oğrendm sinir hastası olduğunu o kadar kansız namussuz bı adamki merhametsiz bide namaz kılıyor inanabiliyormusnuz etrafinizda böyle tipler varmı ne yapacağımı bilmiyorum istediği gibi davranıyorum yinede olmuyor bana yardım edin akıl verin bişey söyleyin kafayı yiycem
Ya çocuğa zarar verirse ?Çocuğu bırak git zaten haftası dolmadan sana getirir çocuğu şu salakların sizi çocukla tehdit etmesine kanmayın ya 3 gece çocuk sesine kalksın bakımını yapsın 4. Gün bıkar zaten siz çocuğum da çocuğum dediğiniz için ordan vuruyor yoksa çok umrunda değil yani
İGüzelliginize guvenmeniz boşa çıkmış görünüşe göre, demek ki öyle olmuyormuş di mi?
Başka şeylere güvenme zamani gelmiş yani.
Cok guzelim yeni koca bulurum diye düşünmekten vazgeçip, hayatinizi baska sekilde yonlendirin.
İnanın Yeni koca bulma derdim yok mesleğimde var ayrıca beni anlamıyornsnuz çok kötü bı adam bu korkuyorumGüzelliginizle kendinizi kurtarmak nedir yeni koca bulmak mi?
11 aylik bebegi mahkeme babaya vermez buyuk ihtimal.
Eşinizin istegine göre olmuyor bu işler yani bu kadar adamdan nefret edip hic biseyi arastirmayip oturup oglumu alcakmis diyip duruyorsunuz o da bir garip sizin bosanma niyetiniz olsa ne yapilir arstirirsiniz. Colugum cocugum yok hic bosanma konuşmasi da yasamadim evliligimde ama ben bile biliyorum velayet islerinin erkegin kafasina göre olmadigini.
Korkmayın uzaklaştırma alın onu şikayet edin dava açın ve ailenizin evine dönün. Bir ömür boyu ilgisiz , eşini çocuğunu ihmal eden, öfke sorunu ve zarar verme ihtimali olan biriyle yaşamak daha korkunç değil mi sizce?İyi okumadınız galiba Sinir hastası aşırı sinirli gitsem de raaht verirmi sanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?