Bana yardim edin, ne yapcagimi bilmiyorum

ah be tatlim neden böyle bi hata yaparsin ki :26: dua et insAllah hamile degilsindir arada mesafe varken bi iliskiyi yürütmek ne kadar zordur bilirim ama ailen bu kadar karsi iken iyi cesaret yalan söyleyip yanina gitmek bir üstelik beraber olmak. Ablan passaportunu felan eline gecirmis olabilir ki hissetmis de olabilir az cok türkiyeye gittiginde olabilecekleri. Dua et erkek arkadasin seni yari yolda birakmasin öyle bi zamanda yasiyoruz ki kimseye güven olmuyor sakin ol ve dua et ablan insafa gelsin ve erkek arkadasin ortaya ciksin

hayir söylemedim abime.
arkadaslarimla gitcegimi söyledim.. önce karsi ciktilar ama sonunda izin verdiler bana güveniyolar cünkü.
nasil ögrendigini bilmiyorum.
işte bu kısım çok içler acısı. onlar sana güveniyor. ve sen seni şeyine -kafasına diyecektim- bile takmayan adam için istemedikleri şeyleri gözünü kırpmadan yapıyorsun.

Seni evin kapısından Türkiye'ye öylece gönderen ailenin bu sorunu büyüteceğini hiç sanmıyorum, yeterince genişler bence, ne bekliyorlar ki...
bu da mantıklı.

Ablan nasıl öğrenmiş muamma, belki de zarf attı ve sen zarfı açtın
benim de bi kız kardeşim var, benzeri bi olayı o yaşasa ve öğrensem üzülür sinirlenirim elbette ama büyük konuşmamayım asla onu tehdit edip, bu denli yıkıcı davranmam
Olan olduktan sonra bi ablaya düşen görev kardeşine sahip çıkıp, ona destek olmak ve bu süreci en hasarsız nasıl atlatır diye yardımcı olmak
bence 19 yaşındayken ülke dışına çıkıp hiç de güven vermeyen bi adamla cinsel ilişkiye girmen yanlış sen de bu yanlışını anlamışsın, bu saatten sonra öldüm bittim gibi düşünmeden, alınabilecek önlemleri almalısın
hamile kalma riskin var mı? Bunu degerlendir
ablanla etraflıca konuş, yardımını iste sana destek olması gerektiğini hatırlat
ve mümkünse o adamla muhatap olma asla
çünkü o adam senin iyiliğini düşünseydi zaten bunu yapmaz, fırsat kollamazdi
sakin ol ve lütfen kendine zarar verme, hata yapmak biz insanlar icin
bizlerin kızlarının kardeşlerinin aynı hataya düşmeyeceğinin garantisi asla yok

ablan böyle bir şeyi nasıl yaptın derken ailene yalan söyleyip türkiyeye gelmeni kastediyor olamaz mı?
giderken düşünmedin şimdi de olacaklara katlanırsın demiş.
yani tehdit ettiği konu, arkadaşlarınla değil de sevgilin için gittiğini söylemek olabilir.
yoksa bu kadar özel bir şeyi nereden öğrenecek? üstelik birkaç günlük bir süreçten bahsediyorsun.

eski konuna baktım..
ailenin istemediğini çocugun sana kaçalım falan dediğini yazmışsın..
eğer ailenin onu istemediğinden haberi varsa bunu komplo olarak yapmış olabilir.
yani senle gerçekten ciddi düşünüyorsa seni onla evlendirmek zorunda kalacakları için arayıp söylemiştir belkide...

Her şeyin vaktinde güzel olduğunu söylemeleri boşa değil.
Yaşın ve olgunluğun, yaşadığının arkasında durmana engel.
Sadece ailenin duyması değil, sevgilinden ayrılırsan, bundan
sonra ne olacak kaygısı da saracak seni... Hayatının en güzel
günlerini kaygı içinde yaşayacaksın...

Ablanın, yengenin senin yurtdışına çıktığını öğrenmesi mümkün
ama sevgilin ile yaşadıklarını, sevgilin veya sen, ikinizden biri
anlatmadan bilmesi mümkün değil. Sen söylemediysen, bu durumda
tek bir kişi kalıyor geriye... Ya ablan durumu tam anlamıyla bilmiyor
ya da sevgilin olacak kişi seni bir kuyuya atmış...

