• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardim edin, ne yapcagimi bilmiyorum

rica ederim canim anladim peki kuzenin soylemis olabilirmi madem kuzeninle iyi arkadas kuzenin araciligi ile ogrenilmis olabilirmi? telefonda internette bir insani tam anlami ile tnaiyamazsinki ayrica zaman insanlari degistiriyor oda genc bir delikanli olmus iyi veya kotu huylari ile keske bukadar guvenmesen. duzeltmek istiyorsa guzel bir iliski yasayin, istemeye gelebilir ailenin gonlunu kazanabilir ama sakin kacmak gibi birseyi aklindan gecirme ayrica, onunla beraber oldun diye onunla evlenmek zorunda degilin gelecekte iyi bir es iyi bir baba olup olmayacagindan emin olmadigin birisine mecburiyet olarak sakin kendini teslim etme anliyorum seviyorsun ama karar almadan once kafani toparlaman lazim. ama sakin kacma bak burda herkez ayni seyi soyluyor sakin ailene boyle bir rest cekip sirtini donme ve kacma olucaksa rizalari ile olsun eger riza gostermiyorlarsa gozlerine soka soka yap ama arkalarindan is cevirme. biraz bekle sakinles dusun tasin sevgilinin davranislarini olc ablanin ustnue gitme onun davranislarini olc kuzeninin agzini ara ve dikkatli duzgun adim at en onemlisi insanlarin ne dusundugunu ne yapacagini dusunme kendine guzel akilli mantikli bir gelecek getirebilcek adimlar at. ve bir karar verdiginde bunu buraya yaz bak burda ablan kardesin annen gibi sana yardimci olmaya calisanlar var onlarin goruslerini al ani bir karar verme biz burdayiz :) uzulme tamammi.

evet kuzenimde söylemis olabilir, telefonumada bakmis olabilir. bunun önemi yok artik zaten ögrendi herseyi. dün benimle konusmak istedi. agladi nasil böyle birsey yaptin diye . ben cevap veremedim. neden yaptigimi bende bilmiyorum sadece cok seviyorum bunu biliyorum. onu senede bir kere görüyorum, bana gel dediginde sadece onu düsündüm sonrasini hic düsünmedim maalesef, keske düsünseydim ama artik cok gec. ablam bana bi karar ver dedi, hatanin arkasinda dur anneme hersey anlat dedi yada bu konuyu kapat birdahada acma dedi. Anneme kendim söylemeliymisim öyle dedi. ama ben annemin yüzüne bakipta bunu nasil söyleyecem o hayal kirikligini gözlerinde yüzünde görmeye dayanamam. En cok anneme üzülüyorum, bana bukadar güvenirken ben ne yaptim... hala inanamiyorum. Ama hata benim hatam ve artik arkasinda durmaliyim baska carem yok, cesaretimi topladigimda ona anlatmak istiyorum. yalan söyledigim icin ne kadar pisman oldugumu görürse belki af eder, bilmiyorum. Ama kacmayi düsünmüyorum, okulum var kesinlikle okulu birakmak istemiyorum. Sevgilimede söyledim kacmayacagimi. Ona ne kadar güvene bilirim onuda bilmiyorum artik hic birseyden emin degilim ama suan yanimdaymis gibi his ediyorum. Yani ariyor sürekli nasil oldugumu soruyor ... dogru kisi mi onuda bilmiyorum.. sadece cok seviyorum.. bana yardimci olmaya calistigin icinde cok sagol buna cok ihtiyacim vardi ..

Öncelikle sana vicdan azabı yaşatmak istemiyorum ama, niye ailenin kızacağını bildiği bir şeyi yapıyorsun?
Keşke izinlerini alsaydın, için rahat etseydi.
İzin vermeyeceklerini bildiğin için yalana başvurmuşsun sen de...
Gizli saklı işlere her zaman karşıyım.
Niyetim seni yadırgamak, yargılamak değil.
Genel görüşümü belirtiyorum sadece.
Dilerim hayatının geri kalanında yalana başvurmazsın sevgili arkadaşım...

dedigim gibi o an ondan baska hic birsey düsünmedim.. sadece onun yaninda olmak istedim
sonrasini hic düsünmedim.