Ben de bir ablayım. Kardeşimin binbir oyunla böyle işlere kalktığını
duysam elbette sinirlenirim, endişelenirim, kardeşimin geleceği için
kaygılanırım. Hele ki karşıdaki adam, kardeşimin ailesine yalan
söylemesini, binlerce km öteye habersiz gelmesini ısrarla istiyorsa...

Ablan da ailene söylemek isteyebilir. Bu çok doğal. Çünkü ablan da
sana yakın yaşlardaysa onun taşıyabileceği bir durum değil bu.
Senin bu denli cahilce hareketine göz yummuş olursa, tekrarlamayacağını
bilemez ki... O da korkmuştur muhtemelen.

Ablan yatıştıktan sonra onunla konuş. Ailene söylerse geleceğini etkileyebileceğini
söyle. Onun sözünden çıkma. Seni böyle bir kaosa atan adamı da savunma. Senin
böyle zor bir durumda kalmanın en önemli sebebi bizzat kendisi. Bu olaydan da ders
çıkar...

iyi yorum yapamayacagım sana canım
senin durumun kendi düşen aglamaz durumu malesef
adam asker siz gidin birlikte kalın kardeş kardeş yatacaz sandın dimi malesef canım
ha gerçi adam seni zorlamamış sende istemişsin iş işten geçtikten sonra pişman olmanın bi anlamı yok
bizler namus bekçiside degiliz bana tepki vermeyin arkadaşlar ama daha 19 yaşında hemde ailesinin istemedigi bi sevgilisi var
hemde ülke dışına kolunu sallaya sallaya çıkıyor diyecek fazla bişeyde yok aslında
ablanda haklı kusura bakma
öyle bi haltı kardeşim yesin büyük konuşmayım ama agzını burnunu kırardım heralde

Birde tüm bunların üstüne kaçarsan
Herhalde hiç dönüşün olmaz.
Tabiki çocuk seni ailesinin yanına yerleştirir onlarda sana tahminim yapmadığını bırakmaz.
Arkanda desteğinde yok.
Hata üstüne hata yapma.
Ablan cinsel olarak beraber olduğunu bilmiyorsa birley söyleme
Hatanın farkında olduğunu ve ayrıldığını söyle konuyu kapatsın
Muhtemelen gözdağı veriyor sana.

Son düzenleme:

Kesinlikle katılıyorum.

19 yaşındasın,
bırak şehri ülke değiştirecek cesareti gösteriyorsun,
sevgilinle birlikte oluyorsun,
adam ne tesadüf ki senle birlikte olduktan sonra ortadan kayboluyor..
hayatının sıralaması alt üst olmuş
en son yapman gereken şeyleri en başta yapmışsın.
sevgilin kaçalım demiş bilmiyorum demişsin,
bari şimdi doğru olanı yap ve sakın kaçma.

Son düzenleme:
19 yaşındasın ve sevdiğin başına sorundan başka bir şey getirmedi. eğer birazcık aklın varsa, türkiye'ye kaçıp aileni, hayatını, eğitimini arkanda bırakınca başına nelere gelebileceğini kestirmen gerek. hani demişsinya eskiden çok çapkınmış, çok kız varmış hayatında. şuanki yaşadıklarınla o kızlardan farkın ne? ciddi, seviyeli, evliliğe giden bir ilişkiden o kadar uzaksınz ki. işiniz yok, eğitiminiz yok, adam hem askerde hem türkiyede daha ancak yazdan yaza görüşmüşsünüz. gözünü seveyim telefonla konuşmakla olmuor bu işler. sana hiç bir konuda güven vermemiş annenle bile atışmış. sen onun için kaçamak yapmışsın o seni direk yatağa atmış. daha ufacıksın nolur kafanı çalıştır. nereden dönsen kardır. SEVGİLİN seni çok seviyorsa ağzını tutar, askerliğini bitirir, çalışır para biriktirir ve seni ister. kaçmak onun açısından çok kolay. git kaç askerden dönmesini bekle, kaynanaların evinde !!!!

sevgilim aradi. hersey anlattim ona . bana kacalim dedi
ben artik ne yapcagimi bilmiyorum

Aferin peri biz sayfalardır boşuna cabalamışız. hala ne yapacağını bilmiyorsan da pes.