Konuda çok fazla çelişki var.
Pazar gittim diyorsun. Bugün Sali. Ne ara gittin geldin Türkiyeyede ve bukadar olay yaşadin. Ailen sana 1 gün Türkiyede napicaksin diye sormadimi? Pişmanim felan diyorsunda adamlan otele gitmişsin, kusura bakmada saf ayaklarina yatip sade görmeye gitmiştim bişeyler yaşanacaği aklima gelmedi diyerek ne kendini nede başkalarini kandirma. Gayette istemişsin ve yaşamasin. Bu kismi zaten sade seni ilgilendirir. Ama tabii ablanin öğreneceğini hiç hesaba katmamiştin. O yüzden şimdi eteklerin tutuştu. Eğer ablan öğrenmeseydi sorun olmayacakti. Ailenin yüzüne gayet rahat bakacaktin hiç vicdanin sizlamicakti. Zaten belkide bu sevgilin ile yaşadiğin ilk bile değildi. Okadar rahat anlatiyorsunki çok normalmiş gibi. Çok rutin. Tek sorun ablanin bi şekilde (nerden olduğuda muamma ya) öğrenmiş olup sana tepki göstermesi. Ne denirki inşallah bu yazdiklarin, doğru veya yalan, başka kizlara örnek olurda benzer hatalar yapmazlar. 19 yaşinda bir kizin 5 senedir ilişkisi var. Biri Almanyada biri Türkiyede. Nerden tutsan elinde kaliyor. İnşallah o malum gecede korunmayi akil edebilmissinizdir. Yoksa asil film ondan sonra başlar.

evet kuzenimde söylemis olabilir, telefonumada bakmis olabilir. bunun önemi yok artik zaten ögrendi herseyi. dün benimle konusmak istedi. agladi nasil böyle birsey yaptin diye . ben cevap veremedim. neden yaptigimi bende bilmiyorum sadece cok seviyorum bunu biliyorum. onu senede bir kere görüyorum, bana gel dediginde sadece onu düsündüm sonrasini hic düsünmedim maalesef, keske düsünseydim ama artik cok gec. ablam bana bi karar ver dedi, hatanin arkasinda dur anneme hersey anlat dedi yada bu konuyu kapat birdahada acma dedi. Anneme kendim söylemeliymisim öyle dedi. ama ben annemin yüzüne bakipta bunu nasil söyleyecem o hayal kirikligini gözlerinde yüzünde görmeye dayanamam. En cok anneme üzülüyorum, bana bukadar güvenirken ben ne yaptim... hala inanamiyorum. Ama hata benim hatam ve artik arkasinda durmaliyim baska carem yok, cesaretimi topladigimda ona anlatmak istiyorum. yalan söyledigim icin ne kadar pisman oldugumu görürse belki af eder, bilmiyorum. Ama kacmayi düsünmüyorum, okulum var kesinlikle okulu birakmak istemiyorum. Sevgilimede söyledim kacmayacagimi. Ona ne kadar güvene bilirim onuda bilmiyorum artik hic birseyden emin degilim ama suan yanimdaymis gibi his ediyorum. Yani ariyor sürekli nasil oldugumu soruyor ... dogru kisi mi onuda bilmiyorum.. sadece cok seviyorum.. bana yardimci olmaya calistigin icinde cok sagol buna cok ihtiyacim vardi ..

aynen bak sakin kacma bak uzerinden azicik zaman gecti ve daha sakin dah amantikli dusunuyorsun biraz kendine ailene zaman tani inan bana dusundugun kadar zorlu olmucak ve okulunu bitirmeyi filan dusundugun icin cok mutlu oldum akilli bidik:)

Sen sen ol ailenin sözünden çıkma. Bir sürü sevgili bulabilirsin ama bir aile daha bulamazsın.

aynen bak sakin kacma bak uzerinden azicik zaman gecti ve daha sakin dah amantikli dusunuyorsun biraz kendine ailene zaman tani inan bana dusundugun kadar zorlu olmucak ve okulunu bitirmeyi filan dusundugun icin cok mutlu oldum akilli bidik:)

evet hergün biraz daha sakin daha iyi oluyorum. inshallah hersey düzelcek :-)

ilk konumda yazmistim sevgilim askerde. Ben almanyada yasiyorum. Bana izin alim sende yanima türkiyeye gel falan dedi. ilk basta sacmalama desemde beni ikna etti. Gecen pazar türkiyeye yanina gittim. Bi otelde kaldik. Anneme okul arkadaslarimla gidecegimi söyledim. Ikna etmek cok zor olsada sonunda basardim. Ailemin hic birseyden haberi yoktu. Onunla birlikte oldum.
Dün eve döndüm. Ve kabus basladi. Ablamin ve yengemin herseyden haberi var. Ablam tehtid ediyor beni anneme herseyi anlatcam diyor. Sevgilimi ariyorum ulasamiyorum. Dün yola cikcakti ama cikmamis, yalan söyledigini ögrendim bugün. Askeriyeyi aradim yarin gelicek dediler. Ben ne yapcagimi bilmiyorum. Suan ne yazdigimida bilmiyorum. Ailem ögrenirse ben ölürüm. Cok pismanim buna nasil cesaret ettim hala anlayamiyorum. Sevgilimede ulasamiyorum. Ben ne yapicam simdi
Periiii93 sana nasıl ulaşabilirim? Burda mısın hâlâ? Çok büyük derdim var bana yardım edebilir misin?

Lütfen Periiii93 bana yardım et ne yapacağımi bilmiyorum başım dertte ve cok Üzgünüm. Kendimi öldürmek istiyorum. Lütfen bana cevap ver sana ihtiyacım var lutfeeenn...

Back