Adam seni kendine bağladı, bir nevi mecbur bıraktı simdi de kaçalım diyor. Kaç da gör dünyanın kaç bucak olduğunu.

bence de. böyle emrivaki yapmak istemiş de olabilir erkek arkadaşın. ama sakın kaçayım deme bu devirde kaçma mı kaldı artık :S ne kadar memleketin de olsa bilmediğin bir yere bilmediğin insanların arasına geleceksin belki ailen arkanda destek olmayacak ömür boyu ezilmen olası.

Gercekten Almanya'da isen ailene , kimseye bagli kalmak zorunda degilsin. Bir suru yardim kurumu var onlara basvur. Guvenligini saglayacaklardir. Olur da o se... zle kacarsan , hep ona siginmak zorunda kalacaksin. Dovse de , sevse de, kufur etsede gidecegin yer kalmaz.

Evli bayanlar bile birlikte olurken zorlanırken (ilişki anlamında, yıllardır vajinismus olan o kadar çok evli bayan var ki.)
Genç kızlarımızın bu cesaretlerine hayretle bakıyorum.

Ayrıca sevgilinle bu konuda mesajlaştıysan, ablan telefonunda mesajları görmüş olabilir mi?

telefonunu 1 gün boyunca açmayan birisi işi bittikten sonra asla arayıp ta kaçalım demez.bende kaçarak evlendim ailemde biliyordu ablalarımda ama hiç biriside bu çocuktan sana koca olmaz demedi ,senin ablan bunu sölemiş vardır demekki bir bildiği,bizimde çok fırsatımız vardı o işi yapmak için ama eşim asla yeltenmedi bile yada işi bitirp kaçalım demedi, sen giderken biz geliyorduk canım o yollardan.Aklını başına al ve hata üstüne hata yapma.yanlış yanlışı getirir.

Son düzenleme:
bütün yorumları okudum.önceki konularını da merak ettim.müsait bir zamanda göz atacağım.

okuduklarım karşısında çok fazla şaşırmadım.bu tarz şeyleri hemen hergün tv programlarında görüyoruz.ama nedense kimse ders almak istemiyor.
çocuğun seni aramış olması olumlu bir gelişme.kaçmak yerine neden gelip ailenden istemiyor?
ablam ve ailem çocuğu istemiyor demişsin.tanıyorlarmı yada olumsuz neyini gördüler de istemıyorlar ? onu anlayamadım.
sizinkıler birlikte olmanızı sevgilinden öğrenmedilerse ,türkiye ye gittiğine göre sevgilinle buluşma ihtimalinin olduğunu tahmin etmişlerdir diye düşünüyorum.zaten sevgilinide onaylamadıkları için ,aranızda bişey olup olmadığından emin olmak için seni sıkıştırıyorlardır.
kiii insanın aklına başka bişey de gelmez.türkıyeye gıdıyorsun,sevgilin orda.bu fırsatı kaçıracak değilsiniz illaki görüşmek için ortam yaratırsınız.sonra çocuk senı evine götüremeyeceğine göre illaki otelde kalacaksınız.ee çocuk asker.ateşle barut misali kaçınılmaz son.sen birlikte olmamış olsaydın bile yine bunlar düşünülürdü.
bence ablan seni korumak amaçlı görüşmeyesın dıye annenle tehdıt edıyordur.zaten söyleyecek olsa söylerdı.ablan için demiyorum ama havlayan köpek ısırmaz derler.
birlikte olduğun için değilde çocuğa ulaşamadığın için pişman olduğunu düşünüyorum malesef.şimdide seni kaçmaya mecbur bırakacağı için pişmansın.yoksa çocuk seni istemeye gelse .,sevdiğim için neleri göze aldım diye yaptığından gurur bile duyarsın gibime geldi.
yaşın çok küçük.5 senedir birlikteyız diyorsun.yani yıne 14 yaşında bir çocukken başlamışsın.madem evlenmeyı düşünüyorsun sevgilinin ailesini falan bu 5 senede tanımış olman lazım.sevgiline ulaşamadığında,intihar yerine ailesini arayabilirsin.madem uzun bir dönem ve ciddi bir ilişki sana göre,sevgılının ailesinin de senden haberi vardır inş.
sonucu bende çok merak edıyorum.allah yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…